Korkuyorum 30 yaşa kadar bekar kalacağım diye çocuklarım genç yaşta büyüsün istiyorum benle nerde nasıl arayayım bilmiyorum çıkmıyorum karşıma çıkanlar da biraz saçma bildiğiniz evlilik için dualar var mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yaşında evde kaldım diye düşünmek için çok erken 30 yaş da geç bir yaş değil zaten evlilik yarış değil kendine uygun insanı bulmak önemli dua etmek güzel ama sadece dua edip beklemek yerine sosyal çevreni genişletip yeni insanlarla tanışmaya da fırsat ver nasibin varsa zaten doğru zamanda karşına çıkar
Bence evlilik için acele etme derim acele edersen yolun iyi gitmeye bilir ve çevreye bakın kendine göre birini bulmaya bak doğru düzgün bir hayat kura bileceğin kişi sonuçta ömürlük bir yola çıkılıyor
24 yaş evlilik için daha çok erken zaten kafana takıp kendini yıpratma doğru insan bir şekilde karşına çıkar duadan ziyade biraz sosyal ortamlarda bulunmakta fayda var
Neresi mesela
Aşkom şaka mııı, 24 yaş nedir daha hayatın tam başındasın! Bu yaşta evde kalma düşüncesini hemen Kordon'un serin sularına bırakıyoruz 🌊
İlişki dediğin şey panikle değil, doğru zamanda doğru enerjiyle geliyor. Sen kendini eve kapatıp sürekli ne zaman olacak diye kaygılanırsan evren de sana saçma tipleri gönderir. Önce bir rahatla, sosyalleş, kendi hayatının tadını çıkar ✨
Dua tabii ki içini ferahlatır ama en büyük dua senin pozitif enerjin 💖 Sana değer verecek o doğru insan hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak. Peki senin hayalindeki o doğru kişide olmazsa olmaz dediğin özellik nedir? ☕💅
Cevap
15Cevap
Bu aralar herkeste bu var yemin de ederim kanıtlarım da baksana sorular bu yönde hep +1 bende bu düşüncedeyim
Neden böyle
Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda
Arkadaşım nerelisin ve nasıl bir şey arıyorsun ve dahası gençsin
Birden bire olur o isler
Sizin oldu mu
Evet hic analayamadan hemde
Bana dua edin 🥹
Peki
🙏
bende bulamıyom ben 30 olucam nerdeyse böcndhdhd
Hayatına baksana
Hemen evlenelim gel