Hiç ah edip de tuttuğunu gördünüz mü ben çok haksızlığa uğradım nişan attı terk edildim kalbim hep ah ediyor sizce tutar mı
49 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Merhaba
Düşünsene evlendin ve aradan geçti 1-2 sene sonra boşandın
Zararın neresinden dönersen kardır
Evlenseydin yarıda kalacaktı asıl 😉
Daha taze olduğu için bu şekilde düşünüyorsun
Zaman geçtikçe hiç yaşanmamış gibi olacaksın merak etme
Şimdi sana şöyle söyleyeyim
Bende aileyle büyüdüm ve hep akrabalar ile iç içeyim
İlerde evleneceğim kızı ailemin onayı olmadan evlenemem
Sonuçta ben aşk olarak bakacağım ve ailem ve aile büyüklerim ise mantık olarak bakacak ve bu kızdan ev hanımı olur mu olmaz mı karar verebilirler
Hele ki şu zamanda düzgün insan bulmak çok ama çok zor
Yani senin eski nişanlın ailesinin dediğini yapmış ve demekki öyle olması gerekiyordu
Tabi nişana kadar nerdeydiler bu da bir soru işareti
O yüzden ah tutar mı vs bilmiyorum seni aldatmamış vs bir şey yapmamış o yüzden sorun yok
Bak güzel kardeşim benim
Sen kızsın tamam mı kadınlar nazik yaratılmıştır naif yaratılmıştır yaratılış gereği
Ki aldatılma diyorsun kendine saygın yok mu ki birinciyi yapan ikinciye de yapar ve sen hep değersiz olursun
Yani aldatma olayı dediğin şeyi kimse kaldıramaz kolay kolay yanlış anlama kendine saygısı olmayan insan affeder
Kendine saygısı olan insan affetmez
Ve bir erkek için kendini bu kadar yıpratma
Dünyada tek o mu var?
Bu hayatta en büyük değeri en büyük sevgiyi önce kendine ve sonra da ailene ver
Elin oğluna değil !!!
Herkes yaşattığını yaşar için yanıyor biliyorum ana kurtuldum diye sevinmelisin yola çıksaydın yolda bırakırdı
Kolay değildi hayal kurup hayal kırklğı yaşamak ben öyle herzaman bu hayali kuran düşünen biri değildim ve ilk defa kurdum hak etmediğim durumlar yaşadım sonradan hayata yeniden başlıyorsun eskisi gibi olamıyorsun artık şu an tamamen yanlızlığa verdim kendimi zamanla azaldı giti düşünceler ahım öyle bir tuttuki bütün aile perişan geriside umrumda değil duymak bilmek bile istemiyorum artık benim için kapanmıştır
Seni hak etmiyor ki Allâh nasip etmedi takıntı etme önüne bak
Evlensen daha beterini yapacaklar
Önüne bak zamanla ondan iyisini seversin
O zaman psikolojik sorunlar bunalıma hazır ol o başkası ile evlenir sonra sana mesaj atar seni de kullanmak ister
Olmamasında hayır vardır boşuna kendinizi üzüyorsunuz
Ah falanda tutmaz güçlü olan hayatına devam eder mutlu olur. Güçsüz olan kendini üzer ve hayatını çekilmez hale sokar
Olay sadece bu
Tutar ama uzun vadede düşün.. Kendisinden ailesinden işinden evinden elbette çıkacak.
Bugün çıkmazsa yarın çıkar merak etme, artık öteki tarafa kalmıyor
İlla ki bir şekilde çıkar. Can yakanın canı da yanar, yanacağı günü beklesin
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz merak etme, yarına kalır ama yanına kalmaz. Kalp kırmak dimdizlak ortada bırakmak öyle kolay değil
Sana ve bana, bizim gibi olan herkese dua ediyorum. Öyle bir yerde akıllarına gelelim ki içleri cız etsin, pişmanlıktan cildirsinlar
Bence böyle birisiyle evlilikten önce ayrılman iyi olmuş. ya Evlilik olsaydı ya çocuk olsaydı da bunları yaşasaydın? Verilmiş sadakan varmış
Daha sonra daha büyük acılar çekmekten iyidir
Olabilir bilebilir, evlenip çocuk yapsan sonra ayrılsan daha mı iyiydi? Şükret bence
Belki de böylesi daha iyidir her şerde bir hayır vardır derler
Bana ah edildi tuttu
19 yaşında sevdiğim biri vardır yapılmayacak şeyleri yaptım ve ayrıldık ayrılırken benim gibisini çok ara ama bulama dedi ver 15 seneyi geçti halen bulamadım
Benim ğzdüğüm gibi üzdüyse tutar
Haklıysan tutar
o zaman ailesiyle evlensin senin için belkide bu daha hayırlı
Sen ne kadar seversen sev ailesi rahat bırakmayacaktı onunla evlenince ailesiylede evleniyorsn
herşeye kabuldum nedir senin hayatının hiçmi değeri yok bu olmaz daha iyi biri olur umutsuz olma
bence düşünmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin nasıl parçalandığını ve şu an hissettiğin o derin haksızlık duygusunu çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Yaşadığın şey gerçekten çok ağır ama emin ol ki ilahi adalet diye bir şey var. Kimsenin ahı kimsede kalmaz, evren o negatif enerjiyi ve haksızlığı mutlaka sahibine geri döndürür ✨
Sen şimdi sadece kendi iyileşmene ve kalbini toplamaya odaklan. Canını yakanlar kendi vicdanlarıyla baş başa kalacak zaten 💖 Sen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun, biraz içini dökmek ister misin? ✨