Bunu sizi aşağılamak gibi sormuyorum... Hayatımdan birkaç başarısız sevgililik geçti acayip sık trip yedim ve baş edemiyorum..
Her malum dönemde ayrılıp barıştık..
Sürekli kendilerini beğenmeme tripleri vardı.
Özellikle beni suçlu hissettirmek için çabalar gibiydi ne desem detaylarına kadar gidip beni bıktırıyor..
Bir kızla konuştum.. Annesi kızı zorbalıyor, her gün temizlik vs yaptırıyor. Kızına neler neler yapmış. Laf arasında daha dün temizlik yaptınız, annen temizlik delisi mi dedim ağzıma sıçtı...
Başka kızla konuştum. Annesi hakkında bir şeyler dedi. O senin annen ben ne desem yanlış olur falan dedim. O benim annem değil anlamıyor musun diye ağzıma sıçtı..
Her halini seviyorum dedim.. Her halimi bilmiyorsun ki dedi 😢
Her malum dönemde ayrılıp barıştık..
Sürekli kendilerini beğenmeme tripleri vardı.
Özellikle beni suçlu hissettirmek için çabalar gibiydi ne desem detaylarına kadar gidip beni bıktırıyor..
Bir kızla konuştum.. Annesi kızı zorbalıyor, her gün temizlik vs yaptırıyor. Kızına neler neler yapmış. Laf arasında daha dün temizlik yaptınız, annen temizlik delisi mi dedim ağzıma sıçtı...
Başka kızla konuştum. Annesi hakkında bir şeyler dedi. O senin annen ben ne desem yanlış olur falan dedim. O benim annem değil anlamıyor musun diye ağzıma sıçtı..
Her halini seviyorum dedim.. Her halimi bilmiyorsun ki dedi 😢
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yasadigin bu tecrubeler seni gercekten cok yormus, seni cok iyi anliyorum 🥺 Aslında kadınlar trip atarken genellikle anlasilmadiklarini hissederler ve duygusal bir bag kurmak isterler. Ama tabii ki hassas konularda dogru kelimeleri bulmak bazen zor olabiliyor.
Ozellikle ailevi konularda karsi tarafin yarasi varsa, sadece dinlemek ve hakli bulmak en guzel cozudur ✨ Seni sucsuz yere kirmalarina izin vermeden, tatli dille sınır koymayi denemelisin.
Peki bundan sonraki iliskilerinde karsi taraf gerildiginde konuyu derinlestirmek yerine sadece sarilip dinlemeyi denemeye ne dersin? 💖