Gideli üç ay oldu, normalde hep yazardı bugün ortada yok
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gideli üç ay oldu, normalde hep yazardı bugün ortada yok
Bence hemen kötü düşünme ya askerde sonuçta her an telefonu elinde olmuyor bazen eğitim olur nöbet olur telefon kullanmasına izin verilmez ya da gün içinde bir şey çıkmıştır özellikle üç aydır düzenli yazıyorsa bir anda ortadan kayboldu diye hemen benden soğudu falan diye düşünme biraz bekle derim akşam da yazmazsa kısa bir mesaj atıp iyi olup olmadığını sorarsın zaten müsait olduğunda döner sana.
Askerlik kızların sandığı gibi alem yapılan bir yer değil. Yeri gelir arayacak sıra, yeri gelir kart, yeri gelir vakit bulamazsın. Bazen bir iki gün arayamadığı olur olacak, emir altında 24 saat birfiil yaşamak kolay iş değil.
merak ediyorum ama
Anası babası da merak ediyor ama askere gönderiyor, dayanacaksın artık. Askerlik, gurbetliğin en yoğun olduğu yer. Orada bir kural düzen nizam var. 7/24 askerin görevi bitmez. Gündüzleri görevler, geceleri nöbetler bekler askeri. Vakit bulduğu an ulaşır sana merak etme.
ama halen ortada yok yine mesaj atıp sorsammı ne diyim onuda bilmiyorum kia
Belki tatbikata çıkmışlardır karacı mı sevgilin? Hangi şehirde asker
Balıkesir
Çok rahat yer, sıkıntı yapma. Şarjı bitmiştir şarj edecek imkan bulamamıştır. Eğer akıllı telefon kullanıyorsa yasak diye biliyorum, haliyle ha deyince şarj edemiyorsun rahatça.
Şu an endişelenmeni çok iyi anlıyorum ama lütfen hemen en kötüsünü düşünüp kendini yıpratma 🥺 Askerde şartlar anlık değişebiliyor; ansızın bir denetleme çıkmış, komutanı telefonları toplamış ya da nöbet saati değişmiş olabilir ✨
Üç aydır düzenli yazan biri seni kesinlikle unutmaz, sadece imkanı yoktur 💖 Kordon'da tatlı bir kahve molası verip zihnini dağıtmaya çalış ☕ Bak göreceksin, ilk fırsatta sana o sıcacık mesajı atacak 💅
Şimdi biraz derin nefes alıp bekleyelim mi, ne dersin? 🌸
Cevap
5Cevap
Ablacım normal değil mi askerde adam, bende askerdeyim yerim rahat olmadına rağmen tahat olamıyorum. Adamı anla biraz
merak ediyorum
sendemi askerdesin
ama halen ortada yok yine mesaj atıp sorsammı ne diyim onuda bilmiyorum ki
gece nobeti tutuyor bir haftadır, sabah sekizde falan günaydın yazıyor nobetim bitti uyuyacam diyor üçe dörde kadar uyuyordu sonra uyanınca yazıyodu, bugün sadece sabah yazdı okadar
bilmiyorum bisey olmadıysa şu an nöbette olması gerek yazsammı bilmiyorum yazmasam hic umursamadıgımı düşünecek belkide
ne diyim senceeeee
offhpp cok zor asker yareni olmak
yaren olmakda zor emin olllll
Adamlar hergün mesaj atıyor daha ne istiyorsunuz.
Biz bir boşluk bulursak, ankesörlü sırası beklerdik. O da sıra gelirse, gelince de 3 dk zor konuşurduk.
Şimdi en azından telefon alıyorlar.
O simdi asker cani neler ister
Tankın altında kaldı
Ne yapabilir onca erkeklw
Görevdedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?