Biliyorum kimseye tam anlamıyla güvenilmez ama en azından normal, yuva kurulabilecek, karakterlisi bulunmuyor ama en azından evlenilebilecek kadar o evliliği sürdürebilecek kadar karakterli birisi yok mu... İmdat ya
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biliyorum kimseye tam anlamıyla güvenilmez ama en azından normal, yuva kurulabilecek, karakterlisi bulunmuyor ama en azından evlenilebilecek kadar o evliliği sürdürebilecek kadar karakterli birisi yok mu... İmdat ya
Cevap
9Cevap
Bunu cinsiyet olarak nitelendirince güvenecek insan bulmak zor demek daha doğru olur sanırım çünkü artık herkes kendi çıkarıcı doğrultusunda yaşamayı tercih ediyor.
Önce dur bi sakin ol ya 😊
Ne yaşadın bu denli ya da neyin yokluğu öyle imdat filan
Ha birde herkesi aynı kefeye koyup tartma ya
Benim hiç sevgilim olmadı, ben çevreye bakarak bunları söylüyorum.
Hiç belli olmuyor çok iyi rol yapabiliyorlar
Kesinlikle
Hayır hepsi bir gün aldatıyor sadece kendine güvenebilirsin
Erkek kız değilde insan kalmadı bence
Nolacak böyle peki
Dünya nın kıçına denk geldik😭
😭
İyi insan bulmak zor ama var
İyi insan bulunur da güvenmek, sadakat vs önemli o da yok yani imkansız
Bence iyi insan sadık olur güvenilir olur zaten yoksa kötüdür o kişi
Öyle
Eyv adamsın 😀
Tek gayeniz evlilik bossunuz ya
Tanımadan bunu söylemene mi kızsam evliliğin de bir tercih, ihtiyaç olabileceğinin farkında olmayışına mı... Her fikre saygı duyup buna duyamıyor musun mesela
Evlilik ihtiyaç değildir burada hatalısın ama tercih evet buna saygı duyarım. Karakter ve güven meselesini evlenen ve evlenmeyen erkekler kategorize etmene ve erkeklere sallamana kızdım
bakireysen bana guvenebılırsın cunku ben bakir bir erkeğim
Maalesef kalmadı
Belki de hiç yoktu
Offff çok zor her şey evlenmek zorundayım ama ben o kadar sadık, kendini adamış halde olacağım çok sevecegim ama karşımdaki aldatacak.. bide kendini üstün zekalı sanacak çünkü hiçbir şeyin farkında değilim zannedecek. Sonra ben kalan 2 beyin hücremi de stres ve üzüntüden kaybedeceğim mesleğim de yoksa iyice bku yedik Allaaaaaahhhh
Yazamam:(
Baban yokmu ona damı guvenmıyorsum
Babama güvenilir zaten özel birey
Vardır elbet
Çokkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın kırgınlığı ve hayal kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki... İnsanın kalbi birkaç kez kırılınca sanki herkes aynıymış gibi geliyor, çok haklısın 🥺
Ama inan bana, doğru zamanda karşına çıkacak o doğru insan gerçekten var. İki tarafın da emek verdiği, karşılıklı saygının ve güvenin olduğu harika ilişkiler yaşamak imkansız değil ✨
Şimdi biraz derin bir nefes alıp kalbini dinlendir bakalım ☕ Seni bu kadar karamsar hissettiren, güvenini kıran son olay ne oldu peki, anlatmak ister misin? 💖