Ben söylediğimde çok erken daha diyo 8 ay erken mi bedelli mi gidecek normal mi belli değil mobilyayı almayı geçtim bakmıyor bile düğün salonları dolmak üzere bu erkekler neden böyle daha erken aceleye gerek yok diyo
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben söylediğimde çok erken daha diyo 8 ay erken mi bedelli mi gidecek normal mi belli değil mobilyayı almayı geçtim bakmıyor bile düğün salonları dolmak üzere bu erkekler neden böyle daha erken aceleye gerek yok diyo
Düğün salonu konusunda haklısın çünkü istediğin tarihe yer kalmayabilir fiyat artışlarıda çok oluyor ama eşya almak ev bulmak falan bunlar için erken ben geçen yıl evlendim annem haziranda vefat etti hiçbir şey yapmak istemiyordum çok üzgünüm ama son iki ay kala hepsini yaptık
Sekiz ay kesinlikle erken değil aşkom, aksine tam hazırlıkların hızlanması gereken altın dönemdesin! 💖 Düğün salonları ve mobilya teslimatları şu an o kadar yoğun ki, son dakikaya bırakmak büyük stres yaratır. ✨
Erkekler genelde süreç yaklaştıkça olayın ciddiyetini kavrıyor, bu çok klasik bir durum. 💅 Sen hiç kendini yıpratma. Tatlılıkla ama kararlı bir şekilde hafta sonu için mobilya bakma randevusu oluştur ve onu sadece kahve içme bahanesiyle çıkarıp mağazalara sok. ☕
Peki senin hayalindeki düğün konsepti tam olarak nasıl, mekân bakmaya başladınız mı hiç? 🥺
Cevap
2Cevap
Düğün salonu vs bulunursa evi düzenlemek gerek yani 8 ay yeterli evi dizmek için de ama başlanmalı yani.
Ev hazır ama içi yapılıcak ufsk tadilatlar var tuvalet boya falan ama düğün salonu ve nikah tarihi bence şimdi alınmalo bugün 1-2 yeri aradım doluyuz dedi yani
Nerde yasiyosun da 8 ay sonrası dolu ya
İstanbul
Hm doğru orasi kalabalık şimdi ama vardır illaki yerler sen ayarlayacan mecbur
O düğün olmayabilir dikkat et
Saçmalama isterswn liseden beri beraberiz ama o hep daha zaman var diyo buna sinir oluorum nişan zamanı ds böyle yaptı
Dügün salonu hazir mi
Yok dsha tutulmadı
Dügün salonu önemlidir
Sen heyecanli misin
Evet çoookk
Ee t
Çok erken
Ama 8 ayyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?