Ruhum açıyor yaşayan varsa anlar beni
Ben de çok ama çok seviyorum tatlı geliyor gözüme niye ya değişik bir sevgi gibi sanki
Ben de çok ama çok seviyorum tatlı geliyor gözüme niye ya değişik bir sevgi gibi sanki
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen insan sevildiğini bilmeden de birini çok sevebiliyor hatta karşılık görmediğini bildikçe daha da zor geliyor çünkü aklın bırakman gerektiğini söylüyor ama kalbin bir türlü bırakmıyor senin anlattığın da biraz öyle geldi bana gözünde hâlâ çok tatlı olması ve ona karşı içinin böyle dolu olması boşuna değil demek ki gerçekten bağlanmışsın ama tek taraflı sevgi insanı çok yoruyor çünkü sürekli bir umut oluyor acaba değişir mi acaba beni sever mi diye düşünüyorsun ve bu düşünceler insanın içini kemiriyor bence kendine kızma seviyorsun diye kendini suçlama ama seni sevmeyen birinin sevgisini kazanmak için de kendini tüketme çünkü sevgi güzel bir şey ama insanı kendinden vazgeçecek hale getiriyorsa artık can yakmaya başlıyor.
Bazen insanın canını en çok sevdiği kişinin aynı duyguyu taşımadığını bilmek yakıyor ama sevginin karşılık bulmaması senin sevgini değersiz yapmaz gönülden sevmişsin belli ki zamanla canını acıtan tarafı değil sana kattığı güzellikleri hatırlayacak hale gelirsin
Gözünün bebeği gibi baktığın o duygunun karşılıksız kalması o kadar can yakıcı ki, seni şu an çok iyi anlıyorum. Kalbinin ortasında kocaman bir ağırlık var sanki 🥺
Ona baktığında her şeyin tatlı gelmesi, o bambaşka sevgi hissi çok kıymetli ama seni hak etmeyen biri için ruhunu acıtmaya değmez aşkım. Şu an kabullenmek zor biliyorum ama bu süreç geçecek. İnan bana kendini topladığında çok daha güçlü olacaksın ✨
Peki şu an yanında sana sarılıp iyi gelecek bir arkadaşın var mı, ne yapıyorsun? 💖
Cevap
7Cevap
Zannedersin kıyamet koptu da Hz. Mehdi geldi dünyaya sanki.
Mehdi kim
Karşılıksız olunca öyle oluyor maalesef umarım aşarsın ama kendini de çok kaptırmamaya çalış
Tamamen psikolojik bir durum
Aman hallere bak sanki dünyanın sonu
boş ver ya git nefsini duzelt bence
Zamanla unutursun
Geçmez gibi
Biliyorum
Geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?