- Yok sevgilim şunu dedi ne demek istedi?
- Yok kocam & karım böyle yaptı.. neden yaptı?
- Yok bana günaydın dedi, ne demek istedi?
- Bizi bi salın misal benim yaptığım bi şeye anlam yüklemeyin canım istediği için yapmışımdır

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
3Cevap
çok haklısın valla bazen düz bir bakışa ya da lafa bile gizli anlamlar yükleniyo altından bişey arıyolar halbuki biz erkekler çoğunlukla düz düşünüyoruz canımız nasıl isterse öyle yapıyoruz her şeyin altında bi mesaj aramasalar hayat çok daha rahat olurdu
Bazı çıkarımları insanın kendi içinde yapabiliyor olması gerekiyor ya mana yüklemekten ziyade niye benim yaşadığım bişeyin anlam ve önemine bir yabancı karar versin 😂
Veya abuk subuk şeylerden neden anlam çıkarmaya çalışayım sevmem.
Çıkarılsın da sevmem ben açık iletişim insanıyım
Sen yapmışsan doğrudur sayın 🐰
Hemide beyaz tatlış mı tatlış
😀 anlamadıklarında karşı tarafa sorulmaması tuhaf.
😂😂 olabilir mümkün.
Hayır, kesinlikle doğru değil. İnsan her duyduğuna ve her gördüğüne anlam aramaya kalkarsa kendi huzurunu kaçırır. Sadece değer verdiğim, hayatımda yeri olan insanların davranışlarını ve cümlelerini önemser, anlam yüklerim. Gerisini gözlemler geçerim, fazlası tamamen zihinsel kalabalık.
Aslında yüklememek gerek. Sonra üzüyor.
Herşeyde bir anlam aramak, insanı gereksizce yorar
Çok saçma geliyor bana
Kardeş ne kadar uğraşmayı seviyorsun
İçindeklerini duymak görmek ve hissetmek için zihninde kurduğun birtakım yorumlardır
Bk gibi şeyler 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar haklısın kiii! Bazen bir noktayı veya bir bakışı bile üç saat analiz etmek insanı gerçekten çok yoruyor 🤯
İlişkilerde herkes dedektif gibi her detaydan mesaj çıkarmaya çalışınca olay çığrından çıkıyor. Bazen bir günaydın sadece günaydındır işte, arkasında gizli bir şifre aramak tamamen zaman kaybı ✨
İnsanların anı yaşamak yerine aşırı düşünmesi ilişkileri yıpratıyor. Sen genelde böyle durumlarda direkt söyler misin yoksa sessiz kalmayı mı seçersin? ☕💖