Dost bir şekilde ayrıldık ona göre tabii. Ama içimdeki öfke kin asla bitmez silmek istemiyorum başarılarımı duysun görsün istiyorum. Her gün mü story atmalıyım? Yoksa haftada bir mi? Ne tarz şeyler atayım?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dost bir şekilde ayrıldık ona göre tabii. Ama içimdeki öfke kin asla bitmez silmek istemiyorum başarılarımı duysun görsün istiyorum. Her gün mü story atmalıyım? Yoksa haftada bir mi? Ne tarz şeyler atayım?
Cevap
3Cevap
Sevenler arkadaşca ayrılmaz bi taraf gerçekten sevmemiştir
Sevmeyen taraf oydu
Niye bu kadar kindar ve öfkelisin.
Kandırdı beni hep gelicem dedi gelmedi uzağa gitti
1 yıl kandırdı işte 5 yıllık da bi arkadaşlığımız vardı
Hiç pişman olacak biri değil de hatta gittiği yerden kızları da eklemiş o buluşur gezer onlarla duramaz.
Bana nasıl kaysın da ben uzağım en son 42 yaşında teyze kılıklı bir kadınla takılıyordu.
Kadın bunu seviyor bu da ondan faydalanıyor. Mesajları attı bana kadın yalvarmış aç telefonlarımı diye tek başıma sevgilicilik oynayamam benden ayrılmanı mı bekleyeceğim 2 gün yazık değil mi falan yazmış
Tam onursuz bir de bak ben onu sevmedim o peşimde diye bana attı tebrik etmemi bekledi heralde ikisiyle de dalga geçtim telefonu kapattım. Hala da konuşuyorlar ekliler. Kadın bir de kapalı.
Evet erkek hatta evli bi doktorla da birlikte oluyor o da hesabında ekli. Harem kurmuş hesabına
Benim de aklım almıyor düşünmekten üzülmekten hasta oldum
Ben sessizce uzaktan izleyeyim mi yoksa kıza onun attıklarını ekran resmi mi atayım?
He yok bana saramaz da neyse atmayayım kız demin kazık yediğine dair bişey paylaşmış seni düşünen insanlar lazım düşünüyor gibi yapıp kandıranlar değil yazmış sence araları mı kötü oldu yine
Yok böyle bi video
Atsam ne olur ki benimkini de kıza atar böyleleri. Hem işler kızıştı kız hakkımı helal etmiyorum falan diye story atmış şimdi
Heralde ben elimi sürmeden. Hakkımı son yaşadıklarımdan sonra helal etmiyorum yazmış. Adam hak hukuk biliyor mu😀😀😀😀 boşuna ağlıyor
Evet ben kötüyüm bugün sana yazamıcam demişti meğerse o kadınlaymış. Öyle öğrenmiştim aldattığını
Daha kötü olurlar inşallah kırık bi kalple ahımı aldılar
Keşke olsa herkesin ahı onun üstünde herkesi böyle kandırıyor ego tatmin ediyor
Onlar geri barışır aynı işyerindeler
Beraber çalışıyorlar beraber iş yapmak zorundalar nöbetleri denk gelirse
Bilmiyorum nedense bu durumdan sinir olmaya başladım artık ben. Kadın kendime bayılıyorum tarzı şeyler atıyor o yaşta arsızın biri
Takip attım mesajdan yazacaktım
Biten bir şey için bu kadar çaba anlamsız:d
Çabalıycam ben
Haftada bir hayatının yolunda olduğunu gösteren stler at yeterli
Geçen konser attım ne bitmez konser var orada yazdı ben de bitmesin hiç yazdım cevap vermedi
Cevap vermez tabi normal kudurmuştur böyle devam edebilirsin
Kudurduğundan mı beni kudurtmak için mi
Kudurduğundan
Ben kudurdum cevap vermedi diye
Bitmez konser var dediğinde kudurmuş sen bitmesin dediğinde daha da kudurmuş görüldü atması bundan kaynaklı sen de arada kaynamışsın
Haftaya en sevdiğim blok3 gelecek diğer ay da çakal gelecek. Onları atıcam ama sinirlerimi bozdu görüldü yapması
Sen atmaya devam et gizliden çıkarsan takip etmek isterim
burada arkadaşlarım var ya tanırlar ben sana burdan haber ederim bişey olursa
E ben çıkayım
Hayatını zehir etme kendine yoluna bak
Bakamıyorum
Haklısın ama eninde sonunda kedi fare oyununa dönüşecek her şey ve bir süre sonra sende bıkacaksın
Anca ben üzülürüm kimseye bir şey olmaz o kadar bunaldım ki bu durumdan karşıma tamamen başkası çıksa tüm bu eziyetleri unutsam geçmişi silsem
O zaman enerjini o kişiye değil yeni kişilere harca story at ama o kişi için değil yeni kişiler için
Kimse de yokki hesabımda 150 kişi falan var hepsi de okuldan adliyeden arkadaş
Tanışırsın abla merak etme sen
Tanısmadım bugüne kadar valla geçen ay hesabı açık kullandım 2 kişiyle tanıstım ikisi de ciddi çıkmadı takılalım gezelik ayaklarındalardı engelledim. Beğenmiştim oysa
Pes etme sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Intikamın en tatlı hali kesinlikle kendi hayatına odaklanıp ışıldamaktır! Dostça ayrılma maskesinin arkasındaki o kırgınlığı ve öfkeyi çok iyi anlıyorum aşkım. 🥺✨
Her gün hikaye yükleyip kendini yorma, bu durum seni takip ettiğini çok belli eder. Haftada iki ya da üç kez, tamamen doğal ve kaliteli paylaşımlar yapmak en doğrusu. Kariyerindeki başarıların, arkadaşlarınla eğlendiğin anlar veya güzel bir kahve keyfi fotoğrafları harika olur. ☕💅
Onun seni izlemesi değil, senin kendi hayatından keyif alman önemli. Sen bu süreçte en çok hangi başarını görmesini istiyorsun peki? 💖