Sert erkek seversiniz anlarım, maço seversiniz anlarım, kısıtlayan seversiniz anlarım hatta sizi eve kapatıp kimse görmesin benden başka diyecek erkeği seversiniz onu bile anlarım, hani size değer verdiğini bu yüzden aşşşşırı kıskandığını düşünürsünüz falan olabilir derim belki de ka☠️il sevmek nedir arkadaş ya 🤦
Sizce kadınların yüzde kaçı bu tarz erkeklerden hoşlanıyor?
Çok haklısın ama en kötüsüne bile anlayışlıyım anlamında söyledim, kötünün de kötüsünü yapmayın bari anlamında dedim. Bunun dışında sonuna kadar katılıyorum, olay böyle başlıyor zaten.
Ben o tiplere şans vs vermiyorum, sevmem öyle insanları. Maço sert olan bana da öyle davranir artık hemcinslerimi savunmuyorum çünkü aklim almıyor artik
Her zaman demişimdir, dışarıya maço bana kedi diye bir özellik olamaz diye ama anlatabilene helal olsun. Söz geçirebilen erkekle maço erkek arasında dağlar kadar fark var ve kadınların asıl istediği söz geçirebilen erkek ama olayı değişik boyutlara çekiyorlar... allah herkesin gönlüne göre versin diyelim ne diyelim başka
Çok acı ama ciddi ciddi böylelerini beğenen destekleyen tipler var, sosyal medyada da çok kez görüyoruz. En küçük bir toksikliğe bile tahammülüm yoktur benim, normalleştirilmeye çalışılan şeyler gerçekten çok korkutucu... 🦋
Bu çok ince bir çizgi bunu seven talep eden ilişki kuran bir insanda ciddi piskolojik bir sorun var demektir aklı başında bir birey kendini bile isteğe ateşe atmaz
Ülkemizin IQ seviyesi diyeceğim linç yiyeceğim belki ama durumumuz gerçekten çok vahim. Rabbim milletimizin erkeğine de, kızına da akıl fikir versin ne diyeyim.
ulkenin zeka seviyesi her gun sasirtiyor cidden. okumayan, yaşlı kesime cahil derler bir de, ulkenin ergenlerinden cahillik akiyor. he deyip gececeksin baska yolu yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 sa
Asıl bu yorumları yapan kızlar ölsün Türkiye nüfusunun azalmasina ihtiyac var
Hay sizin yakışıklı algınıza tüküreyim, gün geliyor insan cinsiyetinden de utanıyormuş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 sa
Öf ergen erkeklee ergen kızlar başımıza bela oldular yemin ederim yaa. Adam gibi adam erkeklerden hoşlanırım, bu takip edenlere akıl. fikir diliyorum hayatıma bu tarz kanka almadım alsaydım da benden olurdu sonu ayol ne konuşuyo bunlar zkwmclsk ayrıca çocuk değiliz millet herhalde yoklukta. Bıktık ergenlerin triplerinden
Yine efendi erkekleri kötülemek serseri erkekleri övmek için mutlaka bir bahaneniz oluyor ne diyim ne kadar serseri erkek seven kız varsa öldürürsün ölsün inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Detayı okudum cidden beni seviyorki kısıtlıyor, eve kapatıyor ooo çekici diye diye katilleri oluyor. Yazıkk
Seven niye kısıtlasın ama anlayan çok az..
Çok haklısın ama en kötüsüne bile anlayışlıyım anlamında söyledim, kötünün de kötüsünü yapmayın bari anlamında dedim. Bunun dışında sonuna kadar katılıyorum, olay böyle başlıyor zaten.
Ben o tiplere şans vs vermiyorum, sevmem öyle insanları. Maço sert olan bana da öyle davranir artık hemcinslerimi savunmuyorum çünkü aklim almıyor artik
Her zaman demişimdir, dışarıya maço bana kedi diye bir özellik olamaz diye ama anlatabilene helal olsun. Söz geçirebilen erkekle maço erkek arasında dağlar kadar fark var ve kadınların asıl istediği söz geçirebilen erkek ama olayı değişik boyutlara çekiyorlar... allah herkesin gönlüne göre versin diyelim ne diyelim başka
Haklısın, aminnn diyelim
Amin, iyi günler dilerim 😅
Size de 😃
milletçe kafayı yedik valla kimin ne olduğu belli değil, katile hayran olan bi kitle varsa yüzde kaçı sever bilemem ama işin rengi epey değişti artık
Yüzde 1 bile olsa sinir hoplatan cinsten.
Çok acı ama ciddi ciddi böylelerini beğenen destekleyen tipler var, sosyal medyada da çok kez görüyoruz. En küçük bir toksikliğe bile tahammülüm yoktur benim, normalleştirilmeye çalışılan şeyler gerçekten çok korkutucu...
🦋
Bu çok ince bir çizgi bunu seven talep eden ilişki kuran bir insanda ciddi piskolojik bir sorun var demektir aklı başında bir birey kendini bile isteğe ateşe atmaz
Ülkemizin IQ seviyesi diyeceğim linç yiyeceğim belki ama durumumuz gerçekten çok vahim. Rabbim milletimizin erkeğine de, kızına da akıl fikir versin ne diyeyim.
ulkenin zeka seviyesi her gun sasirtiyor cidden. okumayan, yaşlı kesime cahil derler bir de, ulkenin ergenlerinden cahillik akiyor. he deyip gececeksin baska yolu yok
Asıl bu yorumları yapan kızlar ölsün Türkiye nüfusunun azalmasina ihtiyac var
O kadar da değil ya
Bu kadar acıma insanlara sonra uzulen sen olursun ayni sekilde sucsuz kızları olduren erkeklerde g3bermeli karsiligini almali
Bu tiplerin sayisi bence fazla..
Hay sizin yakışıklı algınıza tüküreyim, gün geliyor insan cinsiyetinden de utanıyormuş
Öf ergen erkeklee ergen kızlar başımıza bela oldular yemin ederim yaa. Adam gibi adam erkeklerden hoşlanırım, bu takip edenlere akıl. fikir diliyorum hayatıma bu tarz kanka almadım alsaydım da benden olurdu sonu ayol ne konuşuyo bunlar zkwmclsk ayrıca çocuk değiliz millet herhalde yoklukta. Bıktık ergenlerin triplerinden
İtin yoldaşı it olur diye boşuna söylemiyor amcanız, bana kulak verin çocuklar
Şunu görmekten sıkıldım bu haberi sinir bozucu
Yine efendi erkekleri kötülemek serseri erkekleri övmek için mutlaka bir bahaneniz oluyor ne diyim ne kadar serseri erkek seven kız varsa öldürürsün ölsün inşallah
@tipsizerkeğekızyok ben savunuyor muyum sence
Bu yazdığım şeye amin demiyorsan evet
@tipsizerkeğekızyok sen nicki degistir bence önyargılı erkeğe kız yok falan yaz
Eceline susamış bunlar
Yazik
Kadın katliamları için gösteri yapan kadınlar değillerdir herhalde bunlar
Aklını kullanmayan kısmı
Toplumsal çürümeye hoş geldiniz
Lanet olsun ki çok fazlalar
Hiçbiri ile işim olmaz