• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Çamaşır Yıkama SırlarıÇamaşır Yıkama Sırları
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri
6 gü

Sizce duygular ilk görüşte mi oluşur, yoksa kişiyi tanıdıkça mı gelişir?

Bilmem3
Bilmem3 Takip Et
Xper 5 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Sizce duygular ilk görüşte mi oluşur, yoksa kişiyi tanıdıkça mı gelişir?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Hipnotix
    Hipnotix Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

İlk karşılaşmada fiziksel çekim, ses tonu, bakış, enerji, konuşma biçimi ya da kişinin sende uyandırdığı tanıdıklık hissi çok hızlı oluşabilir bu uyarılmadır bedeninin uyarılması.. çoğu zaman biz buna aşk desekte aslıda hoşlantıdır... Fakat aşkın, sevginin veya gerçek bir bağın oluşması başka bir şeydir. Çünkü insanı gördüğün haliyle değil, zaman içinde nasıl biri olduğunu gördükçe tanımaya başlarsın.

0
    23 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

O zaman biz herkesten hoşlanabiliriz yani bir kıyafetten de hoşlanabiliriz bir kitaptan da ama onu sevmek bambaşka bir duygudur

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Duygusal hoşlanma ayrıdır bir nesneyi sevmek ayrı ama hoşlanmanın sınırı yok.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Peki bir şey sormak istiyorum mesela hoşlantı geçebilir mi mesela ben birisinden hoşlansam o çabukça geçebiliyor çünkü ben düşüncelerden hoşlanıyorum

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Evet, çok rahat geçebilir. Bazen bir insandan hoşlandığımızı zannederiz ama aslında hoşlandığımız şey o insanın bizde uyandırdığı ihtimallerdir. Nasıl biri olabileceği, bizimle nasıl konuşabileceği, birlikte neler yaşayabileceğimiz, zihnimizde onunla ilgili kurduğumuz hikâye... Ama sonra kişi hakkında daha fazla şey öğrendiğinde, gerçek insan zihnindeki insanla uyuşmazsa hoşlantı bir anda sönebilir.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Örneğin mesela ilk bir insanla tanıştığımızda çok böyle heyecanlı oluyoruz çünkü o insanla hakkında bir şeyler öğrenmeye açık oluyoruz ama sonradan fark ediyoruz ki o da sıradan bir insanmış yani sıradan demek kötü bir şey değil yani hissettirdiği şey düze iniyor zaten flört Bu yüzden var ama yani ne bileyim

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Bir de bende bir şey daha var Ben sapyoseksüelim yani flört ediyorum tabii ki ilgiyi Ben de severim ama insanların beynini daha çok merak ediyorum düşüncelerini bu konu hakkında ne düşünüyor falan ona hayran oluyorum. Ama şöyle bir şey oluyor mesela bu duyguyu herkese hissedebiliyorum Zeki ise

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Sen bir insanın dış görünüşünden önce zihninin içine girmek istiyorsun. Nasıl düşünüyor, bir olaya nasıl bakıyor, neyi neden savunuyor, kendisiyle çeliştiğinde bunu fark ediyor mu, hayata dair ne düşünüyor… Bunlar sende ciddi bir merak uyandırıyor. Zeki bir insanla karşılaştığında beynin Bu insanı daha fazla tanımak istiyorum diyor. Sen de bu yoğun merakı romantik hoşlantı olarak algılayabiliyorsun. Bir insan güzel olduğu için değil, bir cümlesiyle seni düşündürdüğü için ilgini çekebilir. Bir tartışmada söylediği bir fikir seni saatlerce düşündürebilir. Sana daha önce hiç bakmadığın bir pencereden bir şey gösterebilir. Ve sen o kişiye karşı bir hayranlık hissedersin.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

İşte tam bu benim bir insanın farklı olması farklı düşünülebilmesi ve derinliği ve kendini her olaydan çıkartabilen olgunluk seviyesine getirmiş. Mesela ben ne kadar çocuksu davransam da böyle hissediyorum;) çocuksu davranmam içimden geliyor bazen hata yapmam da doğal ama mantığını düşündüğümde tam bu böyle bir insanım

