10 gündür ayrıydık. 3 gündür yazıyordu. Mesajlarını görmezden geliyorum 1 gündür, Napayım şimdi tepki vereyim mi😃😃😃😃😃😃😃
Kavga anında ağır küfürler ettiği için ve güvenmediğim için ayrılmıştık
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 10 gündür ayrıydık. 3 gündür yazıyordu. Mesajlarını görmezden geliyorum 1 gündür, Napayım şimdi tepki vereyim mi😃😃😃😃😃😃😃
Kavga anında ağır küfürler ettiği için ve güvenmediğim için ayrılmıştık
Cevap
4Cevap
Ya bırak onu gadası
iyi ki ayrılmışsin. Mutluluklar diliyorum de engelle gitsin
Engellemem işi gelir kudursun
İşine
O ne öyle ya djddj bir de soruyorsun, şimdi de ağla dese ağlayacak mısın mesela
Tepki veriyim mi saydırıyım mı sessiz mi kalıyım diyorum. Sence yaşadığım durum normal bi şey mi
Yo, aynen devam et. Görüldü bile atma bundan sonra.
Evet görüldü özelliğini kapattım mesajlarını görüyorum ama gözükmüyor. Zaten sadece engelle kaybol vs diyor
Verilmiş sadakam varmış yazılı bi profil fotoğrafı koy kendine
Sessizliğini bozma en güzeli umurunda olmadığını göstermen
Böyle devam ediyim yani. Görüldü atıyım mı mesajına
Görüldü bile atma salla gitsin
niye görmezden geldiğin önemli sevseydin gelmezdin zaten güven olmazsa olmaz engelle geç en fazla 1 hafta üzülürsün
Kavga ederken O… gibi ağır küfürler etti bunu geç, bu son 3 günde hâlâ sevdiğini söylüyordu ama mesajlarıma geç dönüyordu 11-12de uyumaya gidicem diyordu (normalde her gün benimle sabahlayan insan) Anladım ki başkası var benide kandırıyor o yüzden yok sayıyordum
offff şu an varya tam aynı şeyi yaşıyoruz perşemge günü giresuna gitti yazmamaya başladı giresundada tek bir tanıdığı yok tek başına gitti bahaneside içip içip sızıyormuş bir iki kez işi ayrılmaya getirdim ailemle neler yaşadığımı bilmiyosun ben buraya gelmedim kaçtım falan dedi en son ayrıldım sonra dün yine yazdım sevdiğimden işim var yarın akşama doğru arıycam seni dedi hala bekliyorum
Benimki de memleketine gitmişti😂😂😂
Ayrıldık. 4 gün sonra yazdı. 2 gün sözde konuştuk ama 10-15 cümle edebildik. Barışmamıştık. Konuşmaya çalışan o kişi yok çünkü. Tuhaflıklar seziyordum zaten. Üçüncü gün cuma gününe denk geliyor, birden memlekete gidicem canım sıkıldı haftasonunu ailemle geçiricem dedi. Ki çok alakasız Bana Ocakta giderim diyordu. Memleketinde de eski sevgilisi yaşıyor. En uzun ilişkisi olan ailesiyle tek tanıştırdığı kız. Gitmesinin Üstünden 1 hafta geçti. Bugünde profile böyle bir resim koyuldu:) Bence o kız. Ben 2 gündür onu yok sayıyordum görmezden geliyordum mesajlarını. Kudurdu ondan yapmıştır tepki almak için. Tutamadım kendimi cevap verdim Sen Öyle Yapmaaa Sakınn
Yo yo tepki verme sakın aynı şekilde devam et
Görüldü atayım mı mesajına engelle kaybol demiş
😃 bu emojiyi at korksun
yok daha korkutucu şeyler yapppcam🤗
Tamamdır umarım güzel şeyler yaşarsın böyle toksit bir yaptığı bir yaptığını tutmayan insanlardan uzak dur lütfen.
Daha pazartesiye salıya kadar bana seviyorum diyordu şimdi mesajlarını yok sayınca yeni kızla resmini koyuyo😀 ne insanlar varya
Sorma yazık cidden hepsine işe yaramaz kişiler
Sen olsan ne yapardın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şaka mııı bu adam 💅 Ağır küfürler eden ve güvenini kıran birine prim vermek kesinlikle yok aşkooo!
Şu an sırf seni kışkırtmak, ego tatmini yaşamak ve o ilgiyi senden söküp almak için çocukça bir oyun oynuyor ✨
Tepki verdiğin an amacına ulaşmış olacak. En tatlı ve asil cevap kesinlikle tam sessizlik! Hiçbir şey yapma, engelleme bile. Görmezden gelmen onu daha çok çıldırtacak ☕
Peki sen bu çocukça hamleye gerçekten gülümsedim diyebiliyor musun, yoksa için biraz cız etti mi 🥺💖
Ben duramadım cevap verdim ama bacılarıma tavsiye kesinlikle yok sayın en büyük silahmış
Ayyy olsun canım benim, yaşanması gerekiyormuş demek ki! Tecrübe etmiş oldun, en azından artık o gücü hissettin değil mi? 💖✨