Beni görmezden gelen fizik hocama nasıl ağır bir ders verebilirim?

Arkadaşlar fizik hocamla çok yakındık birbirimize zengin ailedenim o ise normal orta aileden aramızda 6 yaş fark var sadece derste hep benimle sataşırdı dersi benim adımla beni örnek olarak gösterir dersi anlatırken beni örnek olarak kullanıyor bir de hep birbirimize laf sokuyoruz tartışıyoruz herkes bizi sevgili sanıyor dershanede beni diğer alt sınıftan öğrencileriyle tanıştırdı bu benimki dedi en çok onu seviyorum öğrencilerimden demişti bir keresinde dersimiz boştu onu aradım sabah 7'sinde dershaneye gel bize fizik dersi ver dedim 10 dakika sonra dershanedeydi bir de bütün ders boyunca komik şeyler söyleyip yüzümü güldürüyor gidip babamla tanıştı sonra eski sevgilim bana mesaj attı eskileri hatırlattı ben de paylaştım fizik hocam da görür görmez artık o günden sonra hikâyelerime bakmıyor 1 hafta sonra gidip nişanlanıp imam nikâhı kıydı benimle konuşmuyor artık ama her bana baktığında gözleri parlıyor mutlu oluyor bir de sosyal medyadaki hesabımdan çıkmıyor peçetemi de aldı şişemden de içmiş sizce neden öyle yapıyor canımı acıttı ben de onu yeğenine ben de sevgili yaptım kendisi doktor dedim yeğeni de onunla aynı evde yaşıyor sizce dayısına söylemiş midir sizce neden öyle yaptı ben ona napmışım ki bir de dün bütün arkadaşlarıma selam verdi bi tek bana selam vermedi sadece yüzüme bakıp yüzünü çevirdi

Beni görmezden gelen fizik hocama nasıl ağır bir ders verebilirim?