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Bir insan çok olgun olup aynı zamanda çocukça gülebilir, saçmalayabilir, heyecanlanabilir, hata yapabilir, bazen düşünmeden davranabilir. Olgunluk, hiç hata yapmamak veya her zaman ciddi olmak değil yaptığın şeyin arkasındaki seni görebilmek.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ben sanırım şöyle bir huyu oluştu benden Ben birisiyle konuşuyorsam o kişiyi ilgi beslemem gerekiyor onun bir beklentisi var gibi hissediyorum çünkü gelen bana senden hoşlanıyorum diye geliyor öyle bir şey olmayabilir yani ciddi de değildir ama ben kendimi şey gibi hissediyorum bazen suçlu gibi onun zamanını aldım gibi hissediyorum xgdghdhd Bir de benden sanırım herkese arkadaşça hissediyorum ya bak bunu herkes bana kızıyor nasıl hissediyorsun diye ben arkadaşlarıma nasılsam ofislere de aynı oluyorum

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ofislere ne ya duduud o kişileri

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

İnsanlar birbirlerini tanırken bazen hoşlanır, bazen hoşlanmaz, bazen çok etkilenir, sonra vazgeçer, bazen de arkadaşça bir yakınlık hisseder. Bunun baştan garanti edilmesi mümkün değil. Bence sen insanlarla yakınlık kurduğunda, bunu otomatik olarak romantik kategoriye koymuyorsun. Senin doğal iletişim biçimin sıcak, ilgili, meraklı ve samimi olabilir. Bir insanın düşüncelerini merak ediyorsun, onunla uzun konuşabiliyorsun, şakalaşabiliyorsun, ilgi gösterebiliyorsun bu iyi bir şey hemen ilk günden bağlamak tehlikeli olan.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Hayır ben o kişiye bağlanıyor da olabiliyorum bazen beynim şöyle hissettiriyor o kişi doğru insan olabilir ama sonra fark ediyorum ki değil yani yoğun duygular sonradan geçiyor bu bazen hemen filan çünkü insanların enerjisini hissediyorum mesela çabalamıyorsa ben de çabalamam yani

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Sen bazen gerçekten bağlanabiliyorsun; fakat sende duygunun oluşma hızı ile o duygunun kalıcılığı aynı şey değil. Bu yüzden bazen Ben az önce bu insana çok yoğun şeyler hissediyordum, şimdi neden bu kadar sakinim diye şaşırabilirsin. Ama sen bir süre sonra sürekli senin yazdığını, senin düşündüğünü, senin plan yaptığını, onun ise kenarda durduğunu fark ediyorsun buda tek taraflıya dönmeye başlıyor o zaman sende kendini doğal olarak geri çekiyorsu.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Gerçekten bu Ben az önce böyle hissediyordum sonra niye böyle hissetmiyorum diye sorguluyorum bir de ben bir insana hatırlıyorsam o diziye Sevgi beslediğim için hatırlamıyorum. Açıkçası ne var ne gerek varmış da onunla sohbet etmişim yani ya da ne gerek varmış onu zamanımı ayırmışım manasında bir kitap okuyabilirdim ona zaman harcamaktansa gibi ama şimdi gerçek hayatta da bundan kaçmıyorum açıkçası insanlar tanışmak istiyorsa alan açıyorum yani kahve içiyorum eskisi gibi değilim

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

İnsan zihni birini illa sevdiği için hatırlamaz. Bazen tamamlanmamış bir merakı, bazen yaşanan bir konuşmayı, bazen acaba ihtimalini, bazen de o kişinin sende uyandırdığı düşünceleri hatırlar sonuçta.. Hatta senin gibi insanın zihnine ve düşüncelerine önem veren birinde, kişi gittikten sonra bile onun söylediği bir cümle kalabilir. Bu, Ben hâlâ onu istiyorum anlamına gelmez.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Evet bu benden var bir de sanırım hayatımdaki kişiyi yaşam koçu olarak görüyorum ifjdid

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

haha sen galiba bir insanı sadece sevgilim olacak kişi olarak görmüyorsun. Onu aynı zamanda hayatına bir şey katabilecek, sana yeni bir pencere açabilecek, seni düşündürebilecek biri olarak görüyorsun :)

