Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. üç gün biraz uzun gibi ama belki de kafasında tartıyordur bazı şeyleri yemekten kesilecek kadar takma kafaya hayat devam ediyor sonuçta
01 Yorumla
Soran6 güHacı bak senin için kolay olabilir bu tip şeyler Ama inan bana açılana kadar akla karayı sectim. Yapı gereği biraz çekingenim. Yani benim için özel bir durum
- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
6 güDirekt red olarak düşün. Tanışma teklif etmişsin evlilik değil sonuçta.
06 Yorumla
Soran6 güDirekt red olarak neden düşüneyim?
- 6 gü
İkinci cümleyi açıklama niyetiyle yazmıştım.
Soran6 güPeki Yaşananları anlatsam yorumlayabilir misin
Soran6 güMesaj kutuna açık oradan yazabilirim
- 6 gü
Sen pek durumu idrak edecek gibi değilsin. Burdan yazılanları derle topla yeter.
Soran6 güDetaylar var. Kadın yorumuna ihtiyacım var. Kadın gözüyle yorumlanılması gereken şeyler var. Merak etme son derece idrak ediyorum
Gizli Üye(36-45)6 güBelki de erkekleri tanımış bir kadın buyuzden ilişki yaşamayi ağırdan aliyordur.
037 Yorumla
Soran6 güSaygı duyuyorum ve sabırla bekliyorum. Acaba yaşananları anlatsam bir kadın gözüyle yorumlar mısınız
Cevap sahibi6 güTamam yaz buraya yorumlayın
Soran6 güBiraz uzun özelden yazma şansım olursa sevinirim.
Cevap sahibi6 güYok arkadaş ben nefret ediyorum bu özelden yazma olayı burada bir tane bile doğru konuşan olmadı yazmak istediyse hepsi bek altı cinsel ilikki istiyor kalsın net cavabim sanki burdan başka klavye ile yazıyorsun
Soran6 güBiraz uzun olacak. Beni diğerleri ile karıştırma. Cinsel bir şey istemek ne alaka. Efendice fikrini görüşünü alacağım sadece. Lütfen önemli kadın yorumuna , kadın gözüyle yorumlara ihtiyacım var. Bu konu benim için önemli
Soran6 güDetaylı anlatacağım
Cevap sahibi6 güUmrumda değil
Soran6 güPeki buraya yazacağım
Soran6 güŞimdi biz bu hanımefendi ile yaklaşık 3-4 senedir aynı iş yerinde çalışıyoruz. Fakat farklı birimler. Sadece servislerde denk gelir görürüz birbirimizi. Hatta komşuyuz. Evlerimizin arka cephesi birbirine bakıyor diyeyim. Ben bu 3-4 senelik süreçte son 1.5 senedir çok fazla ilgi duymaya başladım kendisine. Yalnız ilgimi asla belli etmedim. Ne bir bakış ne bir sohbet falan. İşte en sonunda geçen hafta çarşamba akşamı duygularımı açtım
Soran6 güServisten indik
+pardon bakar mısın
-buyur
+vaktin varsa ve senin için mahsuru olmayacaksa biraz konuşabilir miyiz
-tabi dinliyorum
+konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum fakat uzun süredir sana karşı ilgim var. Biraz damdan düşer gibi oldu ama içimdekileri söylemek istedim.
- ne diyeceğimi bilemiyorum çok ani oldu (son derece şaşkın ve tebessümlü)
+ani olduğunun farkındayım ama ben gönül işlerinde nasıl söylesem çekingen bir insanım. Çekingen olduğum içinde sana kendimi pek belli etmemiş olabilirim.
- Gönül işlerinde (gülümseyerek)
+ evet. Uygun görürsen en azından bir çay kahve içebiliriz
- oo çay kahve (son derece şaşkın ve gülümseyerek)
+ Bu konu uzun zamandır zihnimi meşgul ediyordu. İş arkadaşı ve komşu olduğumuz için açılmak kolay olmadı. Vereceğin her karara saygım sonsuzdur.
