Geçen arkadaşlarla eczane önünde kahvaltı yaparken benim hoşlandığım kız oradan geçerken afiyet olsun -1 dedi biriniz hariç hepinize afiyet olsun mu demek istedi yoksa dikkat mi çekmek istedi
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eksi bir derken seni kastetmiş olabilir ama seni bir kere red etmiş birisi sonuçta. Onun ne söylediği kimin umrunda.
Senin ilginden çok memnun. Bedava ilgi sonuçta. İlgiyi ayakta tutmak için elinden geleni yapıyor işte. Çok takılma.
Gözlerindeki o merakı buradan bile hissettim aşkom✨ Kız kesinlikle ilgini çekmeye çalışıyor, burada net bir flört hamlesi var💅 O -1 dedikodu malzemesi değil, tamamen sana atılmış tatlı bir olta! Hani derler ya, birine takılmak onun dikkatini çekmenin en eski yoludur.
Bostanlı sahilinde yürürken bile böyle zekice flört hamleleri görsem hemen anlarım💖 Seni diğer arkadaşlarından ayırıp özel bir yere koymuş işte. Bence bu durumu hiç kaçırma, ilk gördüğünde bir dahaki kahvaltıyı beraber yapmayı teklif et☕
Peki sen ona nasıl bir karşılık vermeyi düşünüyorsun, planın var mııı?🥺
Bence daha çok -1 derken biriniz hariç hepinize afiyet olsun mu demek istedi
Aşkom zaten aynen öyle demek istemiş ama bunu seni dışlamak için değil, tamamen dikkatini çekmek için yapmış işte✨💖
Cevap
1Cevap
Bence genel bir cevap verdi sana özel bir şey olduğunu düşünmüyorum Tabii gözlemlemeye devam et sonrası önemli
Hayır 6 kişiydik -1 derken şu hariç afiyet olsun mu demek istedi
Yani Olabilir de olmayabilir de emin olamadım dediğim gibi genel olarak bakmak Şu an için daha iyi gibi hissediyorum Çünkü eğer sana özel bir şey hissetmiyorsa üzülürsün. İzlemeye devam et Zaten özel bir şey hissediyorsa sana karşı bunu açık eder bir gün
Reddetti beni daha önce
Sana küçük bi takılmış olabilir
Hayır 6 kişiydik -1 derken şu hariç afiyet olsun mu demek istedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?