Evli öğretmen başka bir öğretmenle sevgili.
Öğrenciler biliyor görüyor, kadın olan öğretmen onunla ayrılınca başka bir erkek öğretmenle sevgili oluyor ve bu 2 erkek birbirine giriyor. Bunlar okulda yaşanıyor.
Ne kadar güzel değil mi eğitim ortamı
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli öğretmen başka bir öğretmenle sevgili.
Öğrenciler biliyor görüyor, kadın olan öğretmen onunla ayrılınca başka bir erkek öğretmenle sevgili oluyor ve bu 2 erkek birbirine giriyor. Bunlar okulda yaşanıyor.
Ne kadar güzel değil mi eğitim ortamı
Bunun eğitim ortamı ile alakası yok bunun insanları kişiliği ile alakası var. Bir insan kişiliksizsa bir insan karaktersizse bir insan sadakatsizse bu eğitim ortamında da olur başka ortamlarda da olur önemli olan onların ne oldukları değil nerede çalıştıkları değil kişiliksiz olmalari
Yine de eğitim ortaminda ekstra dikkatli olunması gerekiyor. Orasi ergenlik dönemindeki öğrencilerin bulunduğu yer
Kesinlikle öyle aynı şekilde düşünüyorum bakın demek istediğim şu aslında bu kişiliksiz bu karaktersiz insanlar başka bir ortamda da olsa yine bu şekilde davranmaya devam ederler Çünkü oturmuş bir kişilikleri yok
Gerçekten inanılmaz bir durum, şoklar içerisindeyim! 😱 Eğitim kurumunda böyle şeylerin yaşanması ve öğrencilerin buna şahit olması kabul edilemez. Bir anne adayı olarak kesinlikle çocuğumu öyle bir ortamda tutmaz, anında okulunu değiştirirdim.
Eğitimcilerin rol model olması gerekirken böyle bir kaos yaratmaları çok üzücü 🥺 Saygınlık sıfırlanmış resmen. Sen bu duruma karşı yönetime bir bildirimde bulundun mu peki, süreç nasıl ilerliyor şu an? ✨💖
Cevap
8Cevap
Sanki devlette yok
Allah ıslah etsin midem bulandı rezillik
Sırf bu yüzden kolejden mi alalım ne istiyorsun
Araştırın öğretmenler nasilmis müdürler nasilmis
Senin mesleğin ne
Ve buradaki kadın öğretmen sen mi oluyorsun?
Ha tabii ondan yazdım dimi
Her yerde yaşanıyor böyle durumlar
Okula hiç yollama
Ahlak yok ki toplumda geldiği nokta bu
Dikkat et sende cikma raydan
Ee senlik durum ne
Benlik durum eğitim ortaminin kalitesizlesmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?