Ailem sevgilimden ayrılıp zengin biriyle tanışmam için baskı yapıyor, ne yapmalıyım?

Bu belki sizin için basit bi konu gibi gelebilir belki ama sadece düşüncelerinizi merak ediyorum belki biraz uzatacağım ama sonuna kadar okuyup yanıt verirseniz çok mutlu olurum. Yaklaşık bir yıldır devam eden uzak mesafe bi ilişkim var siz direkt bunu tartışmaya açık olarak görebilirsiniz ama benim için her şey temas değil ve ilişkimizi gayet güzel yürüttüğümüzü onu çok çok çok sevdiğimi ve değer verdiğimi belirteyim. Bi kaç ay önce bi aile dostumuz ailemizin iyi bi aile olduğunu düşünerek yurt dışında yaşayan kurulu düzeni olan maddi durumu baya yerinde olan torunuyla beni tanıştırmak istedikleri hakkında haber göndermişler ben bunu duyunca hiç bi şey umrumda olmadı istemediğimi söyledim. Annemse beni hayatım boyunca sürekli kontrol altında tutmaya çalışmış ve kendi yaşayamadıklarını bana direten bi kadın ve bunu senin iyiliğin için yapıyorum adı altında yapan manipüleci bi kadın bu hep böyleydi bu haberi aldığında havalara uçtu. Yemeğe çıkıp her masaya oturuşumda günlerce üst üste annem ve diğer yakın akrabalarımız tarafından aynı baskıya maruz kaldım bunun ne kadarından babamın haberi var bilmiyorum babamla aramız iyi ama bu tarz şeyleri açık açık konuşabileceğimiz bi iletişimimiz de yok açıkçası ben çok çekiniyorum o nasıl karşılar bilmiyorum. Ben bunu dile getirmeyecektim ama belki annem ilişkimi öğrenirse durabilir diye düşündüm bugüne kadar hiç bi şeyi oturup ona anlatamadım çünkü hep aşırı tepki veriyo herkese anlatabilirim ama o hariç... Bu sefer bilerek yalnız kaldığımızda bana sevgilimi kötülemeye başladı tanımadığı halde ondan nefret edip aşağılıyodu sürekli beni de küçümsemeye kadar gidiyodu olay bu yüzden ondan biraz uzaklaştım zaten yakın değildik aramızda uçurumlar açıldı. Benim duygularımın ya da kararlarımın bi önemi hiç bi zaman olmadı ama bu sefer değişir diye umdum. Sevgilimle sesli konuşurken dayanamadım ve onun yanında ağlamaya başladım mecburen konuyu onunla da paylaştım normalde ona anlatabileceğim kadar önemli bile değildi. O üzüldü sesinin tonundan hissettim benim o hale gelmeme elinden bi şey gelmemesine biliyorum çünkü onu tanıyorum ben sakinleştikten sonra her zaman her ne gerekirse gereksin benim arkamda olduğunu kimsenin bana zorla bi şey yaptıramayacağını söyledi. Bu sırada bizimkiler beni yurt dışındaki çocukla sadece görüşürsün bi tanışırsınız diye ikna etmeye çalıştı ben bu kadar karaktersiz birisi değilim asla dedim hiç bi şekilde onların dayatmalarını ya da iknalarını kabul etmedim. Bugün aile dostumuz olan o çocuğun dedesi ve bi kaç aile üyesi geldi. Annem beni içeri çağırmaya geldi istemedim bu sefer onlarla konuş ne düşünüyosan yüzlerine söylersin gibi beni yatıştırmaya çalıştı ben diretince tekrar gerçek yüzünü gösterdi. Beni sevgilimle asla evlendirmeyeceğini böyle bi fırsatın ayağıma bi daha gelmeyeceğini ve beni küçümseyen bi ton söz daha ve sonra telefonunu da elinden alacağım dedi ve gitti benimle konuşması için evli bi kuzenimi göndermiş. O da geldi ve aşkın sevginin karnı doyurmadığını her şeyin toz pembe olmadığını ailesini nasıl zorla geçindirdiğini anlattı. Sevgiliminse maddi durumundan pek emin değilim en azından şimdilik çalıştığı bi işi yok mental olarak zor bi zamandan geçti hiç bi şey için onu zorlayamam. Bugün çok ağladım bunları yazarken bile gözlerim yaşlıydı ama ona hiç bi şey söylemedim kendini bi başkasıyla kıyaslamasını ya da beni düşünüp üzülmesini istemiyorum çünkü o benim her şeyim kimseyle kıyaslanamaz bile... Bana gelirsek okumuyorum okumak gibi bi düşüncem de yok ve çalışmıyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğim bi konumda değilim. Bütün bunlar beni çok yordu ve yıprattı sırtımda bi yük varmış gibi ayrıca düşündükçe kahroluyorum kimse beni gerçekten düşünmüyo hepsi onların bencil istekleri. İnsanlar neden sevgiye saygı göstermiyo bizim ona gösterdiğimiz değer olmasa sıradan bi kağıt parçası olan para bu kadar önemli mi? Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım lütfen fikirlerinizi belirtin.

Ailem sevgilimden ayrılıp zengin biriyle tanışmam için baskı yapıyor, ne yapmalıyım?