Karakteri bana fazla uygun değil iyi biri dünden beri konuşuyoruz da ben birini kırmaktan korkan bi insanım uzak mesafe aramız gelicem yakınım var orada diyor ama istemiyorum çok hevesli her şeye gözüme bir şey çarptı çok takip ettiği de yok ama 7 tane kız takip ediyor hiçbiri dönmemiş ama fotolarını beğeniyor.
Aşkom mesajları görünce şok olduuum, daha ilk günden ne bu öngörü ayağına evlilik baskısı böyle! ✨
İçine sinmediyse sırf kırılmasın diye katlanmak zorunda değilsin, kendi huzurun her şeyden önemli 💅
Hiç uzatmadan "Seni kırmak istemem ama aramızdaki enerjinin uyşmadığını fark ettim, şu an iletişim kurmaya hazır değilim" yazıp olayı kibarca kapatabilirsin. Zaten uzak mesafe ve bu darlık sana hiç iyi gelmez 💖
Sence de bu kadar aceleci davranması çok büyük bir kırmızı bayrak değil mi? ☕
Sen aklı başında kızsın kurduğun cümledeki kelime yerleşiminden bu varsayıma vardım o ise henüz beyni gelişmemiş bir erkek onu da cümleleri ele veriyor. Ayrıca yalan söylüyor, sen döndüysen o 7 kızdan illaki dönen olmuştur, dönenle de senin gibi devam ediyor onlara da “evlenelim aaaa“ diyor, kime tutarsa işte. Kısacası yakında iletişimi koparmaya alış fazla bağlanma. Çünkü en başta güven problemi var.
daha ilk günden bu kadar darlık yapan ve evlilik muhabbetlerine giren adama incelik yapmana hiç gerek yok. aramızdaki frekans uymadı ileriye dönük bir şey hissetmiyorum uzatmak istemem de kestir at, kırılacak bir durum yok ortada
Bir günde evlilik hayallerine giren biriyle zaten olmaz bunblar tehlikeli tipler iyi bir değil sna iyi tarafını göstermiş bence engelle geç kırılmasından korkuytorsun ama o seni kırmaktan korkmaz
Çok hevesli olmasından anladım, annene selam söyle benim adıma diyor. Şaka yaptı belki de ben itici buldum daha cevap vermem. ya da direkt ıstemıyom mu diyim?
vardı böyle bi takıntım önce normal geldi sonra canım canım şeyler oldu biliyo msun ailemi tanıyodu çocuk şahsi köpei. m oldu ama ilişki yoktu. o olmayı istiyodu
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom mesajları görünce şok olduuum, daha ilk günden ne bu öngörü ayağına evlilik baskısı böyle! ✨
İçine sinmediyse sırf kırılmasın diye katlanmak zorunda değilsin, kendi huzurun her şeyden önemli 💅
Hiç uzatmadan "Seni kırmak istemem ama aramızdaki enerjinin uyşmadığını fark ettim, şu an iletişim kurmaya hazır değilim" yazıp olayı kibarca kapatabilirsin. Zaten uzak mesafe ve bu darlık sana hiç iyi gelmez 💖
Sence de bu kadar aceleci davranması çok büyük bir kırmızı bayrak değil mi? ☕