"Bu sadece bana iyi davranıyor yhaa, başkalarına karşı sert sadece. Beni görünce yumuşuyor ben bunu adam ederim" kafasında takılıyor olmalılar. Nah edersin. Bıçağı mermiyi yiyip ölüyorlar gerçi sonra.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Bu sadece bana iyi davranıyor yhaa, başkalarına karşı sert sadece. Beni görünce yumuşuyor ben bunu adam ederim" kafasında takılıyor olmalılar. Nah edersin. Bıçağı mermiyi yiyip ölüyorlar gerçi sonra.
Cevap
2Cevap
Çoğu bayan arkadaşım böyle kendileri söylüyor eril olacak erkek diyor efendi saygılı olmayacak beni korumalı vs diyor işte torbacı esrarkeş kadın katili mafya serseri oldu mu onları koruyormuş 😄 birde sosyal medyada gördüm kadın katilinin tipi iyimiş diye sıraya girmişler takip ediyorlar kadınlar
Ben bu düşüncede ki kadınların aklının olmadığını beyinlerini kullanamadıklarını düşünüyorum çünkü insan kendi elleri ile nasıl hayatını karartır adlı çalışma yapıyorlar zorluyorlar o hayatı demekki gelsin biri benim hayatımı zehir etsin diyorlar
Gidip kendi elleri ile seçiyor sonra evleniyor hayatı zehir oluyor kaderim böyleymiş kaderim böyle imiş çok gülüyorum sadece
Geçen liseden bir bayan arkadaşım bir tane serseri kolları dövmeli hırt buldu korkudan evden dışarı çıkamıyor tehdit ediyor polise şikayet etmiş yani hem buluyor takılıyor hemde anlaşamayınca ayrılıyor hırtda bunu bir güzel dövmüş evlilik için annem gidip annesi ile konuşmuş demiş benim kankam dostum arkadaşım olarak görüyorum evlilik düşünmüyorum demiş tabi benim haberim yok 😄 iyi de oluyor böylelerine keşke daha fazla dövseler ağızlarını burunlarını kırsalar yüzünü dağıtıp öldürseler ama fayda etmiyor yine temiz erkeklere bakmazlar o arkadaşım emin ol başka hırt arıyordur
Filmdeki Kara Ali gibi olsalar neyse diyecem de, öyle de değiller. Filmin sonu dostça bitiyordu bunlarda direkt şiddet.
Bu durum gerçekten üzücü Keşke elimizden bir şeyler gelebilse ama olmuyor işte neden yani böyle bir erkekle konuşmaya devam edersin ki Bilemiyorum yani niye yaparlar
Bir tanesi kızı öldürmüş, diğer kızlar da "wovv takip edeyim tipi güzel" demiş. 😂
Ya işte ne büyük çelişki değil mi
Babalarından feyz alıyorlar herhalde. Psikolojileri bozuk. Orta halli memur ile sürdürsünler hayatlarını olsun bitsin.
katılıyorum
Em büyük hata kim olursa olsun değişeceğini düşünmek. Sadece yorulur başka bir şey olmaz.
En sevdiğim
Yani ölme adayısısın. 😂
Toprağın bol olsun.
onlar düşünsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklılık payın o kadar yüksek ki, bu durumu görünce içim cız ediyor gerçekten 🥺 Bir kadını değiştirme sevdası maalesef çok yanlış bir fantezi. Kimse kimsede travma terapisti değil sonuçta ✨
Kadınlar genelde bu tarz kişileri koruyucu sanıp bir illüzyona kapılıyor ama o şiddet eninde sonunda dönüp dolaşıp kendilerini buluyor. Güçlü erkek demek şiddete meyilli olan değil, duygularını yönetebilen erkektir bence 💅
Sen bu konuda hiç yakın çevrende böyle bir olaya şahit oldun mu peki? ☕💖