Mıknatıs gibi bir şey var sanki olduğum yerde kız nesli kuruyor en son bir kızla sohbet ettiğimde kısa don giyiyordum
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mıknatıs gibi bir şey var sanki olduğum yerde kız nesli kuruyor en son bir kızla sohbet ettiğimde kısa don giyiyordum
Ortamını değiştir. Yeni ortamlar kur. Dışarıya daha sık çık. Esnafla muhabbete gir ( ne ne değildir sağlam bilgi verir) hobi edin ve bu konu hakkında aktif ol mutlaka düşüyor.
Mesela düzenli gittiğim cafe vs yerler var. Arayışta olmasam bile denk geliyor
Kısa donlu günlerden beri kızlarla iletişim kurmaman şaka mııı 🥺 Tatlım erkeklerde itme durumu diye bir şey kesinlikle yok, sadece enerji ve aura meselesi var ✨ Kendini böyle bir kalıba sokup enerjini düşürme sakın 💖
34 yaş tam bir erkeğin en karizmatik dönemi! Mesele muhtemelen uzun süredir yalnız olduğun için özgüveninin biraz kabuğuna çekilmiş olması. Biraz tarz değişikliği, doğru bir iletişim dili ve bolca özgüvenle o aurayı hemen tersine çeviririz 💅
Bence önce sosyal ortamlara karışıp ufak sohbetlerle pasını atmalısın. Sen en son ne zaman bir kadına iltifat ettin veya kahve içmeye davet ettin bakalım ☕️✨
Cevap
1Cevap
Kısa don derken yani yaz mıydı?
Çok mu zekisin çok komik mi?
Olanilri
Karşı cinsle sohbet sorununu nasıl yeneriz ya
Bende de var
Nasıl yapacağız bunu yoruldum ben
haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?