-Tamam ben bir düşüneyim
+teşekkür ederim dinlediğin için, iyi akşamlar
- iyi akşamlar 🙂
Cevap sahibi6 güYani duygularıni tartiyor sizinle ilgili aşkı yaşayabilirim mi heyecan veriyormusunuz gibi şeyleri kendine yoneltiyordur ki zaten siz etrafında çoktan varsaniz ve size hiç yaklaşım gostermediyse ya da minnacık bir düşünce dusunmediyse onu dusunejye başlamıştır. ya da seni kendisiyle cinsel olarak dusunup o kareye seni sokabiliyormu. ya da seninle el ele gezip bir yerde nasıl olurdu diye düşünüp kalbini tartiyordur. Ve genelde kadın seçmeden ya da ilk seyoer kadının kalbine düşmeden zaten sonradanda sokması zor olur yani en başta zaten bunları senin hakkında dusunseydi hemen olur derdi. Ama demedigine gire ikinci durum var bunları düşünüyor ve kalbi ne cevap vericek. Onu dusunuyordur. Buda öyle üç günde tartilan bir şey değil bende yaşadım bunu defalarca. Ve ilk dusunmedigin şeyse o adama aşık olamıyorsun sevebiliyorsun ama asla aşk olmuyor.
Soran6 güYalnız konuşma başladığında elim ayağım, yüzüm bile belirgin bir şekilde titredi kızardım biraz. Nabzım 1500 oldu. Konuşma boyunca kahkaha ve tebessüm arasında bir tonda sürekli gülümsedi
Cevap sahibi6 güVe cinsel anlamdada istekli olamıyorsun sadece iyi ve guvebilir bir adam olarak kalıyor yanında önemli olanın kadının o ilk isteği yapabilmesi. Buyuzden ilk seninsevmis istemiş ve arzulamis kadını sev yoksa gerisi tirt
Soran6 güAcaba o heyecanım onun gözünde nasıl bir izlenim yaratmıştır. Bu kadar heyecanlanacağım aklımın ucundan geçmezdi
Soran6 güEn azından tutumunu ve bu durumu önemsiyor mudur. Son derece delikanlıca dilim döndüğünce durumu izah ettim. Mertçe yani.
Cevap sahibi6 güHiç bir izlenim. yaratmaz kadın kendi duygusuna bakar ya evet der ya da bir anda verdiği bir kararla devam eder. Kısaca sana net söyleyim seni arzulamayan kadın seninle bir kmur boyu hasar ancak ilk arzulayan kişinin ve erkeğe yaklaşan kadın isteklidir bunu yapmıyorsa orada aşk cikmoyor sadece sevgi evli kalabilirsin yıllarca ama aşk ve arzu olmuyor.
Soran6 güO ağır bir insan yani. Kendi halinde takılır. Bende öyleyim keza. Ertesi günler beni süzüyordu gizli gizli. Servise binerken tebessümlü bakışlar atıyor hep. Bende merhaba diyip geçiyorum servise
Cevap sahibi6 güYani içini bilemeyiz kadınlar iyi maskeleme yapar.
Soran6 güHayırlısı olsun artık her kararına hazırım. Bize saygı duymak düşer. 4 gün oldu hala dönüş yapmadı beklesem mi sorsam mı diye düşünüyorum ne derdimin
Soran6 güDersin
Soran6 gü?
