Daha önce hiç tanımadığınız, konuşmadığınız bi kıza neden hep gülümsersiniz ya da bakarsınız bunun bi anlamı var mı? Bi çocuk var, yeni geldi, bi yaş büyük benden, çocuk hep gülümseyerek bakıyo birkaç gündür, her onun olduğu tarafa bakınca zaten bana bakıp gülümsediğini görüyorum sizce niye olabilir durduk yere gülümser misiniz
7 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
Normal durum. Tanışmaların böyle başlaması gerekir zaten. Hoşlandıysan sen de O na gülümse.
Ya öylesine gülümsüyosa
Olmaz öyle şey. Medeni bir görünüşü varsa yazdığım şey onaylıdır. Bitirim tipli değilse, doğalsa şans verebilirsin.
tanışmak anlamına gelir
Ama hic konuşmadık ki
Arzuluyor olabılır
Nerden çıktı
Çıkmadı olan bu
Lisede mi arzulayacak
Arzulamanın yaşı olmaz bu nefisle alakalı bi durum ayrıca kıyafet fizikte önemli
Acık giyinmiyorum ki forma var yani
O zaman fizik var
Yok ya sanmam ama yüzüm güzel gibi biraz belki ondan olabilir ve hoslanmıyodur belki öylesine gülümsüyodur
Artık o onun düşüncesi ama kim kimseye durduk yere bakmaz mesela sen neye bakarsın dikkatini çeken bir şey olursa demi
Evet belki de öyledir
Bu sadece benim düşüncem ama genel olarak öyledir ayrıca cahillik ve nefis aynı yerde buluşunca inanılmaz bir arzulamak olayı söz konusu olur
Mesela yemek yerken göz göze geldik gülümseyerek bakıyodu arkadaşıma sarılırken de gördüm baktığını koridorda da iki üc defa farkettim bi de kapının camından bakıyodu
İşte o seni arzuluyor Anlamına geliyor açık ve net
Ama nerden anladınkine ya
Sen yazarmısın bana burdan
Yookkk simdi söyleee nütfernn
Söyleyince yorumlar kaldırıyor o yüzden dedim korkma yemem seni
Korkuyorum 😔
Sacmalama neden korkuyosun
Sakaydı
Sevgisi