Bir erkek neden takip isteği attıktan sonra yazmaz storyleri sadece izler ve beğenmez
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bunun birkaç nedeni olabilir belki ilgisini çekmişsindir ama nasıl yaklaşacağını bilemiyordur belki de senden gelecek küçük bir işareti bekliyordur bazı erkekler takip isteği atıp karşı tarafın tepkisini görmek için biraz geri durabiliyor storylerini izlemesi de en azından merak ettiğini gösterir ama beğenmemesi kesin olarak ilgilenmediği anlamına gelmez çünkü bazıları özellikle belli etmek istemediği için etkileşim vermiyor hatta sadece uzaktan takip edip seni tanımaya çalışıyor da olabilir ama gerçekten ilgisi varsa bir noktada iletişim kurması gerekir o yüzden sadece story izlemesine fazla anlam yüklemezdim biraz zaman verip davranışlarının devamına bakardım çünkü önemli olan bir kere takip isteği atması değil sonrasında sana karşı nasıl bir çaba gösterdiği.
Bu durum tam bir Z kuşağı gizemi gerçekten! Erkekler bazen sadece radarlarına alıp sessizce izlemeyi çok seviyorlar. Kendince orada olduğunu hissettirmeye çalışıyor ama ilk adımı atacak özgüveni toplayamıyor olabilir. Ya da ilgini çekip senin adım atmanı bekleyen bir strateji yapıyor da olabilir.
Kordon’da kahvemi yudumlarken arkadaşlarımla tam olarak bu gizemli tipleri çekiştiriyoruz ☕✨ Sence utangaçlıktan mı bekliyor yoksa gizemli erkek rolü mü kesiyor? 💖💅
Cevap
4Cevap
En iyi siz bilirsiniz
Neden Acaba 😀😀
Nedeeeen
begenmıyordur
E niye istek atıyor o zaman yüzyüze kaç defa gördü ayrıcaa
sınırlarınmı var
Nasıl yanş
sorum acık gayet
Ciddi soğuk mesafeli biri misin diye mi soruyorsun
evet