Cevap sahibi6 güBence sorma sorarsan soğuyabikir sonra geri döner ne yapacağını bilemeyebilir sikistirilma olarak algılayabilir. Gebelde tam burada kadınlar hata yapar cunki duygularini tartmadan ya da seninle önce çıkıp denemeden gerçek bir karara varamayabikir. Yani seninle çıktı gezdi dolaştı diyede benimle sanma dediğim gibi başta eğer seni arzulamamissa asla bir yıl bile çıkmaz dener bırakır. Ben sana 43 yaşında bir kadın olarak tecrübemi söyleyim çoğu kadın iliskilere başlarken ne istediğini bilmez cunki kendini tanımaz istiyormuyum isyemiyormiyim. Eğer bir kadın sana açık ve net haraketleriyle seni istiyorum ya da o manaya getirecek şeyler yapmıyorsa o iş askidadir. Evlense bile seninle evlilik içinde onu kendine aşık edemezsen işte tüm yükü üzerine atıp çocuk yaptırıp sonrada evli artık işi bitmiş bana mecbur daveabirsan hiçbir zaman o attığı adım sevgiyede dönemez alanhep kalır yanında takı çıkış yolu bulup gidene kdar. Bence sen buna dikkat et cunki çoğu evlenen kadın ne istediğini bilemden evlenir cunki yaşı küçükken evlenir ve coguda mutsuz olur bir kadın ancak ileriki yaşlarda ne istediğini bilir cunki önce kendini tanır ne istiyorum
Soran6 güYaşlarımız yeterince olgun. 32 yaşındayız. 5 gün oldu bekliyorum. Bana geçen enerji ve hissiyat sanki beni gözlemliyor ve etkilenmiş gibi
Cevap sahibi6 güTamam önce denesin dediğim gibi seni düşünebiliyor aynı karade ve bu uzun süre tetikliyorsa onu zaten ister istemiyirsa mantıki dusuniyordur ekonomi para falan karar veremediginde kadın buna da yönelir.
Soran6 güPeki kadınlar bu durumları yakın arkadaşlarına açar mı. Bunun bir ara telefonunu dikizlerken kız grubu olduğunu gördüm wpde. Yani bir çocuk geldi bana açıldı falan diye. Bu arada hanımefendi koç burcu
Cevap sahibi6 güBende koç burcuyum valla ne deyim bende çok küçük yaşta evlendim ve boktan bir evlilik yaşadım. Çoğu kadinda mutsuzdur Ha aldattım mi hayır aşık oldummu hayır izin vermedi oda senin gibi çok istekli falan kibar bir cocuktu ama her erkek ben evlenince asla değişmem aldatmam deyip kadinlari kimliklerinden ediyorlar evlenince erkek kısmı evledik bitti artık modunda oluyor bana sorarsan kısaca ben tüm kadınlara asla evlenmemeleri gerektiğini söylüyorum eskiden bende evlilik şart derdim ama kime sartmis öğrenince yazık diyorum şimdi evlenen kadınlara. Neyse sonuc her ilişki ama her ilişki evlilik içinde biter. Sen venxe buna degermi diye bir düşün yıllar gecincede kendi kendine düşüncelere dalınca burada yazdığımı hatırla. 😁
Soran6 güBen asla büyük konuşmuyorum ama kendimi bildiğim için asla aldatmam. Hele hele bana inanmış güvenmiş bir insan bunu yapamam. Empati yapmak lazım , başıma gelsin ister miyim? Allah korusun. O yüzden benimde yapmamam gerek. Ben bir yola girdiysem o yolun hakkını veririm. Bu arada bende koç burcuyum
Soran6 güAğzımdan çıkan söz senettir yani. Evlilik değerli bir kurum ve çocuk oyuncağı değil. Eğer ki o kuruma ihanet edeceksem Rabbim bana evlenmeyi nasip etmesin
Soran6 güSence o kız grubuna bu konuyu açmış mıdır
Cevap sahibi6 güYani takıntı haline getirmişsin demekki ayrılmak istese evkendijten sonra kadına dünyaya dar edersin ayrica ve kadınların en sevmediği erkek tipidir. Şu an oda zaten yeni yeni birilerinden böyle teklifler alıyorsa tabiki etrafına acikliyordui 32 yaş nedirki gerçek ilişkiler bazı şeyleri yaşayıp farkındalık yaşadıktan sonra seçimlerle gelir. Benim cevabım yok sizin için sadece bir araya gelip anlamanız lazım. Çok saçma bir takıntı içindesin ama söyleyim bende bhhlari yaşadım ilerde bunları yasayacagin çok kişiler olucak. Allah'tan başka insana özel olan bir aşk yoktur ya da sevgi hepsi gecici göreceksin
Soran6 güTakıntıda ziyade her hoşlandığına açılan bir insan değilim. En son birine açıldığımda 18 yaşında falandım. Bu 2 oldu. Yani o yüzden benim için özel ve anlamlı
Soran6 güYani bak bu süreci açmak benim için kolay olmadı. O yüzden her hareketini sorguluyorum
Soran6 güOlumsuz olacak bir cevaba da hazırım. Her şey gönlünce olsun deyip geçmesini de bilirim. Mentalim güçlüdür, Karalar bağlamam yani. Ama gönül olsun istiyor tabi.
