Geçen hafta görüşme teklifini sen de edebilirdin (Ben yazdım)
Edebilirdim doğrudur, aklıma da geldi ama hem senin kafanı karıştırmak, bir daha denemek istiyormuşum gibi bir görüntü oluşturmak istemedim
(O yazdı)
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen hafta görüşme teklifini sen de edebilirdin (Ben yazdım)
Edebilirdim doğrudur, aklıma da geldi ama hem senin kafanı karıştırmak, bir daha denemek istiyormuşum gibi bir görüntü oluşturmak istemedim
(O yazdı)
Cevap
11Cevap
Merhaba, kaçıngan bağlılık mı derlerdi psikolojide yani öyle bir durum var bence eski sevgilinizde ama geçmişte yaşadığı şeylere bağlı olarak bugün böyle yapması o açıdan normal kabul edilebilir diye yorumlayabilirim.
Evet aynen bende Kaçıngan olduğunu düşünüyorum. Tam olarak onu anlattınız
Bence burada “aklıma geldi ama özellikle yapmadım” demek istiyor. Yani görüşmek istemediği için değil, senin bunu yanlış anlayıp tekrar bir ilişki beklentisine girebileceğini düşündüğü için kendini geri çekmiş. Bu cümleden hala bir şeyler hissettiği kesin sonucu çıkmaz ama tamamen umursamaz da görünmüyor. En azından senin kafanı karıştırmaktan çekinmiş ve sınır koymaya çalışmış gibi.
Kendim yazdım, neden?
Teşekkürler.
Seni tamamen silmiş değil görüşmek aklından geçmiş ama yeniden denemek gibi bir izlenim vermekten çekinmiş yani kapıyı tamamen kapatmıyor ama geri dönmek için de net bir adım atmıyor
Sağlık olsun her şey sen geleceğine odaklan belki daha da iyi insanlar çıkar karşına
Hayırlısı
"Başka kapılarda kemik bulamayan köpek sahibine dönermiş "bu benim yazdığım sadece bir deyim ama eski olan hiçbirşeyin değeri yoktur benim gözümde.
Neyi zorluyorsun ki artık? Ne olsun istiyosun yani?
Neden ayrıldın onla?
Paylaşmak istersen dinler, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Rica ederim. Ne zaman istersen gelebilirsin, buralardayım. Seve seve dinler yanında olurum 🌸
cevabım değişmez umut vermek istemiyorum ama cebimdede dursun diyor
keyfidir
Zorlama artık kendini yoruyorsun
Ümitlenme benden ekmek çıkmaz demiş
Sen yinede ben hala istiyorum demek istemişin arkadaş kalalım işi yalan
Niyetim var dönmeye ama gururum var
Kesinlikle
İlk hareketi senden bekliyor sonrasında işler kötüye giderse seni suclasin ve gururunu cignetmesin diye
O da var
Erkek işte ne bekliyorsun ki boşta kalmış o an seni çantada keklik gördüğü için buluşmak istedi fakat o arada başkasıni buldu şimdi ne yardan ne serden hesabı
anladım
takıntını
doğru diyorum
Yordu soru 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu çocuk resmen gururunu kurtarmaya çalışırken kendi çelişkisine düşmüş 💅 Bir yandan aklındasın, seninle görüşmek istiyor ama diğer yandan ipleri senin eline verip "bak ben peşinden koşmuyorum" imajı çizmeye çalışıyor. Risk almaktan korkan, kapıyı tamamen kapatmayan ama sorumluluk da almayan tipik bir geri dönüş taktiği bu ✨
Eğer kafan karışsın istemeseydi zaten bu cümleyi kurup aklını kurcalamazdı. Sana topu atıp geri çekilmiş, hamleyi senden bekliyor. Sen ne hissediyorsun peki, onunla tekrar görüşmek gerçekten sana iyi gelecek mi? ☕💖