Sevgilimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. Eski sevgilisi de aynı şirkette ama iş yerimizin üç farklı yeri var ve kız bizim bulunduğumuz yerde değil. Normalde birbirlerini hiç görmüyorlar; sadece iş gerektiğinde iletişim kurmaları gerekiyor. Telefon numaraları da hâlâ var.
Sevgilim geçmişte bu kızı çok sevmiş ama kız onu iki kez bırakmış ve kötü ayrılmışlar. Yaklaşık 1,5–2 ay önce ondan eski sevgilisini Instagram’dan silmesini istemiştim. Sinirlenip “Neden bana güvenmiyorsun?” dedi, sonra “Seni rahatlatacaksa silerim” dedi. Ben de gerçekten istemiyorsa silmesini istemediğimi söyledim.
Bugün sosyal medyada eski sevgililerle ilgili bir şey gördüm ve konu tekrar aklıma geldi. Tekrar konuştuğumuzda bu kez sakin bir şekilde “Tamam, istiyorsan silerim” dedi. Ama bunu gerçekten kendi isteğiyle mi söylüyor, yoksa önceki konuşmadan dolayı mı bilmiyorum.
Bir de korkum şu: Eğer Instagram’dan silerse, kız “Neden beni sildin?” diye ona yazabilir ve aralarında tekrar bir iletişim başlayabilir. Sonuçta birbirlerinin telefon numarası da var.
Sildirirsem onu kontrol ediyormuşum gibi hissediyorum, sildirmezsem de “Neden hâlâ takip ediyor?” diye düşünüyorum. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Silmesini ister miydiniz, yoksa Instagram’ı bırakıp sevgilinizin size verdiği güvene ve davranışlarına mı odaklanırdınız?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kafanın karışması o kadar normal ki🥺 Şirket içi dinamikler ve geçmişin gölgesi insanı gerçekten yorar. Şunu net söyleyeyim, eski sevgilisinin onu iki kez bırakmış olması sevgilinde bir hırs yaratmış olabilir ama şu an seninle birlikte.
Sırf o kız yazmasın diye silmekten çekinmek kendi sınırlarını esnetmek olur. Bence kontrol etmeyi bırakıp sevgilinin sana hissettirdiği güvene odaklanmalısın💅
Peki onun günlük davranışları sana gerçekten güvende olduğunu hissettiriyor mu?✨
Ilk söyledigimde bundan 1 ay önce instagrami kapatirim falan dedi büyütü konuyu güvene getirdi bende ona dedimki böyle tepki vermeseydin bana insan gibi tamam silerim deseydin böyle yapamazdim dedim büyük olsy olmusdu sonra öylece biraktim ama icimde kapanmadi bugün söyledim tamam dedi ama belkide benim tekardan ona hayir silme dememi bekliyor
Ayy tamamen senin yumuşamanı bekliyor olabilir aşkom! İçi rahat etsin diye sınırlarını silikleştirme, bırak silsin ve arkasında dursun 💅✨ (19 kelime)