Eşimle Almanya'da yaşıyorduk ve ben ülkeye dönüp yeniden vizeyle dönmem söylendi evlenmiştik ama düğün falan yapmadık aile tanışmadık oturumumuz olsun diye.
Ailesi buna çok tepki gösterdi başta beni istemediler Instagram'da fotoğraflarıma açık dediler. Sonra kız kardeşi ekledi ve ben de sildim daha sonradan çünkü 4 5 akrabası ekledi benim dedikodumu yapan orada annem babam fotoğrafı vardı onun da dedikodusunu yapacaktı. Sonra Türkiye’ye geldim ve evlerinde 3 4 gün kaldım eşimin gönlü olsun diye ilk başta sorun yoktu sonradan eşimin yengesi ile kız kardeşi bulaşık yıkarken atıştı normal bir şekilde eşinin kız kardeşi de çaydanlığa değecekti ben de dedim yanacaksın yavaş. O da dedi ki sanki beni çok seviyorsun çok umrundayım ya dedi. Benle o orada biraz atıştık.
Ben sonra ailemin yanına gittim 1 gün sonra başka şehirdelerdi. O sırada 3 ay hiç beni sormadı. Aile birleşimi dosyamızdan red geldi 3 sene ülkeye giriş yasağın çıktı ben ağladım kendimi paraladım sonra hanımefendi abisini arayıp ayıcık istiyormuş sevildiğini hissetmek. Ben de cinlendim dedim sen bu durumda ayıcık derdine mi düştün. Küçük erkek kardeşinin de nişanı vardı beni davet ettiler dediler 3 seneye size üzüldük falan eşimin annesi ama akşam boy boy 10 20 fotoğraf attılar ben eşime diyorum sence yaptıkları hoş mu biz bu kadar üzüntülüyken eşim diyor ki ben kardeşim adına mutlu oldum eee napsınlar hayat dursun mu diyor. Ben de şunu yazdım kardeşine akşam
Berivancığım, bu güzel dileklerini keşke Agit abine ve bana da yapsaydın. 3 senelik bir ceza almışız ama senin umurunda olmamış; bir kere bile “geçmiş olsun” dememişsin. Ha, şimdi “Ben seni aradım.” diyeceksin. Abin söyledikten sonraki araman kalsın canım.
Bir de böyle kötü bir durum yaşandığında, bizim fotoğraf paylaşmamıza gösterdiğiniz tepkiyi keşke siz de kendiniz için uygulayabilseydiniz. Bize gelince hassasiyet gösterip tepki vermeyi biliyorsunuz ama konu size gelince aynı hassasiyeti göstermemeniz gerçekten düşündürücü.
Biz abinle bir sene değil, iki sene değil, tam üç sene ayrı kalacağız. Belki bu süreçte boşanacağız, belki yollarımız tamamen ayrılacak. Gerçekten böyle bir çıkmazın içindeyken, bizim yaşadıklarımızı hiç düşünmeden çarşaf çarşaf paylaşım yapmak sence gerçekten doğru mu? Bize gösterdiğiniz hassasiyeti biraz da bizim yaşadığımız duruma gösterebilseydiniz keşke.
Umarım beklediğini bulmuşsundur. En azından seni engellemeyen bir yengen oldu artık. İçin soğur umarım. 😊
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil