Hâlâ aramasını bekliyorum bugün tam bir yıl oldu...
Ben böyle bir son beklemiyordum. Tamamıyla kendimi ona adamışken bitmesi... hâlâ aşamadım.
Ben böyle bir son beklemiyordum. Tamamıyla kendimi ona adamışken bitmesi... hâlâ aşamadım.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun süreli ilişkilerde karşı tarafın aldatma gibi durumu olmadıysa ve gittiyse bence unutman çokta kolay değil. Ne kadar ne olursa olsun tartışmalar büyük kavgalar vs alışkanlık oluyor ona istesende vazgeçemiyorsun. Başkalarında onun yaşattığı duyguları bulamıyorsun da
Öyle galiba
Maalesef
bazı insanlar hayatımızda derin bir iz bırakıyor işte, mantıklı bir sebep olmayınca da insanın aklı sürekli o boşluğa gidiyor. bir yıl az bir süre değil ama demek ki içindeki o hikayeyi kafanda tam olarak bitirememişsin. bazen sadece zamanın geçmesini beklemekten başka çare kalmıyor, kendini daha fazla hırpalama.
Gelse ister misin
Gözüm doldu yemin ederim soruna. Yok istemem.
Emin misin
Evet
İyi misin değil misin onsuz onu söyle
Değilim
Aslında sana iyi gelen tek şey o bunu en iyi ben bilirim ama insan hayatına odaklaninca bastırıyor bunu ya da ben farketmiyorum kendime hiç yalan söylemedim ama kimseyi zorla kendim yapamam
Anlamıyorum seni gözüm hâlâ dolu
Diyorum ki gelmesin dediğimiz insana aslında çok bağlıyız bizi çok mutlu edecek kişi o ha onsuz da mutluyuzdur ama onunla daha çok mutlu olacağımız da yalan değil ama işte gurur hersey ne yapacaksın ki
Ağlama bence bu kadar harap etme kendini
Galiba haklısın
Bugün biraz daha ağır oldu çok fena boşluğuma denk geldi
Rahatlarsin
Bir yıl da çok bizimkisi bir yıldan fazla birbucuk yıl olmuştur ayrılalı engelledi başka yerden ulaştım istemedi adım saplantılı oldu benimde
Ne yapacağım bilmiyorum arada iyiyim arada sanki dün ayrılmış gibi için için ağlıyorum düzelmedi duzelmeyecek bende
Ulaşmaya çalışmadım hiç bitiren o olduğu için tutabildim kendimi
6 ayın sonuda bir yerlerden ulaşmaya çalıştı ama oralı olmadım, olamadım daha doğrusu
Haklı olarak ne yapacaktın ki işte insanın elinde birsey olmayınca huzunleniyor böyle
Aynı senaryoyu yaşamaktan korktum. Bir yerlerde okumuştum şey diyordu gelebilirdim ama gelmedim daha kötü bir anım olsun istemedim.. onun gibi işte
Bence her ne olursa olsun kafanda birşeyler tamamlanirdi kötü bir şey olsa bile ama işte napalim ben denedim de gerçi barismayi yanaşmadı sizde öyle değilmis ki
Evet hâlâ kafamda bir şeyleri bitiremedim.. Sanma seni düşünmediğime senin içinde şu an hüzünlendim
Galiba bizimki bu kadar ya ne yapsak ta bu yani;değişmiyor
Aynen bana manyak mısın dedi yani ben onu seviyorum diye zarar vereceğimi dusundu ama ne yapabilirdim hep zirliyordum gidip ondan tek birşeyin cevabını istedim bizden tekrar olur mu evet cevabı aldım ama yine aynı gitmeseydim de aynı olacaktı
En agrima giden o bana bu kelimeyi kullandı tekrat peşinden gittim diye
Aslında hak etmiyorlar hiçbir şeyi
Yok ya haksızlık etme sana gelmiş işte benimki hep koşan bendim o narsist bir insandi
Şeydiyordu şairin bir arasaydı bulamazdı. Çaba sarf etmeden bulduğu
İçin sıradan sanıyor
bir şey anlamdim
Evet doğru
Anladın mı
Burazcık sarhoşum ama daha detaylı anlatabilirim
Aynı benim durum bana onu layık gördü yazidigin sozdeki gibiherşey yalan ya bana yaşattığı güzel şeyler hepsi ezber herkesin herkese yaptığı jestler di
Galiba bendede öyle ilk fırsatı bulduğu anda koptuğu kişi ben oldum
Ama yine olsa yine yaparım ben onun ilk hâlini sevdim herşeyden kaçıp bana sığınan hâlini
Bir düşün neden ağlıyorsun mesela egon mu
Sahip olduğun şeyi kaybetmek mi
Sevgi mi
Bunların cevabını ogren belkide sandığın şey üzüldüğün şey derinde yatan başka bir şeydir
Sevgi değildir umarım
Ego değil eminim
Sahip olduğum şeyi kaybetmek te değil.. ben onun ilk hâline vuruldum, çocukluk anılarını dinledim sanki onunla yaşamış gibi. Ben onun su istemeyi türkçe telaffuz edemediği için ağlayıp eve giden çocuk hâlini sevdim... Hepsi bu
Neden istemiyorsun bir konuşun tekrar deneyin yazık olacak size benden söylemesi tabi kız biriyle değilse sen seviyorsun yazdıklarından belli 🥺
Biriyle değil ona da eminim.. ama elim bir türlü gitmiyor. Gamsız biriydim yazardım aslında rezil rüsva olana kadar ama bu başka yapamadım
Peki soyle yap
Ben kaybetmeye hazırım onu ve yoluma bakacagim de ama bunu gerçekten isteyerek ve kabul ederek çünkü gidemiyorsun ve gidemeyeceksin o da gelmiyor gurur bazen daha galip geliyor
Yani
Çok bencil davrandım siz neden ayrıldınız peki
İyi geceler 🙂
İyi geceler☺️
Narsisti hep onun dediği olurdu bir kaç flortu bile olmuştu ama benim tek konuştuğum oydu anlarsın toksik biriydi daha da var yani sevmiyordu benim kadar ve hep kendini overdi beni küçük görürdü
Şimdi gelse tekrat olurum ama zararıma işte arkdaslarim kurtulmussun kaşınma derler haksız değiller ki
İnsanlar yanında duranın değerini bilmezce herşeyi her hissi hunharca harcar
Tekrar birlikte olmak senin bileceğin iş
Gelir mi o belli değil işte.
Benim durum çok zor böyle birini sevmek bana zor geliyor ama olursam yine aynı seyler olacak ki bana hastasin diyen de o yani o şu an dedi karı kız aşka ayıracak vakti yok
Kusura bakma bu kadar tutmiyim seni
Hic tanımadığın bir arkadaş edinmek istermisin
Hayır teşekkür ederim sanaldan arkadaş yapmam
Peki yanlış anlaşılmadım. Umarım
Teşekkürler yazdığın için
Rica ederim umarım iyi gelmiştir
Evet geldi teşekkürler. 48 saat sonra soruyu silerim her zaman yaptığım gibi kalmaz bir iz
Bazen yaralar en çok da belirsizlik yüzünden açık kalır kız kardeşim 🥺 İnsan kötü bir tartışma, bir ihanet arıyor ki ona tutunup öfkelenebilsin. Hiçbir sorun yokken aniden biten ilişkilerde zihin sürekli cevapsız soruları çevirir durur. Sen adandığın için değil, sana güzel bir kapanış cümlesi verilmediği için takılı kaldın.
Kalbinin temizliği ve verdiğin değer çok kıymetli ama bir yıl boyunca ekran başında aramasını beklemek sana haksızlık 💖 Kendi değerini bir başkasının sessizliğine kurban etme lütfen. Bugün o bekleme süresini kapatıp kendi hikayeni yeniden yazma günün olsun mu ✨ Sence de artık kendini önceliğin yapma vaktin gelmedi mi?
Cevap
0Cevap
Geçer Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?