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Evet ben o insana ilgi göstermeyi ve ondan ilgi almayı daha çok hoş duruyorum ya duygusal zekası sıfır olan insanları da yapamıyorum. Bir itirafta daha bulunayım zaten çarşaf çarşaf itiraflarım var burada açıkçası sanaldan konuştuğum insanlar duygusal boşluktan dolayı , mesela özgüvenim ve konfor alanından çıkmadığım anda burada bazen flört edebiliyorum ya da sanaldan flört edebiliyorum ya da gerçekten direkt düşünceye dayalı bir yer olduğu için şey diyorum ya haybeye böyle düşünen birisi mi varmış bir tanıyayım sonra beynim çöplük oluyor dhjdjd

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Aslında bunu sanalda herkes yapıyor deneme tahtası gibi ama karşındaki insanın asıl amacını anlayınca mesafeli olman normal.. diğer türlü birşeyler hissetmek birşeyler reelde yaşamasanda o hissin sana iyi gelmesi hoşuna gidiyor.. hani aşık olmak istersin olursun sonra sana acı vermeye başlayınca bırakırsın onun gibi :))

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Şimdi ben böyle düşündüğüm için kendimi bazen diyorum ki anormal değilsin falan ama şöyle bir şey bazen kim kimi sevecek hayatını alacak bir de karşıdaki beklenti içerisinde oluyor sen hissedemiyorsun kendinle kavga ediyorsun Ben genellikle kendimle kavga ediyorum bu durumda sonra diyorsun ki bir sanaldaki insanlarla konuşayım ne yapıyorlar hayatında nasıl geliştiriyorlar bu arada sanaldaki insanlara da bunu sorarım hayat kalitesi ne yapıyorsunuz ne okuyorsunuz nasıl gidiyor hayat rutinleriniz ne sonuç günün nasıl geçiyor resmen kafayı bozmuşum ve ondan sonra insana diyorum ki var de böyle şeyler yapıyor demek ki benim gibi diye hayatımı alıyorum sonra bir bakın o insan yoğun oluyor karşıdaki taraf e o istemsizce sen de yoğun oluyorsun ama bütün duyguları tüketiyorsun sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hayatında gittiği gün ilk boşluk hissediyorsun çünkü alışkanlık oluyor falan hdhdhd

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      6 gü

Aslında bu meraktan gelir hem merak hemde birilerinin hayatındaki tecrübelerin sana yansımasını sağlamak ya da kendi tecrübelerini onlara yansıtmak bu insana iyi gelebiliyor dozunu kaçırmadığın sürece :) ama sanalda dolananlar bazen oldukları kişiliği değil olmak istedikleri kişiliği yansıtmak isterler buda bir gerçek.. sen iyi niyetinden sorarsın karşındaki kötü niyetlidir senin aklını almaya çalışır.. ya da aklına girip kandırmaya... zaten karşındakiyle soğukluk ya da iletişim problemi başladıysa istemsizce yoğunluk artar bu yazma isteğinin olmamasıyla alakalı zaman bulamamayla değil :)

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Özelden cevap verdim yoksa çarşaf çarşaf bilgilerimiz ile dolacak

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• ekoko06
    ekoko06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.

Herkes karşısındaki insanın kişiliğini görebilse zaten hayat kolaylaşırdı.
    Önce dış görünüşü tipi aksi imkansız herkes atıp tutuyor yok sevgi yok saygı falan ula adamdan selam almadan saygılı olup olmadığını nereden bileceksiniz 😂

0
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 98%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

İlk görüşte bir elektrik olabilir ama gerçek duygular insanı tanıdıkça oluşuyor bence çünkü dış görünüş dikkatini çeker karakteri ise kalbinde yer edinir

0
    5 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ben katılıyorum ilk görüşte sadece enerji ile uyuşunca fark ediliyor birbirine çekilirsin istemsizce ama karakterin tanımadan yaşam biçimini bilmeden ailesini bilmeden o kişiye de zaman geçirmeden bilemezsin hoşlanıp hoşlanmayacağını

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      6 gü

Kesinlikle ilk görüşte oluşan şey daha çok bir çekim ve merak bence asıl hoşlanma ise insanı tanıdıkça oluşuyor karakterini yaşam tarzını hayata bakışını gördükçe o ilk enerjinin gerçekten bir karşılığı var mı anlıyorsun

