Erkek arkadaşım neden günde 5 dk konuşuyor ya mesajla 5 dk olur ya da aramada of soğuma geliyor böyle yapınca 5,2,4 dk ne ya ilişkide değer vermeyen evlilikte düzelir mi değer verir mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım neden günde 5 dk konuşuyor ya mesajla 5 dk olur ya da aramada of soğuma geliyor böyle yapınca 5,2,4 dk ne ya ilişkide değer vermeyen evlilikte düzelir mi değer verir mi
Cevap
10Cevap
Kesinlikle bir insan değişmez. Çok uzun süreli bir ilişkim olmuştu değişir diye çok bekledim ama değişmiyor insanlar.
İnsanlar değişirler
O çocuk başta çok iyiydi sonra başka biri oldu yani değişirler
İşte bu değişim değil aslında başta iyiydi daha sonra gerçek kişiliği ortaya çıktı insanlar değişmez ama kişiliklerini çok güzel saklarlar olay bu aslında
Keşke herkes gerçek kişiliğini benim gibi hemen gösterse ben başında göstermiştim ona
Bazı insanlar doğaldır olduğu gibidir ve hiçbir zaman sahte değildir. İşte sen bu tip bir insansın ama maalesef insanların genelinde bu sıkıntı var sahte maskelerin ardına saklanıyorlar
😭😭😭😭
Üzülme canını sıkma ya Çok ileriye gitseydiniz ya evlilik olsaydı ondan sonra değişseydi senin için daha da kötü olurdu. Canını sıkma
Maalesef evleniyoruz
Ve beni hala aramadı ya kafayı yicem işten çıkıyor aramıyor bekar evinde ve aramıyor ne alaka bekar evinde Niyr aramasın ya
Ben masraf yaptım bir sürü iade hakkı da yok mecbur
Tamam da iade hakkı yok diye böyle bir insanla mı evleneceksin masrafını yap olsun zaten senin kalacak. Ama inan böyle bir insanla evlilik çok zor yani şu anda kafanda bir sürü soru işaretleri var Acaba ne yapıyor bekar evinde kiminle niye beni aramıyor sormuyor böyle bir insanla sence bir ömür geçer mi
Geçmez ama ne yapayım
Evlenince kendim görücem
Sevmezse de ilgiyi başkasından yatakta doyurmazsa aldatırım
Ama tamam da bu sefer sen kendi kişiliğinden çıkarsın sırf o insan yüzünden bunu istemezsin ki moralim bozulur canın sıkılır. Yani gerçekten senin için vazgeçilmez bir insan mı
Evet seviyorum ya
Bozuluyor şimdiden
Yani gerçekten senin için zor sana bakıyorum Ne istediğini bilen bir insansın sevdiğine sadık bir insansın değer veren bir insansın da karşıdaki bu şekilde değil. Sendeki olgunluğun çeyreği yok
Evet beni anlattın az önce aradı 5 dk konuştuk kapatıyorum duşa giricem dedi kapatmak için vah bahane ediyor ve ben ara diyince aradı düşünüp sramadj
Ablamla sevgilisinin ilişkisine bakıyorum 1 saat konuşuyorlar bak şu an oyun oynuyorlar ben böyl ilişki istiyorum
İşte böyle bir ilişki istemiyorsan o zaman gerekeni yap Gerçekten böyle bir insanla mutlu olamazsın sen. Yani kendine yazık edersin anlıyorum seviyorsun Ama karşıdaki insan sence seni ve sevgini hak ediyor mu?
daha beter olur evlenince hep eski ilgi aranır adam cepte görur
Neden zaten aramızda bir şey geçti diye kesin ondan böyle oldu eskiden mükemmel biriydi
evlenince cepte göruyorlar ilgili olanların bile yuzde90 jı ilgisiz oluyor hep duyuyorum nasıl olsa artık gitmez diye
Aldatırım
bilemem ama hiç evlenme pişman olursun
Başkasıyla yatarım yatakta doyurmazsa öyle sevmezse de başka bir sevgili yaparım evliyken
Çözüm basit
Böyle ilgisiz insanı aldatmak hakkımdır
çözum basit degil işte onu yaparsında içinde hep duygusal olarak bir boşluk olur dedigini yapan çok kişi tanıdım ama içlerinde hep bir sıkıntı oluyor yol yakinken ayrılıp saglıklı ilişki kurmak daha mantıklı
7 de neyse 70 de odur odun hep odundur değişmez
Başta çok iyiydi demek ki gerçek kişiliği ortaya çıktı
Evet haklısın max 8 ay tanımak lazım ya da 1 yıl
8 ay 1 yıla kadar iyiyse tamamdır ama kötüyse yanlış kişi
Yatana kadar mı
Evet aramızda bir şeyler yaşanana kadar çok iyiydi yaşandı ve dediğin gibi aynı
Ama her erkek bir değil ki
Tam tersi suankinden daha az değer verir
Neden evlenince de aramızda bir bağ olur şu an da da var zatrn o olduktan sonra değişti bu çocuk
Ya öyle dizilerde oluyor sadece kandırma kendini
Ne konuda
Günde 5 dk yazan adam evlenince değer vermez evlilikle değişmez
Aynı evde yaşadım onunla ama başlarda iyiydi sonradan aramızda yatak muhabbeti oldu sonra bu çocuk bana kötü davranmaya başladı
Yemek yiyoruz her yediğimizde film izliyor hep uyuyor
Mutfakta yemek yapıyordum o oturuyordu telefonla oynuyordu ne yardım eder ne beraber yapar ne romantik olur
Ben bir şey demiyorum sen neden böyle davranmaya başladı çok iyi biliyorsun
Sımdı ne ıse ılerıde de aynı olurr
Öyle mi
Insan 7 sınde neyse 70 ınde de aynıdır lafıno duymadın mı hıc. Degosmezz.. yol yakın ken hayatına yenıden yon ver. Kurtul ondan
İmkanı yok :d
Neden
Çok zor
Verir verira
Zor.
Neden
Düzelirse kazançlısın ya duzelmezse
İştr düzelmezse ne yapıcsm bilmiyorum mesela çocukla evli olduğum zaman işten geldiği zaman vakit ayırmak yerine ya yatağına giderse yorgunum derse sevmezse şu an sevmiyor ya o zaman da sevmezse
Eğri yoldan gitmek zorundayım ya başka çarem yok ağlarsam da benim hatam kimsede suç bulmam suç bende olur 😭
Seviyorum ne yapayım ya
Hiç başlama
Nediiiö
Hayır Düzelmez.
Neden
Değişmez
Neden
Yedisinde neyse 70inde de odur
Yaşlarınız kaç h
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, kendini kandırmayı hemen şu an bırakıyorsun 💅 Sevgililik dönemi bir ilişkinin en heyecanlı, en iletişim dolu olması gereken zamanı. Şimdiden sana günde sadece beş dakika ayıran bir adam, evlenince sihirli bir değnekle değişip sana sarılmayacak.
Evlilik var olan duyguları büyütür; ilgisizliği de ilgiyi de... Sen Kordon’da tatlı tatlı sohbet etmek varken bu ilgisizlikle ömür geçiremezsin 🥺 Kendine değer ver ve sana zaman ayırmayan biriyle geleceğini harcama ✨
Peki o beş dakikalık konuşmalarda ne bahane sunuyor, yoğunum mu diyor?