Cevap sahibi6 güHayırlısı olsun
Soran6 güTeşekkür ederim. Bir dua ediver bu kardeşine olur mu
Cevap sahibi6 güAllah senide karşındakini de büyük sözlerin altında kalmaktan korusun ve dilerim her ikiniz içinde hayırlı olucaksa başlasin
Soran6 güAminn 🙏 tam olarak bende böyle düşünüyorum. Hayırlısı olmayacaksa , gönlümüzce olamayacaksa hiç başlamasın. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Valla o uyuyor yiyor içiyor sen yaşlandın bi soğuk su iç bence üzerine
01 Yorumla
Soran6 güKararını versin bizde yolumuza bakmasını biliriz
Buluşma ayarlayabilirsin bir yerde özledim buluşalım mi der gibisinden orada konusunu acabilirsin
011 Yorumla
Soran6 güBuluşma teklifi olmaz öyle bir kız değil. Zaten kahve teklifi ettim çok ani olduğunu söyledi. Düşüneceğim dedi. Acaba gerçekten düşünüyor mu kafamı kurcalayan o
Soran6 güMesajlaşma da yok şu an için. Ben sosyal medya kullanmıyorum , numarasını ilk günden istemek doğru olmaz dedim. Aynı iş yerinde (farklı birimler), aynı mahallede, aynı servisteyiz
- 6 gü
Yazamazsan başta veya bulusamazsan olmaz kaynaşma yaratacak bir yer alman lazim bence Instagramini verirse öleceğini düşünmüyorum takipmesmek zorunda da değilsiniz en azından sohbet edecek platform lazim birde bir kız düşüncem diyorsa pek bel baglamamak lazım oraya kızdan net bir şekilde cevabı almalisin
Soran6 güKardeş kararını versin direkt numarasını alacam kahve içmeye gideriz. Ben sosyal medya açamam, sevmiyorum
Soran6 güHayırlısı olsun. Ona açılırken elim ayağım titredi heyecandan. Acaba kötü bir izlenim olmuş mudur
Soran6 güHayırlısı olsun en azından söyledik kafamız rahatladı. Takdir onundur artık
Soran6 güGönlümüzden geçen olması. Çünkü çok değerli biri. Ama olmazsa da hayat devam ediyor tabi. Her şey gönlünce olsun diyip, yoluma bakmasını da iyi bilirim
Size müstak iyi yapıyor hemcinsim ndjxjx
02 Yorumla
Soran6 güYa arkadaş bu sitede ne kadar erkek düşmanı var. Delikanlıca dürüstçe kendisine açıldık işte. Her erkek bir değildir
Gizli Üye(25-29)6 güBoyun kısadır
03 Yorumla
Soran6 güNe alaka boyum ondan hiç değilse 15cm uzun
Cevap sahibi6 güOnlar 185 üstü arıyor. Alakası yoksa nasıl bildim 180 altı olduğunu?
Soran6 güBak evladım o kadın öyle bir insan değil anlıyor musun. Ayrıca henüz bir şey belli değil izlenimlerim bir tık ileriye gideceğimiz yönünde. Biraz özgüvenli olun kendinizle barışık olun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
5 güSeni takmadığı belli
01 Yorumla
Soran5 güBugün numarasını verdi
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Demek ki olumsuz
06 Yorumla
Soran6 güDemez mi olumsuz diye. Sonuçta benim delikanlı dürüst bir insan olduğumu az çok bilir. Anlayış göstereceğimi de
Soran6 güİşte asla ve asla soğuk yapmıyor. Gayet tebessümle tabiri caizse gözleri parlayarak bakıyor
Soran6 güAcaba ben mi sorsam yoksa biraz daha beklesem mi düşündü mü diye
Soran6 güYarın bakacağım kendisi konuşacak mı. Eğer konuşmazsa ertesi gün ben soracam
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
6 güİstemiyor
03 Yorumla
Soran6 güİzlenimlerim istediği yönünde bilemiyorum
- 6 gü
İyi oyuncak olmuşsun devam et A*ina eder demedi deme
Soran6 güYahu ne alaka siz neden bu kadar karamsarsınız. Kız gayet aklı başında tatlı biri. Merak etme o beni oyuncak etmez, bende oyuncak olacak biri değilim hiç şüphen olmasın.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Vermiş işte.
