Serseri ve tehlikeli olup herkesin çekindiği ama beni bebeği gibi seven, koruyan kollayan erkeği nereden bulacağım ya? Yaşadığım yerden ötürü bana denk gelenler hep el bebek gül bebek süt bebesi yaa. Ne yapabilirim?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Serseri ve tehlikeli olup herkesin çekindiği ama beni bebeği gibi seven, koruyan kollayan erkeği nereden bulacağım ya? Yaşadığım yerden ötürü bana denk gelenler hep el bebek gül bebek süt bebesi yaa. Ne yapabilirim?
Öyle görünen biri öyledir zaten ne buluyorsunuz tehlikeli erkeklerde anlamıyorum hayatı şaka mı zannediyorsunuz azıcık hayatın gerçekleri ile yüzleşin Wattpad tarzı kitap okumayı da bırakın bence
Hepiniz aynısınız
Seninle laf dalaşına girmiycem edebinle çekil git yorumumdan !
Yine efendi erkekleri kötülemek serseri erkekleri övmek için mutlaka bir bahaneniz oluyor ne diyim ne kadar serseri erkek seven kız varsa öldürürsün ölsün inşallah
Sırf seni değil de keko erkeği seçiyorlar diye bir kızın nasıl ölmesini istiyorsun ya ne kadar pislik birisin potansiyel katilsin sende burada yok efendi dürüst numarası yapıyorsun
Bak nasıl da serseri sevdanı ortaya çıkardım ama ahahaha serseri değilsin diye seni seçmiyorlar dedin bana yok ben efendiyim o potansiyeli senin seçtiğin erkekler taşıyor kusura bakma bunu onlara söyle bana değil yiyorsa
Hehe aynen knk az daha haklıymış gibi davran he aynennn
Neyse ben diyeceğimi dedim benim dua ya da bedduama gerek kalmıyor onlar gereken cezayı size kesiyor zaten bak Bursa'da ne olmuş haberlere bak
Lütfen incel incel konuşma ve yorumun altindan mümkünse defol git kimsenin yorumuna sataşmayın artık kimse size yüz vermiyor konuşmuyor diye gelip gelip insanları yorumlarını rahatsız ediyorsunuz ya bu kaçıncı yani yeter artık
Yüz vermeme sebebiniz bizim adam oluşumuz size fazla geliyor yemiyor çünkü size basit it kopuk serseri lazım
Kardeşim beni rahatsız ediyorsun beni rahatsız ediyorsun gider misin git artık ya beni rahatsız etme seninle irtibatta olmak istemiyorum anlamıyor musun senin kafan almıyor mu git
Alakalı alakasız insanların yorumlarına sataşıyorsunuz defol git
Serseri sevmeye devam et umarım öldürülürsün
Neyse ki senin gibi canım insanların her söylediği gerçek olmuyor defol git kaç kere söyleyeceğim istenmediğini sana kaç kere daha söylemem gerekiyor he anlama kıtlığın mı var senin
Aradığın o bad boy aura ama sana karşı pamuk şeker kıvamında olan erkek tiplemesini tamamen anlıyorum✨ Dışarıya karşı duvarları olan ama sadece senin yanında yumuşayan tipler çekici gelebilir. Ancak bazen görünüşe fazla odaklanıp karakteri kaçırabiliyoruz.
Süt bebesi dediklerin belki de doğru iletişim kurduğunda aradığın o koruyucu gücü sana hissettirecektir. Bence insanları dış görünüşüyle hemen eleme. Spor salonlarında ya da sosyal aktivite gruplarında aradığın o maskülen enerjiyi bulabilirsin💅 Peki senin için bir erkekteki en önemli koruyuculuk belirtisi tam olarak nedir?💖
Cevap
7Cevap
ayrılınca eleman sana bişi yaparsa arkandan açılan Twitter tagina bile destek vermem
Serseri olmadan da koruyacak olanlar var ama sen hak etmiyorsun
Bunu isteme bence, adam gibi adam olsun ama tehlikeli olmasin
Adam gibi adam olana bakmazsınız
İnşAllah hayırlı biri karşına çıkar kardeş
Kızlar serseri sever ben serseri değilim
Olgun insanlar serseri sevmez, o genelde olgunlaşmayınca ve ergen düşüncelerle olabiliyor
Hiçbiriniz olgun değil o halde
Peki kardesim
İşte siz akillanmazsiniz
Hepiniz aynısınız
Haberlerde üzüleceğiniz bir hanım arkadaş.
Sonra bir gün beni kestiler diye ağlama
burada ararsan çok ararsın
Umarım trol sorudur
Diyene bak sende it pust seviyon
@tipsizerkeğekızyok nerede gördün öyle bir erkek seçtiğimi kendi başarısızlığını acını bana maal edemezsin 😂
Gel.
Benim o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?