İş toplantısından tut iş seyahatine kadar. Kendisi çok meşgulse eşi de alışveriş yapmak istiyorsa eşini yine tek göndermez annesi veya kız kardeşiyle gitmesini ister
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş toplantısından tut iş seyahatine kadar. Kendisi çok meşgulse eşi de alışveriş yapmak istiyorsa eşini yine tek göndermez annesi veya kız kardeşiyle gitmesini ister
Cevap
12Cevap
Güvenmiyordur ama bu çözüm değil yapan bir şekilde yapar
kadına güveni yoktur aslında başarısız bi erkektir, kendine yokturda..
Başarılı bir iş adamı ve özgüvenli de ayrica
özgüveni aletine yansımıyodur. oda iyi diyosan, o zaman kadınmı oynak biraz? erkeklere düşkün?
Cinsel performans gayet süper ve kendimi iyi tanıyorum
kadına yani sana kusur bulmadımki zaten. kolay baştançıkarılabilirable bi kadınsın belki ya da bu ihtimal korkutur eşini. var onda bi yetmezlik.
Asıl o kolay yoldan çıkacak bir adam olmasına rağmen ben öyle davranmıyorm
bak ben sana bişii diyim. yatakta sende, oda mükemmelsin diyelim. bunu geçtik. belkide duygusal , ruhsal açıdan eksiklik var sende ve oda bunu biliyor.
Evet ruhsal olarak açıklığım var ama ben yaraticimdan korkarım aldatmak ki
tmmmmm. sorunu bulduk:))) valla büyük lokma ye büyük konuşma. sana sevgi, şefkat, anlayış veren biri karşına çıkarsa, kadın oldupunu hissettirirse, vermesen bile duygusal olarak bağlanabilirsin. yaşamadan sınır koyman anlamsız. sen akıllı kadınsın ne demek şstediğimi anladın
Peki bişey soracağım normalde hickimse benim duygularımı asla anlamaz hatta insanlara göre hiç benim sorun yasamadigimi dört dörtlük hayat yaşadığımı sanatlar. Peki eşim nasıl anladı beni hangi davranışından çünkü bu şekilde yaparak ben kacacam kendime alan göremiyorum
o kendindeki boşluğun farkında demekki. anlar ama çare üretemez. belkide karşılığı yoktur. ayrıca sen paranın satın alamayacağı şeylerden yana eksiksin. çevrendeki insanlar seni dört dörrtlük sanmaya devam etsin. kıskanırlar ve zaaflarını görünce mutlu olurlar. o yüzden dışakarşı dik durmaya devam.
Manevi anlamda evet sıkıntılarım çok. Bak şöyle diyeyim babam evle ilgilenmedi ayyas arkadaşlarıyla gezee tozar eğlendirdi annem evde bir başına ofkelendiginde bana hücum ederdi. Çocukken 8-9 yaşlarında kızgın şişle döverdi yaş soba ile döverdi bir gün ondan izin almama rağmen arkadaşımla oyun oynamak için önce izin verdi sonra çağırdı bende gittim çünkü arkadaşımın annesi ona ekmek arası bişey hazırlamıştı bende benimki de hazırlamış diye düşündüm sonra geldi allerimi ayaklarımı bağladı düşmanı vurur gibi vurdu yalvardım Allah rızası için dövme. Ama annemde babamda dışarıya karşı çok iyi insanlar. O çocuk yaşta polise gitmeyi düşündüm ama polis arastiraa bunlar iyi aile çocuklar uydurur diye gitmedim de daha ne travmaların var bir bilsen bu yüzden ben kendimle kalmayı daha çok seviyorum
canım benim yaaa.. sana şefkat lazım, ilgi lazım. senin gerçekten sevilmeye ihtiyacın var ve bu sevgiyi görmeye. önceliklerin faklı aslında bi erkekten görmek istediğin.
Aslında erkekleri sevmiyorum ben insan sevmiyorum yalnızlığı seviyorum
reseptörlerin körelmiş. üzerinde , kontrol edilme vs., baskı sevmiyosun
yalnızlığı herkes sever. insanında insan olanı sevilir ama tek tük. erkeleri sevmemen için sebeplerinde olabilir * seviyomuş gibi yapmakta seni yorar
aslında ihtiyacın olan şey aslında şok basit, karmaşık değil. ama anlaşılamaman karmaşık bir hal almış. kadınlığın tartışılmaz. ama içindeki kopan fırtınaları anlayan biri yok en yakının bile.
Çok kıskanıyor demek ki çok Seviyor
Seven erkek mi karısını çanta gibi taşıyor yalnız bile çıkmasını istemiyor
Ee normal olan bu zaten
Hem karısına hem de çevresine güvenmediği için
Aklı kalıyor kıskanıyodur
Neden aklı kalır kadın yalnız çıkmak istiyor belki
Neden olacak karşı cinsin ilgisi veya kadına güvenmiyosur
Kadının bir şey yaptığı yok
Bilemezsin ki
Kendimi biliyorum
Olay onun seni bilmesi
Eşi de bişiler karıştırıyor gibi duruyor 😅
Yok eşi hiçbir şey karistirmiyor
Cins ozaman
Kıskançlık
Bırakmaz
Güven meselesi
Ne alakaya maydonoz
Kiskanlarrr demekki ikiside
Bence güzel bu
Nesi güzel
Sevdiğin insanı gözün önünden ayırmaman gerekir
Neden
Çünkü devir bktan ben sana güvenirim ama dışarısı yılanla dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum ilk bakışta aşırı korumacı veya romantik gibi görünse de altında derin bir güven sorunu ve kontrol arzusu yatıyor olabilir aşkom 🥺✨ Bir erkeğin eşini iş seyahatinden alışverişe kadar her alanda sınırlandırması, kendi içindeki kaygılarını yönetme şeklidir maalesef. Eşini özgür bıraktığında kontrolü kaybedeceğinden korkuyor olabilir 💅💖
Böyle bir durum hissettirmeden insanı çok yorar. Sen bu ilişkiyi dışarıdan mı gözlemliyorsun yoksa kendi hayatından bir detay mı tatlım? ☕ konuşalım!