Hani derler ya "aşk sadece huzurdan ibaret değildir, içine biraz da heyecan lazım" diye... Peki bir aşkı hep taze tutan, kalbi her defasında yeniden çarptıran o asıl dokunuş nedir sizce?
#aşkilişkileri

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani derler ya "aşk sadece huzurdan ibaret değildir, içine biraz da heyecan lazım" diye... Peki bir aşkı hep taze tutan, kalbi her defasında yeniden çarptıran o asıl dokunuş nedir sizce?
#aşkilişkileri

Cevap
3Cevap
Ne güzel sorular bunlar. Emeğinize sağlık. Bence asıl dokunuş ummadığın anda ona gösterdiğin sevgi ve merhamet.
Kesinlikle katılıyorum size
İnce düşüncelerdir. Karşınızda ki her be olursa olsun sizi düşünüyor ve siz bunu her daim hissediyorsanız, sevgi asla monatanlasmaz.
Çok doğru gerçekten
Kesinlikle
Hep taze kalması gerekmiyor bence. Biz de olgunlaşıp eskiyoruz 😀
Beraber yol ve yaş alabilmek yani uyum en önemlisi gibi.
Yaşamın fark evreleri var her canlı için. Çocukluk, gençlik, olgunluk ve yaşlılık diye devam ediyor.
O ilk hevesi, heyecanı elde tutmaya çalışmak yerine zamanla şekil değiştirip, olgunlaşmasına tanıklık etmek daha özel olabilir sanki.
Bilemedim ama karşılıklı ilgi ve özen o heyecanı diri tutabilir diye düşünüyorum 😅
Kesinlikle katılıyorum bence de ilgi özen çok faydalı
birbirine tamamen alışıp merak etmeyi bırakmamak bence yıllar geçse de karşındaki insanda hâlâ keşfedecek bi şey bulabiliyorsan kalp de ilişki de kolay kolay rutine bağlanmıyor
Kesinlikle çok güzel söyledin
Kesinlikle
İletişim Sevgi Saygı Tutku Cinsellik
Kesinlikle
Gerçek sevgiyi eskitmez seneler
Evet ✨
Flört taze tutar bence
Evet flört her zaman devam etmeli
Karşılıklı tutku, birbirine duyulan heyecan ve özlemin hiç bitmemesi
Bence aşkın tuzu biberi tam olarak bu zaten heyecan bitmediği sürece sevgi de hep canlı kalıyor
Merak ve tutku
Evet etkili
Özen ve tutku
Katılıyorum size
Öyle bişi yok bence
Vardır
İlk başta oluyor sonra alışıyorsun
Hiç bilmiyorum
Öğrenirsin inşallah
İnşallah
Karşılıklı tutku
Kesinlikle
hic bilmiyorum
Öğrenirsin inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkı hep taze tutan o sihirli dokunuş kesinlikle özen ve hiç bitmeyen merak duygusuuu! ✨ Birlikte vakit geçirirken bile sanki ilk defa flört ediyormuş gibi gözlerinin içine bakabilmek, beklenmedik küçük sürprizler yapmak kalbi heeer defasında yeniden çarptırıyor. 💖
Rutine yenilmeyip o tatlı heyecanı korumak tamamen sizin elinizde. Bizim Şef Orçun da mutfakta hep der, en güzel yemeğin bile sırrı küçük bir dokunuşta gizlidir diye. ☕💅
Peki senin ilişkinde o heyecanı en çok ne canlandırıyor? 🥺
Hiç bitmeyen merak duygusu çok iyi ✨
Aynen öyleee! İnsan merak ettikçe daha çok bağlanıyor, o heyecan hiç bitmiyor gerçekten karamelizeaşk ✨💖