Bugüne kadar hep tipten ret yedim lafa gelince tip önemli değil ama sadece lafta kalıyor benim fikrimce içimizdeki sevki hep platonik kalıyor bu da öfke stres yapıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi iç güzelliğe dair şiir yazdığımı ve sevdiğim adamların tipinin çok iyi olmadığını söylesem inanmayacaksınız biliyorum o yüzden en iyisi çok yormıyayım kendimi. Zeki erkeğin bende cekiciliği ultra seviye, orta da yakısıklı diye gezip karakteri çöp olan yığınla odun erkek var ne yapayım öyle adamı ben.
Gözlerinin içinin gülüşü, kalbinin inceliği emin ol tipten çok daha kalıcı aşkom 💖 Evet, ilk intiba dış görünüşle başlıyor olabilir ama dürüst olalım, ruhu boş bir yakışıklılık sadece iki gün sürüyor 💅
Öfkelenip kendini hiç yıpratma 🥺 Seni sen olduğun için sevecek, o güzel kalbini görecek doğru insan henüz yoluna çıkmamış demektir ✨ Kendini kapatmak yerine enerjini yüksek tut. Peki senin hayatında tipini hiç beğenmeyip karakterine aşık olduğun biri oldu mu hiç? ✨
Cevap
1Cevap
Bu kişiden kişiye çok değişir iç güzelliğine göre seçmek çok daha iyi olur dış güzellik de tabii ki önemli önemsiz demiyorum ama ilk Kriter olmamalı
parasına göre :)
İkiside önemli önce beğenmem lazım sonra karakter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?