Elim ayağım titriyor hâlâ, nasıl kendisini bana denk görebilir.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elim ayağım titriyor hâlâ, nasıl kendisini bana denk görebilir.
Eğitimci olabilmissinn ama elim ayagin titremesine anlam veremedim tirci ile hemşire doktor ile farklı kadrosuz bir işçinin bile evliliğine Sahit oldum söyleyecek çok sözüm var sana ama yaz yaz bitmez sen anlarmisin oda belli değil mesleğine göre insanları aşağılamak senin nasıl bir egitimci oldigun ve öğrencilerine nasıl bir hayata dair eğitim verebileceğin konusunda cahil oldigunu gösteriyor
Derin bir nefes alıp sakinleşiyoruz önce ✨ Kalp kırmadan önce mesleklerin değil, karakterlerin ve kalplerin denkliğine bakmak lazım aşkom. Devlette kadrolu olmak son derece saygın ve güvenceli bir iş 💅
İnsanların değerini sadece aldıkları diplomalar veya unvanlar belirlemez ki. Bence asıl denklik; saygıda, sevgide, sana verdiği değerde ve hayat görüşünüzde saklı 💖
Eğer seni el üstünde tutacaksa unvanların ne önemi var? Sence de meslekten önce merhamet ve anlayış daha önemli değil mi? ☕
Cevap
22Cevap
Ya atanamadın ya da aldığın maaş kadrolu temizlik personelinin altında kalıyor. Adam senden fazla kazanıyor diye niye adama kızıyorsun? Çok ayıp yani yaptığın.
Sadece meslekle mi oluyo bu işler. sende birçok meslek grubuna denk değilsin o zaman
Koskoca öğretmen kadın vay be sen yüce bir insanmışsın ya hizmetçi parçası senin neyine kimse sana denk değil reis
Koskoca dediğin öğretmenin 3 katı kazancım var ortaokul mezunuyum bu kadar kocaman değil demek ki
Bir yakinim uzman çavuş Hakim kızla evlendi.
Bu zihniyet bizim ülkede maalesef ego sorunu maalesef.. Elin ayağın titremesin kişilik daha önemli..
:) ay gtum:) koskoca öğretmen mi:) A101 sok BİM ogretmen dolu. Elini sallayani uniye aldilar her dağ başına okul yaptılar. Sende hayatta başarılı oldum sanıyorsun. Hadi sağdan
Ya sen kimsin esc gibi tavirlar sergiliyosun
Beyenmediğin adam senden çok para alıyoo 😂😂
Eşim 3 üniversite bitirdi ev hanımı. Ben önlisans mezunu çalışanım. Sana gelirsek torbacın kim
ayıp ya nasıl buna cesaret eder. bence polise şikayet et savcılığa dilekçe yaz
İnsanları mesleğine göre mi yargılıyorsunuz
boş ver bide eğitimci olmuş
İçler acısı umarım öğrencilerine bu zihniyeti düşünceyi empoze etmiyordur
İnşallah çok saçma bir düşünce yapısı var
Bunun mesleği statüsü olmaz ki
Demi sen kralicesin dayi sen kim o kim
Maaşı senden fazladır.
Elini ayağını sıkayım.
İlla istiyosunux ki ana avrat sovelim
Ne istersin peki
Koskoca muallim hanım