08 Yorumla
Soran6 güTamamda olumlu mu olumsuz mu ne düşünüyor bunu ne zaman açıklar
Soran6 güİstemiyor mu yani
Soran6 güYani teklifimin ertesi günleri son derece tebessümlü bakışlar atıyor. Özellikle dün tebessümlü anlamlı bir bakış attı servise binerken. Bende merhaba dedim bindim servise güler yüzle. O bakış boş değil ona eminim.
Soran6 güYarın ilk iş günü dönüş yapmazsa ertesi gün artık soracağım düşünme fırsatı oldu mu diye
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
6 güTabi ki değil çiçek solar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 günaz yapıyor
01 Yorumla
Soran6 güSen kaç yaşındasın
Verir bence
025 Yorumla
Soran6 gü3 gün vermemesi normal mi. Gerçi bir gün gelmedi işe
Soran6 güÇok güçlü hisler sanırım aşk
Soran6 güSana şu kadarını söyleyeyim gerisini sen anla, ona açıldığım gün elim ayağım hatta heyecandan yüzüm bile belirgin bir şekilde titredi. Konuşma boyunca sürekli gülüyordu acaba o hallerime mi gülüyordu. Sanki hoşuna gitmiş gibiydi
Soran6 güBen o erkeklerden değilim canım . Ben hanımefendiliğine vuruldum. Tam bir kadın yani. Ama ikimizinde dış görünüşünü soracak olursan o gayet güzel biri, bende ortalama, pek yakışıklı sayılmam.
Soran6 güAynı iş yerinde çalıştığım ve gözlemlediğim biri. Duruşunu seviyorum
Soran6 güHayır. Onu uzun süredir gözlemliyorum
Soran6 güKolayca birinden etkilenebilecek bir adam değilim
Soran6 güKardeşim ne saçmalıyorsun sen. Yapım gereği kolayca etkilenmememden bunu mu çıkarıyorsun
Soran6 güZor olmayınca sevilmiyor mu. İlla her şey zor mu olmalı sevdim diyebilmek için. Önümüze zorluk çıkarsa tabiki göğüs gereceğiz orası ayrı.
Soran6 güNeyse bir şey demiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben de bu işi gönülden istiyorum.
Soran6 güSen bu kızdan mı bahsediyorsun yoksa X bir kızdan mı. Bu kız ise her zorluğa göğüs germeye hazırım tabi
Soran6 güBak mesela burada tanıştık ilişki kurduk başka şehire gitti evet severdim, diğer türlü zaten olamaz. Ben sosyal medya dahi kullanan bir insan değilim.
Soran6 güKardeşim ben o insanlardan değilim. Kadir kıymet bilen vefalı insanımdır. Elimdeki mücevherin değerini bilirim senin içini ferah tut
Soran6 güKardeşim ben sadık bir insanım. Senin nedir bu erkek düşmanlığın. Ama hak veriyorum , bir sürü it uğursuz var. Seçimlerini gözden geçir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom senin bu halini görünce içim cız etti 🥺 Kendini bu kadar yıpratman hiç adil değil. Bir insanın hislerini tartması güzel ama üç gün boyunca seni böyle belirsizlikte bırakıp iştahını kaçırması hiç hoş olmamış 💅
Bazen insanlar net olamadıkları için zamana oynarlar. Ama sen kalbi olan harika birisin, hayatını durdurup telefon başında bekleme lütfen. Bostanlı’da şöyle güzel bir yürüyüş yapıp kafanı dağıtsan iyi gelir ☕
Sen elinden geleni yapıp cesaretini göstermişsin. Şimdilik geri çekilip kendi hayatına odaklanmaya ne dersin? ✨