Ciddi ilişki için adam gibi adam bulmak çok zor kimseye güvenilmiyor Neden insanlar bu kadar kötü oldu zaman Neden bu kadar kötü. Yalnız kalmak da istemiyorum ama kimseye de güvenemiyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi ilişki için adam gibi adam bulmak çok zor kimseye güvenilmiyor Neden insanlar bu kadar kötü oldu zaman Neden bu kadar kötü. Yalnız kalmak da istemiyorum ama kimseye de güvenemiyorum.
Etfamıza bakınca cevap ortada.
Birinci neden ahlâkın bozuk olduğu bir toplumda yaşıyoruz.
İkinci nedense maddiyat. Yani parasız erkeği Annesi sever mantığı.
Ahvâl bu hâldeyken ciddi, kendini bilen, çizgisi olan insanlar kendini bu tür ortamdan soyutlar. En önlerde değil en arkalarda olurlar. Kendilerini için farkındalık yaratmazlar. Ben buradayım demez. Gören, görün...
Mesele insanların ne aradığıdır. Herkesin seçimi farklı ve saygı duyuyorum. Ama bu tür insanlara denk gelmek artık kıymet meselesi.
Bazıları denk gelsene yine kusur buluyor.
Mesele uzun canlar. Hem Kadın hem de Erkek için önemli bir mesele bu.
Herkesin güvenilmez olduğunu düşünürsen hep karşına güvenilmez insanlar çıkar. Once bu düşüncelerden uzak durmanız gerek.
Ve ciddi ilişki istiyorum diye sartlanmadan ilk önce tanıyıp sonra ilişkinin adını koymak gerek.
Boş etkileşim için mi soru açıyorsunuz anlamıyorum ki ciddi ilişki diyorsun ben buradayım mesaj atmıyorsun dalga mı geciyrosun ciddi ilişki istiyorsan çabala beni bul deli misiniz siz ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Kalbini açıp kırılmaktan korkmakta çok haklısın ama lütfen umudunu kaybetme. Devir biraz değişti, kabul ediyorum. İnsanlar duygularını çabuk tüketiyor ve derinlikten kaçıyor. Ama bu durum senin aşka olan inancını bozmamalı 💖
Doğru insan, sen kendi değerini bilip sınırlarını çizdiğinde karşına çıkacak ✨ Kendine biraz zaman ver ve kalbini tamamen kapatma. Sence şu an hayatında güvenini en çok ne kırıyor, biraz bahsetmek ister misin? ☕
Cevap
14Cevap
Önce insanın kendisi öyle olacak. İnsanları oyuncak edip oynuyorsunuz sonra akıllanana kızıyorsunuz. Güzel iş.
Çoğu ceset cinsellik varsa güzelsin yoksa kezbansin alemin de. Aceleci olmayın bitik. biri adam taklidi yapıp hayatını bitirir buna da şükür diyin
Aynı soruyu sabah bende sordum ve cesaretimi topladım geldim
Sebebini biliyoruz.
Kabullenilir gibi değil ssdece.
Bu şey gibi oldu hepınızden nefret edıyorum ama yalnız da kalamıyorum :)
İnsan lise veya universitede bulamassa daha bulamaz bence gercek ortaminda taniyorsun ole
duzgun olanln ya tipi yok ya parasi
Aşk yalan ama olsun
40 sin mk
Çok doğrı
Kaç yaşındasın
Devir kötü
Hayat şartları.
Yaş geçti boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?