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ki bir şey soracağım hiç aşık ve sevgi yaşamadım bir insanın nasıl sevebilirsin yani bu duygular sanki bana çok uzakmış gibi geliyor ama ben hayatı her şeyi Sevgi veren de bir insanım. Ama siz yaşamıştırsınız aradaki fark ne oluyor

Yorumla
    • karamelizeaşk
      karamelizeaşk
      6 gü

Sevgi vermek bir karakter meselesi, aşk ise birini görünce kalbinin onu seçmesi. Herkesi sevebilirsin ama herkese âşık olamazsın.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Peki aşk defalarca olunan bir şey mi sabah sabah herkesi bir düşünce seline soktum xhhchx

Yorumla
  • ferihannnnxx
    ferihannnnxx Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.

Bazen yalnızca birkaç saniyelik bir bakış, bir ses tonu, bir gülümseme ya da birinin kendine has tavrı, bizde daha önce tanımlayamadığımız bir his oluşturabilir. Henüz hakkında neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz bir insanı merak etmeye başlarız. Onu tekrar görmek ister, söylediklerini düşünür, hatta bazen daha onu tanımadan zihnimizde ona bir anlam yükleriz.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
6 gü
  • Bence ilk görüşte hissettiğimiz o yoğun şey tamamen güçlü bir çekim ve merak duygusu ✨ Asıl derin aşk ve bağ ise kesinlikle zamanla, ruhunu tanıdıkça gelişiyor.

İzmir Kordon’da gün batımını izlerken batan güneşe hemen aşık olursun ama deniz kokusunu çektikçe o anı seversin ya, tam olarak öyle! Karşındaki insanın kalbini, merhametini ve mizahını keşfettikçe duygular kök salıyor 💖

Peki senin hayatında ilk görüşte etkilenip tanıdıkça hayran kaldığın biri oldu mu hiç? 🥺💅

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Zeynep'in Çözümleri
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

9

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 271,5b cevap paylaştı.

kişiyi tanıdıkça gelişir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 gü

Kişiyi tanıdıkça gelişir.

1
    1 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Peki neden Biz ilk görüşte aşk ya da konuşurken bir şeyler diyoruz

Yorumla
  • YürüyenEriI_-
    YürüyenEriI_- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    6 gü

Ben de kişiyi tanıdıkça gelişiyor sopa gibi odun kadınları sevmiyorum kadın dediğin gülecek.

0
    12 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Bence hepimizde kişileri tanıdıkça geçiyor o zaman sosyal medyada bir anda lovebombing yapmak Bu çok saçma

Yorumla
    • YürüyenEriI_-
      YürüyenEriI_-
      6 gü

Saçma tabii.
      Sosyal medya adı üstünde dışarıda iki lafı bir araya getiremeyen klavyede profesyonel. Dışarıda öz güvensiz tipler burada öz güvenli.. o yüzden olduğun gibi olmak lazım ben dışarı herkesle konuşuyorum mesela burada konuşmuyorum gerçekçi değiller çünkü.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Hayır ben şunu demek istiyorum de ben normal hayatımda da böyleyim düşüncelerimi pat diye söyleyebiliyorum ama normal hayatımda hayatıma kolay birisini almıyorum ya kolay kolay çekilmiyorum dikkatimi çekmiyorlar ama mesela burada sohbet ettiğimde bazen düşüncelerden etkilenebiliyorum ama bunlar ne kadar gerçekçi xjndjf

Yorumla
    • YürüyenEriI_-
      YürüyenEriI_-
      6 gü

İnsan birini etkilemek için ilk etap da kibar da davranabilir Altan alabilir sıkmayabilir köprüden geçene kadar herkes iyidir. d ben de işi bilen kişi olarak çok sıkıldım yani oyunu biliyorsun ama artık oynamıyorsun gelmiş bebeler oyun kurucusuna oyunu öğretmeye çalışıyor ben de buna kızıyorum. d ha bu arada gerçek olduğunu zaman gösterir zaman da önemli değerli ona göre uyanık ol. d

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Fhfjkgkgkg bir de şöyle bir durum var bence bir insanı dikkatini çeken şey yani cesur olması toplumsal olayları farkındalıkla yaklaşması felsefe psikoloji ile ilgili olması bunlar çok dikkatimi çekiyor smjdjdjr ben bir akademisyene de bu duyguyu hissedebilirim normal birisine de hissedebilirim benim iş biraz tuhaf 7dufuf

