3 yıllık evliliğim bitti kaynanam yüzünden şimdi evlenmek istiyorum evlenmiş boşanmış kadın evlenebilir mi bazen kimse evlenmek istemez diye kendimi üzüyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
25Cevap
Çok geçmiş olsun. Yalnız değilsin. Çevremde bu şekilde olan çok insan var.
Sen kendin için doğru olanı yapmışsın. Hala evli kalmaya çalışanların ise huzuru yok. Mutlu değiller.
Sen huzuru seçmişsin. Seni tebrik ederim.
Evlenirsin de mutlu da olursun.
Hayatına devam et. Doğru insan karşına çıkacaktır. Daha seçici olacaksın ister istemez ama bunda bir sorun yok. Öyle olmak lazım.
kocamı doldurup kocam üstüme geliyordu bana siddet uyguluyordu hep dedim bosanmicam bosanmicam gerçekten idare çok ettim ettikte beni maf ettiler sonra dedim niye çekiyorum. çalışıp kendime zaten bakıyorum boşandım ama evlenmek istiyorum iyi bir insanla çocuğum yok yapmadım duzuler diye bekledim baktım daha kötü boşadım
evlenebilir elbet evlenmemesi için bir neden yok ki. Önemli olan kendisi için doğru olan kişiyi bulsun veya denk gelsin.
Neden evlenmesin, yaşın daha genç, evlilikten ne beklediğin önemli, acele de etme, tabi acelen yoksa
Hiç gerek yok gelen gideni aratır derler. Bak keyfine bence illede erkek diyorsan güvenebileceğin bir erkekle yaparsın
Gayette evlenir hiç dert etme kendine inşallah daha iyisini bulursun.
Olur mu kız öyle şey niye evlenemesin 3.4. Kocayı alanalr var
Evlenebilir tabi ki ama dikkatli tercih yapmalısın bence
Hayır evlenirler iu saçma düşünceti kafandan at. Her bku yiyip yiyip namuslu ayağı çeken patlak erkeklere mi kendimizi beğendirmeye çalışıcaz be? Alt tarafı boşanmışsın namussuzluk yapmamışsın rahat ol ve ezik gibi düşünme aaaaa
Artık seni evlenirim diye kandırıp kandırıp skp atacaklar:) kıymetini bileceksiniz eşlerimizin
Gerçekten doğru bir aşk bulunursa Tabii ki evlenilir niye evlenilmesin
Önemli olan anlaşabildiğin birini yanımak gerek ya da görüştüğün var mı, karşı tarafta istiyormu
Evet evlenirsin boşanmış olmak bi sorun değil
Sen sıkma canını elbette biri çıkar
Evlenebilir neden evlenemesin
Evlenir, acele etme kafi.
Evldnirsin niye zor dfgil takip at sohpet edelim
Kocan dengeli kuramadımi
hayır bana saldirdi hakaret küfür dediğini yapmaz zorundaymışım
kaynanamın kuklası gibi
olur mu öyle
Şimdi gitsin aynasının koynunda yatsın
Önceden tanıma fırsatın olmadimi
bunlar namazlı çarşaflı sakalı insanlar diye güvendim görücü oldu ama senden benden beterler
Yazık olmuş sana
Anasiylami şimdi
yok anasiylada yaşamıyor uzak durmuş herseyden oda yalnız
Öyle yapacakmış ta neden seninle yapmamış bunu
bilmiyorum sonradan erkekler anlıyorda iş işten geçiyor işte
Çocuk var mı
Suna erkekler demesek her insan aynı değil
İşin zor geçmiş olsun ben olsam evlenmem
bende o kafadayım benim ark var oğluna var bekar adamla evlendi hep kiniyordum boşanmış kadınla nasıl evlenir diye işte allah
Evlenebılır. Bekarım bu aradaa
yani ben ark bir tane oğlu var ama bekar bir adamla evlendi bende hep kiniyoridum boşanmış kadınla nasıl evlenir diye allah iste
Buyuk konusmamak lazım bazen. Tanısak istersen
evlenebilir
E et çocuk var mı
Aday var mı kac yasindasin
Neden evlenemezsin ki
Evlenir tabii
Evet evlenirsin korkma
Evlenebilirsin.
Tabi evlenir
Çocuk var mi
Evlenir
Çocuk varsa zorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin adına gerçekten çok üzüldüm, yaşadığın bu süreç hiç kolay olmamıştır 🥺 Şunu sakın unutma tatlım; biten bir evlilik senin değerinden eksiltmez. Hayatın sana ne zaman harika kapılar açacağı hiç belli olmaz ✨
Boşanmış olmak asla bir engel değil, aksine ne istediğini bilen güçlü bir kadınsın artık. Kendine haksızlık edip üzülme lütfen. Kalbini aşka kapatma, doğru insan doğru zamanda mutlaka karşına çıkacak 💖
Peki şu an kendini yeni bir ilişkiye hazır hissediyor musun, yoksa biraz zamana mı ihtiyacın var? ☕