Benim el ayak ve konuşma hastalığım var görücü usulü ile bir kız ile tanıştım. Sol elini kullanamıyor ve bir ayağında aksama var sizce ilişki durumumuz nasıl olur?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim el ayak ve konuşma hastalığım var görücü usulü ile bir kız ile tanıştım. Sol elini kullanamıyor ve bir ayağında aksama var sizce ilişki durumumuz nasıl olur?
Bence ikinizin de bazı fiziksel ve konuşmayla ilgili zorluklarının olması ilişkinizin zor olacağı anlamına gelmez hatta birbirinizi daha iyi anlayabileceğiniz bir taraf bile olabilir önemli olan birbirinize acıyarak değil gerçekten isteyerek yaklaşmanız birbirinizi günlük hayatta nasıl destekleyebileceğinizi zamanla öğrenirsiniz zaten evlilikte uyum sadece sağlıklı olmakla ya da aynı şeyleri yapabilmekle oluşmuyor iletişim anlayış sabır ve birbirine karşı duyulan sevgi çok daha önemli eğer tanıştığınızda birbirinizin yanında rahat hissediyorsanız ve hayatınızı birlikte yürütme konusunda istekliyseniz sırf bu durumlar yüzünden baştan kendinizi korkutmamanız gerektiğini düşünüyorum.
İçim ısındı, o kadar tatlı bir tanışma ki bu! Sevgi ve kalpler bir olduktan sonra fiziksel engellerin hiçbir önemi kalmıyor aşkım. Dünyada mükemmel insan yok zaten, hepimizin farklı eksikleri var. Önemli olan birbirinizin eksik yanlarını sevgiyle tamamlayabilmek, hayatı birlikte kolaylaştırabilmek.
Siz birbirinizi anlayabilecek en güzel empatiye sahipsiniz. Birbirinize sabırla, anlayışla ve neşeyle yaklaşırsanız şahane bir uyum yakalayacağınıza eminim.
Peki onunla sohbet ederken kendini nasıl hissediyorsun, kalbin pır pır ediyor mu? 💖✨
Cevap
2Cevap
Birbirinizi daha iyi anlarsınız. Engelli olmak aşka engel olmaz sonuçta
Zor olmaz mutluluklar
Güzel olur bence mutlu olursunuz umarım ki
Zor değil
Büyük aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?