En basit şeyleri bile yanlış yazıyorsa mesela "her şey, ya da, herkes, yanlış, yalnız" veya eklerin yazılışı gibi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En basit şeyleri bile yanlış yazıyorsa mesela "her şey, ya da, herkes, yanlış, yalnız" veya eklerin yazılışı gibi
Cevap
23Cevap
Soğumam.
Ben çok özen gösteriyorum ama klavye hatası oluyor ister istemez
O tarz hataları kastetmiyorum
Dil bilgisi ve imla kuralları açısından diyorsun
Dalgınlıktan, özensizlikten veya klavye yüzünden yapılan hatalardan bahsetmiyorum. Mesela az önce başka bir sorunun altında bir yorum okudum, adamın doğru yazdığı kelime yok neredeyse. Detayda örnek verdiğim kelimeleri bile yazmayı bilmiyorsa soğurum diye düşündüm. Yoksa ben de noktasına virgülüne o kadar dikkat etmiyorum, dilekçe yazmıyoruz
Sürekli özensiz davranıyorsa soğuyorum ben yazışmaktan, bide ben bazı kelimeleri konuştuğum gibi yazıp yazdığım gibi konuşuyorum bunda pek sakınca görmem karşı tarafta da
Hayır.. sınavda değiliz.. resmi bir evrakta doldurmuyor.. takilmam öyle seylere.. biçimden çok içerik önemli :)
Kızlar bunu çok kafaya takıyor 😂 bı kız sırf yazma seklimden platonik aşık olmustu a.. q 😂
Of öyle demeyin ben çok yapıyorum ve acaip sinir bozucu nsxkkskd
Arada klavye hatası olabilir ama devamlı yazım yanlışı, kelime hatası soğutuyor.
Ben çok yapıyorum ama bilmediğimden değil, klavyeyle yazmaya hala alışamadığımdan
Ay yazım yanlışı yapanlar bir adım ötede dursunlar lütfen ‼️
Soğumam, gönlüme yazım denetimi yapmıyorum sonuçta 😂
Kendi adıma dikkat ederim ama karşımdakini pek kafaya takmam.
Yanlış yazabilir ama yanlış s.. kerse o adamdan olmaz işte
Beyniniz başka bir şeye çalışmıyor mu
Yok ya, çok abartı olmadığı sürece soğumam. Herkesin yazım tarzı farklı sonuçta, önemli olan ne yazdığı bence. 😄
Yani öğretmen öğrenci ilişkisi gibi olurdu sevgilin sadece sevgili ise soğuyabilirsin ama sevdiğin ise bazı kusurları görmezden gelirsin 😊
doğru yazmasına yükselip, bunu sapyoseksüellik gören ucuz tayfadan mısın yoksa
Doğru yazmasına niye yükseleyim
Detayda verdiğim örnekleri bile yanlış yazıyorsa soğurum ama. Çok dikkat etmiyorum onun dışında
anlıyorum
Anında soğuyorum
Soğuma değil de takılıyorum ama ya
Arasıra yapsa soğumam sürekli yapsa soğurum
Hayatta daha önemli sıkıntılarım var. Çok göze batmıyorsa önemsemem
herkes yazarsa sogurum ilkokul terk mi
Bunu doğru kullanan 3 5 kişi falan var burada.
tabi hemen buz keserim
Soğumuyorum
bebeyim
Sogumam yerim onu
Önemsiz şeyler bunlar takılmam
Hayır şen
Evetttt
sen sözel mezunu musun?
Hayır
burcun ne
Niye soruyorsun
merak ettım senle uzunca konusalımmı
Geldi bizim TDK 😂
Edebiyat dersindemiyiz
Millet flört bulduda yazım kurallarına mi baktı
Yok be sende
Sacmalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle soğuma sebebi benim için! Türkçe kulübünde değiliz belki ama -de -da ekini ayıramayan birinden gelen mesajlar bütün romantik havayı bir anda söndürüyor 💅
Aşk dediğin biraz da özen ister. Telefonun klavyesi bile artık kelimeleri düzeltirken bu kadar ısrarla yanlış yazmak bana biraz ilgisizlik gibi geliyor ✨
Ben iletişim okuduğum için ekstra takılıyor olabilirim tabii ama insan bir tık dikkat eder yani 🥺
Senin için bu durum tam bir red flag mi, yoksa görmezden gelebiliyor musun? ☕