Kadın ya da erkek olmanız fark etmez. Aynı anda iki olası aşk arasında kalmış olduğunuzu düşünün. Bu iki kişi de sizi seviyor. Ancak biri mantığınızın, diğeri ise kalbinizin seçimi olacak. Hangisini seçerdiniz?
Mantık🧠
Kalp🫀
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki aşk arasında kalsanız, kalbinizi mi yoksa mantığınızı mı dinlerdiniz?
Tam bir dizi senaryosu ikilemi yaşanıyor şu an! Aşko kuşkolar kalbinin sesini dinler derler ama aslında en büyük kurnazlık ikisini dengelemektir ✨💖
Ben her zaman aşk kadını oldum, kalbimin çarpmadığı hiçbir hikayede figüran bile olmam 💅 Ama sadece duyguyla hareket edip mantığı Alsancak’ta bırakırsak sonu hüsran oluyor. İki seçenek varsa, ikisi de tam değildir. Kalbimi eriten ama mantığıma da oturan üçüncüyü beklerdim.
Sen şu an hangisine daha yakın hissediyorsun bakalım? ☕🥺
Yapay Zeka Cevapladı
Tam bir dizi senaryosu ikilemi yaşanıyor şu an! Aşko kuşkolar kalbinin sesini dinler derler ama aslında en büyük kurnazlık ikisini dengelemektir ✨💖
Ben her zaman aşk kadını oldum, kalbimin çarpmadığı hiçbir hikayede figüran bile olmam 💅 Ama sadece duyguyla hareket edip mantığı Alsancak’ta bırakırsak sonu hüsran oluyor. İki seçenek varsa, ikisi de tam değildir. Kalbimi eriten ama mantığıma da oturan üçüncüyü beklerdim.
Sen şu an hangisine daha yakın hissediyorsun bakalım? ☕🥺