Yani anlamıyorum evet çekim var gibi bazen çok bakıyor bazen de pek bakmıyor bana ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yani çirkin biri değilim evet o da yakışıklı ama niye mesela bi türlü adım atmıyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Bu arada kendine bir daha asla böyle bir cümle kurma çirkin değilim falan çok güzel tatlı bir kızsın ama inan bana erkekleri umursama yani ayrıca evrendeki en büyük yasa enerjidir yani bir şeyi istemediğinde o sana gelir aslında peşinden koştuğumda değil
Çok yipraniyorum hoslanmaya başladım ama onun ne yapmaya çalıştığını anlmamak çok sınır bozucu
Dediğim gibi öncelikle kendi içsel problemlerini hallet karşındaki insan dünyanın en yakışıklısı falan değil sen gözünde öyle bir konuma getirmişsin hoşlandığın için kendini sev lütfen bir başkası seni sevmez öbür türlü
Profilde ki sen isen o kör olabilir bence çok fazla yüz verme etrafındaki diğer kismetlere bak ona odaklanmış iken gözün başkalarını görmez
Ama istiyorum ya çok temiz birjne benziyo ve ben bundan çok etkilendim kız ortamina gitmiyo bişey yapmiyo
Bazı erkekler benim gibidir eğer durumdan eminse yaklaşır o yüzden ona hem hafif sinyal gönder hen hafif birkaç adım at gerisi gelir eğer senle ilgilenmiyorsa zaten ordada anlamış olursun ama erkeklerin dikkatini çekmek çokta zor değil açıkçası
Mesela nasıl adım atabilirim yani ortak arkadaş alanimiz yok ama sürekli birbirimizi görüyoruz bakış mi atayım gulumseyeyim mi
Böyle şeyler yaramaz oda utangaç birine benziyor çünkü
Nasıl biliyomusun çock bana heo bakincatamam diyorum ama mesela bi arada bana bakmazsa ben acaba öyle bişey yokmu diyorum
Birakmaya niyetim yok kendime gerekirse aracilar yapicam ama yanında başka bi kız görürsem her şey biter
Bazı insanlar çekingendir bakarlar bilgi gösterirler ama bir adım atmazlar maalesef.
Korkak mi acaba red eder diye mi
Ya ben zaten çok bakarmiyorum çocuğa utanıyorum ama baktgiim zaman çoğunlukla onunda bana baktığını yakaliyorum
denk geliyor demek ki ama cesaret yok işte cesaretlendir
Çirkin biri değilim..🙄
Çirkin miyim jdjdjd
Eekeklerin değil, o oğlanın.
Kendiside bilmiyordur ne yaptığını
Hoslanmaya başladım ama böyle olunca ne yapcagimi bilemiyorum ya
Çocuk kör değilse çok ciddi problem var
Nasıl yani
Yani çok güzel bir kızsın anlamında söyledim maşallah diyelim
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim ☺️ bahçıvan kör demeki gülü göremiyorsa
Rica ederim ne aynen öyle ne güzel dedin
Çok guzelsin lan manyak çocuk da sorun
😃😃😃
Demeki güzeligim onu etkisi altına alamamış
Öyle mi
Zor mu
Hıcde zor degıl
Fiziğe baksr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zeynepçiğim hiç öyle düşünme aşkım, sorun kesinlikle sende değil 💖 Bazı erkekler cidden radarını açmakta veya o ilk adımı atmakta aşırı çekingen olabiliyor. Bir bakıp bir bakmaması tamamen reddedilme korkusundan ya da kendi içindeki kararsızlıktan kaynaklanıyor olabilir 💅
Böyle durumlarda olayı akışına bırakıp onun alanına girmesini beklemek en iyisi ✨ Bence hafif bir tebessümle ona yeşil ışık yakabilirsin. Sence o çekiniyor olabilir mi yoksa cool mu davranmaya çalışıyor ☕️