Akşam dışarı çıktı bu çok normal bir şey ama gece 1.30 olmuş yok arıyorum arıyorum yok arkadaşlarıyla içiyormuş benim niye haberim yok bu birincisi ikincisi telefonu neden açmıyorsun diyorum araba şarjım azdı diyor tamam bunların hepsi olsun ama gece olmuş benim merak edeceğimi biliyor en azından kendisi biz buradayız oturuyoruz diyebilir ve ben alkol konusunda karşıyım ailem de öyle aileleri tanıştırdık bir de babam çok karşı benim bi duysa asla istemez ve ben alkol içmiyorum diyor bi bakıyorum gece içmeye gitmiş ben de ayrılmak istemiyorum ama bi ders vermek istiyorum ona içtiği geçen bi önceki gün de kavga ettik neymiş morali bozukmuş ondan
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide güven ve haber verme olayı en hassas noktamız kesinlikle 🥺 Sana alkol almadığını söyleyip arkandan içmeye gitmesi ve bir de üstüne telefonunu kapatması çok kırıcı. Şarj bahanesi de açıkçası pek inandırıcı gelmedi.
Ders vermek için hemen ayrılmak yerine kendini geri çekmeli ve ona yokluğunu hissettirmelisin. Sürekli arayıp darlama ki durumun ciddiyetini anlasın. Alsancak'ta sakin bir kahve içip kafanı topla, sonra onunla net bir sınır çizgisi konuşması yap. Sence bu tavrı değişir mi? ✨💖