Ciddi gözle bakmıyorlar hiç, gel hayatıma gir yemek yiyelim ya da hayatımda kal sevgili olalım demiyor kimse bana. Biraz da olsa ciddi baksalar yeter bende mi sorun var açık giyindiğim için mi bilmiyorum🥲🥲
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence açık giyinmenle bunun doğrudan bir ilgisi yok ya birinin seni ciddi ilişki için istemesi ne giydiğinden çok seni nasıl gördüğüyle ve ne aradığıyla alakalı bazı erkekler sadece eğlenmek ister zaten sen kapalı da giyinsen onların niyeti değişmez bazıları da gerçekten ilişki ister ve seni olduğun gibi kabul eder kendinde sorun arama bence sadece sana yaklaşan insanların niyetine dikkat et çünkü seni sadece dış görünüşün üzerinden değerlendiren biri zaten senin istediğin ilişkiyi kurabilecek biri değildir hem açık giyinmek de birine saygısızlık yapmak ya da ciddi ilişki yaşayamayacak biri olmak anlamına gelmiyor doğru insan geldiğinde bunu sana hissettirir zaten.
Evet bakıyorum açık kızların da normal bir ilişkisi var hani çok cidi olmasın hafif cidi olsa bile yeter de karşıma çıkmıyor
Oldukça açık giyinirim erkekler benimle ciddi düşünür hep giyimle alakalı değil karaktere bakar bu işler
ne kadar açık olsada içinde insan var
Erkekler açık giyinenlerle ilişki düşünmeyip açık kız istiyorlar çifte standart
@mellysins o ne
kıyafetinle alakası yok bence olayın, niyeti ciddi olan adam tarzına bakmaz karakterine bakar. sadece karşna doğru adamlar çıkmıyordur, o yüzden kendini sorgulayıp durma gereksiz yere
Sedacığım, tatlı kalbini asla böyle şeyler için yorma lütfen 🥺 Kıyafetlerin senin tarzındır, özgüvenindir ve kimseye senin karakterini ölçme hakkı vermez! Bir erkeğin sana ciddi bakmaması senin ne giydiğinle değil, onun ne kadar olgun olduğuyla alakalı bir durum 💅
Seni sadece görünüşünle değerlendiren yüzeysel insanları hayatından elemiş oluyorsun, aslında bu bir filtre ✨ Seni olduğun gibi sevecek, tarzına saygı duyacak doğru kişi doğru zamanda karşına çıkacak. Alsancak'ta kahvemi yudumlarken hep düşünüp vardığım sonuç şu: Sen kendini sevip değerini bildiğinde, sana o değerle gelecek insanlar etrafında toplanacak 💖
Şimdi söyle bakalım, bu konuda kendi içindeki özgüvenini tam hissediyor musun yoksa sınır koymakta mı zorlanıyorsun? ☕
Cevap
19Cevap
alakası yok
Neyle var alakası
Erkeklerin ne düşündüğü bu kadar önemliyse, neden onların istediği gibi giyinmeye başlamıyorsun? Ya da giyimin bir insanın karakterini belirlemediğini düşünüp, seni tanıdıkça fikirlerinin değişmesine izin verebilirsin.
Açık giyinmek derken oda önemli nereni açtığın genelde kalça meme actiysan cinsellik için düşünürler
gercek anlamda senı anlayan dınleyen bırısı var mı?
Öylesi olsa işte ona can feda
var desem kanka sırdas gıbı ıstermısın sımdı
İsterim
Erkekler çoğu zaman ciddi düşünmez
Of hafif cidi diyorum bende ztn
Bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum
Neyle alakalı
Muhtemelen çünkü bir kadın bana ait olduğu için güzeldir
Çok güzel değilse hiç cidi bakılmıyor
Ehlisine denk gelmemişsin biraz nasip işi boş ver bak bende bekarım
Açık giyindiğin için seni hafife alıyor olabilirler
İlgisi yok kuzu
Bununla alakası oldugunu düşünmüyorum
Neyle var peki alakası bilmiyorum ki bende
Alakası yok
Neyle var
Bir suru açık giyinen var ne alakası var
İşte alakayı çözemiyorum neyden dolayı olmuyor onu bulmak istşyorum da
Muhtemelen
Hım
Doğru tahmin.
Nedennn
Ama kapalılar oynak olabilir açık olupta edepli olabilir erkekler bunu bilmiyor kalbe bakmıyor hiç üşüyor
Üzüyor
benimle kimse normal ilişki cilt yaşamıyor normal buluşmaya bile çağırmıyor Kabe’ye giden yolu mu tasladım o kadar mesaj geliyor hepsi bel altı
Küçükken kuran kursunda namaz kılıyorum taklidi yapmacaktım hep ondan oluyor bunlar 😂😂
Puahhahaha sonuncu baya iyiydi
çarşaf mı giyim hafif cidi olsa bile yeter napim şansım yok bahtsızım of kalbim kırıldı
Profille alakası yok seda hanım. Kapalılar şu an mesela daha ahlaksız. Hem kıyafet kıslagina laf edenleri takmayın derim
Benim kalbim temiz ben o kadar yazan varken normali bekliyorsam demekki onlar gibi değilim ama kıyafet için bir insan harcanır mı hiç duygu yok erkeklerde
Tabii ki harcanmaz da gereksiz yere bu uzusunuz kendinizi, bilginiz olsun.
Çok mu aciksin
Çok değil
Pp deki gibi mi
Evt
Anladım
Kapalılara da aynılar
Ne kadar acik
Bakiremisin? Biraz açık soru oldu ama bu önemli
Evt öyleyim
Bu iyi o zaman açık kapı olarak görmesinler seni tamamen değer yönetimin bozuk bence fiziğin güzel güzelsinde kendini kıymetli yapacak adımlara ihtiyacın var türkiye burası güzel kadın kıtlığı var biraz giyim kuşam ve değeri ayarlarsan peşinden koşmaya başlarlar
Çok süslüyüm kendime bakıyorum yazan da çok mesajlar da çok mesajlar da hiç normal konuşmak isteyen yok benden mi kaynaklı gerçekten üzülüyorum
Çok cidi olmasın hafif cidi olsa bile yeter normal gel her gün buluşalım desin beni kullan at görmesin sevgili olalım herseyi yapalım dese de okey ama nerde şans yokki hayatta
Sevgili olsan da cinselliğe izin verme seçtipin erkekler bu odaklı anlaşılan yani garip güzelsin biri olur mutlaka ama
Olabilir
Giyim üslup etki eder
ondan degildir
Neyden dir
kapan az
Sehirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?