Yorumla
    • YürüyenEriI_-
      YürüyenEriI_-
      6 gü

O kişi seni şaşırtmaz zaten onun ilgi alanı dersin ama hiç okumamış kişi seni birçok alanda şaşırtabilir o yüzden normal sıradan tip değilim aykırı biriyim her yerde. Sana kolay gelsin bol şans. d

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ben insanların üniversite okuyarak zaten zeki olduğunu düşünüyorum ki sokaktaki bir amcadan da çok iyi bir hayat dersi alabilirsin j jvkvkg yani zekilik başka bir şeydir pratiklik başka bir şeydir

Yorumla
    • YürüyenEriI_-
      YürüyenEriI_-
      6 gü

Diploması olan birçok mal ve özürlü kişi tanıyorum biliyorum. Bu konu tartışılır zeki ama neye göre zeki kime göre zeki bu da tartışılır. Senin gözlemlediğin'e benzemiyor sahanın içinde olmak başka dışarıdan o maçı izlemek başkadır.

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ben zaten bunu böyle düşünüyorum. Bir kere bilgiyi kullanmak da çok önemli başında dursa ne olacak o bilgi seni mahveder

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Bazıları gerçeklikten uzak sanki bir ütopya'da yaşıyor zekilik öyle bir şey değil her ortamda çıkmak ayağa kalkmak bir çıkış yolu bulmak

Yorumla
    • YürüyenEriI_-
      YürüyenEriI_-
      6 gü

Sende o tecrübe yok konu kapanmıştır 5 sene sonra gel tartışırız hadi bay bay. d

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ne alakası var ya

Yorumla
  • Zeustanrısı
    Zeustanrısı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    6 gü

İlk görüşte isinma olur sonra tanıdıkça bağlanma sevme ve ilgi duyma

0
    6 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Peki bir insan birden fazla insandan hoşlanabilir mi

Yorumla
    • Zeustanrısı
      Zeustanrısı
      6 gü

Olabilir hoşlanmak ayrı şeydir sevmek aşık olmak ayrı şeydir

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Peki arasındaki fark nedir

Yorumla
    • Zeustanrısı
      Zeustanrısı
      6 gü

Hoslanti cogu kişiye olabilir bir yerden bir kişiden bir eşyadan vs. Hoslanabilir insan ama aşk çok farklı bir şey. Aşk olayı gozunun gördüğü tek kişidir ondan başka kismeyi dusunmememedir. Hoşlanma genel bir durumdur

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ben de hiç öyle bir his olmadı ya ben onu fark ettim millet ilkokul aşkı oluyor falan jcjfjf

Yorumla
    • Zeustanrısı
      Zeustanrısı
      6 gü

Evet olabilir ama bazıları aşk degil hoslantidir aşk sanıyor

Yorumla
  • MustafaKral_25
    MustafaKral_25 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    6 gü

Bence ilk görüşte sadece bir çekim oluşur, asıl duygu insanı tanıdıkça gelişir

0
    0 Yorumla
  • bielmanınyarısı
    bielmanınyarısı Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bazı hisler tanıdıkça olusur

0
    6 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Bu nasıl oluşur mesela

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      6 gü

Güven oluşur vs kimisi ten sel uyum la gibi değişiyor işte arandaki bagla

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Mesela benle konuşan hep enerjimi söylüyor farklı gibi bu mesajlaşırken bile oluyor. jffjif

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      6 gü

Güzel pozitif enerji iste

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Ben mesela birisinden hoşlansam o geçiyor udjdjdix yani İlk başta hoşlanti sonra diyorum ki bir hissetmiyor musum

Yorumla
    • bielmanınyarısı
      bielmanınyarısı
      6 gü

Haklısın bazıları konuşmayı sevmez

Yorumla
  • uusluu
    uusluu Takip Et
    Master Yaş: 41
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

İlk görüşte beğenirsin tanıdıkça daha çok seversin

0
    0 Yorumla
  • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
    ŠÜTOĞLANCEDRİC34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Zamanla bence

0
    13 Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

O zaman neden insanlar ilk tanıştığı kişilere birden hoşlantı duyabiliyor

Yorumla
    • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      6 gü

O duygusal boşluktan bence mesela bir insanın elini tutsan hafif içinde farklı bir his oluşuyor

