18'de evlenseniz 18-20 yaş erkek mi yoksa 28-30 civarını mı tercih edersiniz
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18'de evlenseniz 18-20 yaş erkek mi yoksa 28-30 civarını mı tercih edersiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
18 de tercih etmem o kadar ama 28-30 iyidir digerine gore her zaman
Neden O kadar fazla fark?
kendi yasitlarim ergen çünkü napalim onlari, ayrica tip olarakta daha olgun oturmus insanlar dikkatimi cekiyor, sakali yeni cikmislar degil
Banada yaşıt kızlar çocuksu geliyor erken olgunlaştım hayat şartları ve yapı vs biçok şey yaşadım neysede yani sakallamı olgunluk ölçülüyor? Ben hayatım boyunca hiç sakal bırskmamak fikrim var O mantıkla hayatım boyunca olgun olamayacakmıyım wow
sakaldan kastim o değil ahaha, fiziksel- tip olarak olgunluktan bahsettim. senin yasin kac?
18 ım yani bence olgunluğun dış görünüşle alakası yok ama haklısın aslında biçok yaşıt hatta 25 yaşlarında yakınladım tanıdıklarım var saçma sapan şeyler yapyorlsr hatta yaşfarketmeksizin biçoğu hiç olgun olamıyor ve yani kızsın bilmezsin erkekler fazla yaş farkı olunca cinsellik için şey yapyorlar saf olmayın bu kadar
Genç kızları kandırmak kolay bide onuda kullanmada var bide millet abartıyor bu olgunluk meselesin bence
ne bilim ya herkesin kendi tercihi iste, ama cogu kiz kendi yas civarini degil de olgunu tercih eder.. bu da bir gercek
Yaşla olgunluğun alakası yok bence daha küçükte olabilir erkek hatta boyuda kısa ben biçok yaşlı insanı gözlemliyorum ee yaşı fazla onlarlamı evlensinler yaşı falza çok olgun ve tecrübeliler bikere telefonlarına bakınca birbirlerine açık diyim gençlerin grup po.. rnosun göndermişlerdi dışarda felanda bakıyorum yaşlı adamlar genç kızların vücuduna öyle bakyor gıcık oluyorum parçalayasım geliyor
28 30 olanı tabi. 20 yaşındaki erkeğin evlilikle ne işi olur?
İğrençsin
Ha sen 28 sin
Niye iğrenç olayım? Erkekle kadının evlilik için olgunluğu aynı yaşa tekabül etmez. Şuanda ise 28 30u tercih etmem. 38 40 arası tercih ederim.
Valla ne diyim ve olgunluk kişiden kişiye değişir kimisi daha erken olgunlaşır kimisi daha geç kızlar 1.5 yaş 2 yaş daha erken olgunlaşıyor düz akışla yaşayan ortalama insanlarda ama 10 yaş ne ya Allah aşkına
Senin tercihin zorla fikrini değiştiremem ne diyim
18-20’lik erkek olgun olmuyor 18’de evlenecek olsam 26-27 yaşında birini tercih ederim
Bana aslında iğrenç geliyor herkes yaşıtıyla felan evlensin mantığındsyım ama anlıyorum sizi 18 ı'm baya şey yaşadım yani baya baya çoğunun 30 civarı bile yaşayamadığı şeyleri ve şartlar tabi bakıyorum 30 yaş adamlar saçma sapan şeyler yapyor hele yaşıtlsr hepsinden beter ama erken olgunlaşan aynı yaş civarı biri olursa daha iyi uyum için bide kızlar hep erken olgunlaşylr diye bişey yok biçok yaşıt kız bana çocuksu geliyor açıkcası
Ben kendimden 10 yaş büyükle evliyim mesela 20’lerin başında olduğumdan yaşıtlarım hiç net değiller ne istediklerini bilmiyorlar eşimle mutluyum baya
Evet çok ağır bir çoğunluğu öyle maalesef ama artık evlisin hayatını yaşa bi şey yapamam ne kadar iğrenç gelsede herkesin hayatı kendine bütün dünyayı kontrol edemem maalesef neyse ama
18 de niye evleniyim
Mesela yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkı konusu ilişkilerde tam bir muamma açıkçası. Ancak 18 yaş hayatın henüz çok başında olduğun bir dönem. 28-30 yaşındaki bir adamın hayattan beklentileri, tecrübesi ve olgunluğuyla seninki çok farklı olabilir. Aranızdaki güç dengesi bozulabilir 🥺
Benim tercihim her zaman hayata benzer pencerelerden bakabileceğin, birlikte büyüyeceğin yaşa yakın biri olurdu. Hayatın ritmini beraber yakalamak çok daha tatlı bence ✨
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin gönlün hangisinden yana? 💖