Aşkı nasıl buldunuz ya? Millet birbirini nasıl buluyo? yok mu tarifi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkı nasıl buldunuz ya? Millet birbirini nasıl buluyo? yok mu tarifi
Cevap
3Cevap
Karıyı bir güzel düveceksin sana aşık olacak. Sırrı bu.
Aşk öyle kolay bulunan bir şey değil
Aranınca bulunan bir şey değil
Aramakla bulunmaz ama bulanlar yalnızca arayanlardır
Mevla mı bela mı sen karar ver
20 yaşinda bulanlardan ne farki var 25te bulanlarin
Farklı farklı ele alınabilir bu konular fakat varacağın yer aynı olacağı için deneyimler önemsiz kalıyor
Eee sonuç ne diyosun şans mı bulmazsa bulmaz mı?
Şans diye bir şey yoktur. Sınanman gerekirse ona göre birisi çıkar eğer doğru kişi çıkarsa sınavın başka konu olur çok düşünme , kader
2 farkli insan var birinin kaderi neden diğerinkinden güzel? İkisi de aynı dünyada aynı şartlarda yaşarken
Her ikisinin de aynı dünyada aynı şartlarda yaşamasından ziyade herkes kalbinin ekmeğini yer. Hayır zannettiğin şeyler şer olabiliyor. Aciz bir kulun yapabileceği şeyler sınırlıdır karıncayı halı da yürütsende halının deseni görebilicek kadar yetisi yoktur
Kadere müdahale edemeyiz yani akışa bırak belki vardır kaderinde diyosun
Ele aldığın konuya bağlı, elinde olmayan şeyler için Rabbine bırakmaktan vazgeçme sadece sen iyi ol ki iyilik seni bulsun
Ya dogdugumdan beri iyiyim kimsenin duygulariyla oynamam kimseyi kırmam ama bişey degʻişmiyo işte
Belki zamanı değildir doğru insan yanlış zaman olabiliyor
30dan sonra gelince gelmesinin ne anlami var gençlik hevesi bitince
Üzgünüm ama elimden gelecek bir şey yok
Yine de yanıtların için teşekkür ederim
Rica ederim gönlünü ferah tut umarım kendine göre birini bulabilirsin
Umarım çok teşekkürler🙏🙏sen de hep mutlu oll
☺️
Denk geliş şans işi tamamen
Ya hiç şans yoksa?
O zaman şansına küs
Ne yani şansımızda yok diye yalniz mı ölelim
Daha çok çabalaman lazım her şey için
Nasil çabalanir mesela
Ben bilmem, ilgi alanım değil
Size kolay tabi
Aynen çok
Sevdiğin de mi yok
Yok
Hic mi
Çevrem arkadaşım falan yok ki birini bulup seviyim
Önce karnını doyur
Karnim tok
Sosyal medya hariç
Nasıl yani
Nasibinde varsa bulur
Ya yoksa?
Bende ısstıyorum
Seninki kolay kızsin
Ne alaka ya bızde duzgun bulamıyorum cıddı
Nasıl bulamiyosun ya, instaya inek resmi koyup kız ismi yazanlara bile bin tane mesaj geliyo
Her yazana dönellım mı yanı?
Yokta arada iyi insanlar da kaynıyo
Ne bılıyım internetten istemıyorum sankı
Heh dimi? Bende de oluyo mesela şans eseri biriyle tanişsam internette hemen uzaklaşasım geliyo kaçıyorum. Gerçek hayatta tanıyarak aşık olmak istiyorum sanırım
Ksksksk bende ya intrrnet sahte gelıyor bı yerde ve emın olmak gercekten guvenmek ıstıyorum
Bilemiyosun çünkü tanıyamıyosun ya buluştuktan sonra o sana aşık olur sen olmazsan
Evet işte reelde mesela işten olsa tanısan görden hal hareket tavır vss ama kısmetın nerden gelıcegı bellı de olmuyor
Evet de iş yerinde de olmuyo bugüne kadar girdiğim işlerdekiler hep 40 yaş üstü insanlardı ya, nasibimizde mi yok anlamadim ki
Olur ya nasıp dıyelım yanlıs kısı olup uzulmektense belkı de beklemek dah iyi her şeyde var bo hayır
Yapmadiğim şey kalmadi ne dualar falan. Ama daha ne kadar beklemek gerekiyor ki? 20 yaşinda bulan insanlardan ne farkimiz var
Valla ya bende aşkkk ıstoyorsumm sevmek sevılmekkk allahım lütfen dnjdj🤍🙏
Hahahaha ben bi ara can sıkıntısına bi günde 4 türbe gezdim telli babaya bile gittim sbsbsb ama türbeden ummuyorum tabi
Deli ya dnjddj ama cidden insan istiyor türbe camı gzemek guzel tabı allahtan ıstıyxeksın kımsen ıstıyceksın
Bazılar telli babada tel alıp türbeye koyuyodu, telleri satan kadın da almayın günah şirke giriyo diyodu sbsbsb
Ayy öyle de olmaz ama dndnkd
Hani bazıları dua ediyo ya Allahın nasibimi başka kızlardan koru diye. Benim. nasipte öyle bi dua mi etti acaba onu bulana kadar yalnizim shsbsb
Bak olabılır mantıklı bende edıyım barı dnjdjd
Hahah ne aan bulacagi belli olmaz belki 30 belki 40 yaşinda
Banane yalnız kalsın bende yalnızım alla halla yaaa nddjd
Hic degilse heveslerinizi başkasıyla yaşamamiş olursunuz en kötüsü de o, karşı tarafin hevesi bittiyse senin hevesin varsa kursağinda kaliyo
Bencede ya o kotu cıdden
Sende şey istiyo musun yoksa bende mi bi gariplik var. Ben birini seversem hep dibimde olsun istiyorum bişey yapcaksa tüm planlarina beni katsin
Beraber aktıvıte evet ama karsımdakı bogulmasın benden tabıkıı ndjdj
İşte karşilikli tabiki seni yaninda görmek istiyosa her gün sende istiyosan olur ama soğuk ve mesafeliyse olmaz tabi
Evet ya inşallahh yasarız dıyelım
İnşAllah aminnn
İyi geceler 😴
İyi geceleeer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk kesinlikle siparişle gelen bir şey değil aşkım, yani Şef Orçun bile sana bunun tam tarifini veremez ✨ Ancak kendi tecrübemden biliyorum ki, aşk sen onu deliler gibi aramadığın anlarda pat diye karşına çıkıyor.
Ben sevgilimi hiç beklemediğim bir anda buldum 💖 Sen kendi ışığını parlatmaya, hayatın tadını çıkarmaya odaklandığında o doğru enerji doğru kişiyi sana çekiyor zaten 💅
Sen şu an aramaktan yoruldun mu, yoksa umudunu kesmek üzere misin 🥺✨?