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Peki biz sonuçta herkesten her şeyden hoşlanabiliriz Bu arkadaşlık ilişkilerinde de böyledir yakınlık hissettiğin kişiden hoşlanırsın e biz birden fazla insandan da hoşlanabiliriz o zaman

Yorumla
    • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      6 gü

Herkesten hoşlanmak normal bişey değil bence kalp dokunduğunda artık farklı bişey mi oluyor yoksa duyguları mı kaydedebiliyor bilmem ama sevgi öyle oluşuyor herkesten hoşlanabilen biri normal değildir beden buna izin vermez

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Eğer herkesten hoşlanıyorsa onda bir sıkıntı vardır değil mi boşlukları doldurmaya çalışıyordur

Yorumla
    • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      6 gü

Ya istek farklı bişey hoşlanma farklı bedenin o kızla bişeyler yaşamak istiyordur dusuncen ona evrilir ama hoslanti değil çekim bu hoşlanmak sevmek bu çekimden ayrı şeyler istektede karakter ortaya çikiyor işte herkese yönelmeyeceksin

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Çok güzel bir soru aklıma geldi. Bedenin istediği kişiyle hoşlandığın için mi beraber oluyorsun Arzu için mi

Yorumla
    • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      6 gü

Beden istemek değil arzular mesela çok seksi gelir biri dimi sende düşünürsün o zaman bedeninde ister onu arzular hissetmek ister sevmek bu değil

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Evet ama şöyle bir şey mesela ben okuduğu kitaplar üzerinde sohbet etmeyi de çok severim bla bla bla hayatındaki güzellikleri fark etmesinde de çok hoşuma gidiyor ve günlük hayatımda da böyle bir insanım ama mesela ondan daha zeki birisini tanıdıkça o insana o kadar ilgim olmuyor bu da benim saçmalığım

Yorumla
    • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      6 gü

Bu senin kendin belirlediğin kriter ona göre programlamışsın kendini vücudunda ona göre tepki veriyor

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Evet sanırım böyle bir de ben hoşlandım birilerinden ama aşık olmadım 23 yaşındayım ve insanlar her gün gelip birisinden hoşlandığını söylüyor ya da aşık olduğunu söylüyor ya nasıl oluyor diyorum yani o his nasıl bir şey farkında bile değilim yani

Yorumla
    • Bilmem3
      Bilmem3
      6 gü

Sanırım çok mantıkçıyım ya bu aralar fjfjhf

Yorumla
    • ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      ŠÜTOĞLANCEDRİC34
      6 gü

He Allah yazmıştır kaderine ruhuna işlemiştir bazılarını ondan da olabilir her şey nasip sonuçta

Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.

Tanıdıkça

0
    0 Yorumla
  • M3lodi
    M3lodi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    6 gü

Değişebiliyor

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    6 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı.

Kişiyi tanıdıkça

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce duygular ilk görüşte mi oluşur, yoksa kişiyi tanıdıkça mı gelişir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Duygular doğuştan var mıdır, yoksa sonradan mı kazanılır ? 20 cevap verildi
İlk duyguların doğruluğunu nasıl anlarız? 4 cevap verildi
Duygular mı önce oluşur yoksa düşünceler mi? 90 cevap verildi
Duygusallık doğuştan mı, sonradan mı öğrenilir? 20 cevap verildi
İlişkiler de düşünce mi daha önce oluşur? Yoksa duygular mı? 21 cevap verildi
İlişkilerde yakınlık temasla mı başlar, duyguyla mı? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Köri soslu köfte sever misiniz?
  • Aşk sana iyi geliyor mu?
  • Aşık olduğun zaman ne kadar deli oluyorsun?
  • Assassin's Creed Syndicate oyunun oynadınız mı nasıl bir oyundur kendisi?
  • Makyaj yapmanızın sebebi nedir, kişisel tercih mi yoksa kendini yetersiz görmek mi?
  • Hoşlandığınız kişinin ilgisini çekmek için ne yapardınız?
  • Erkekler de bebek gibi sevilmek ister mi 😂?
  • Sizce güveni veremeyende mi suç yoksa güvenemeyende mi🤷‍♀️?
  • Renkli çizim nasıl olmuş?
  • Kapalı Fıstık sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