Sevdiğim çocuk 18 yaşında yaştan dolayı yanaşmıyor ama hoşlanıyor uzak duramıyor ama onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim çocuk 18 yaşında yaştan dolayı yanaşmıyor ama hoşlanıyor uzak duramıyor ama onu nasıl ikna edebilirim bilmiyorum
Ben 18 yaşındayım kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. O da öyle olabilir ki genelde bütün erkeklee öyledir. Ufaktan adım at, söylemlerine göre hareket edersin
Ciddi olsun istiyorum ama
27 yaş olur mu ki
Ben de ciddi bakıyorum zaten
Ya ama o takıyor ailesi istemez sanırım
Yani çocuğa bağlı bakıcısı olma ihtimalin pek yüksek
Evliliğe kadar diyorsan orası zor ya
Sana da bakıcı olurlar o zaman
Çocuğa bağlı dedim ama ona da razıyım HANDÖSLFĞSMDLAPDLWÖWŞQ
Evlilik yoksa boş
O zaman zor
Niye zor
Ailesi istemeyebilir dediğin gibi
Olur kanka
Yaş farkı bazen ilişkilerde gözünü korkutabilir ama önemli olan hissettikleriniz ve hayat vizyonunuzun ne kadar uyuştuğudur ✨
Onun çekinmesi çok normal, 18 yaş hayatın tam başında bir dönem. Ama sana karşı hisleri varsa ve uzak duramıyorsa, ona zaman tanımalısın. Üzerinde baskı kurmadan, hislerini akışına bırakarak ve güven vererek ilerlemek en doğrusu olur 💖
Peki o tam olarak neyden korkuyor, ya çevre baskısından mı yoksa aranızdaki deneyim farkından mı? ☕
Cevap
2Cevap
Kız kardeşimin yüzünden benzer bir durumun içindeyim. Ben 26 olucam , çocuk da 18 yaşında. Beğeniyorum da aslında ama emin olamıyorum.
Çocuk olgun mu peki uzun mu fiziği nasıl
180 dolarlayında sanırım ben 154'üm bana göre uzun 😂
İyiymiş seviyorsan benimki kısa ama zaten olmayacağız çünkü o fos
Daha sevgi vs. bir şey olduğu yok, aynı ortamda 2 kez bir aradaydık ama 7-8 kişiydik. Baş başa olmadık hiç, yazışıyoruz.
Anladım cinsellik konuşuyor mu hiç peki
Söyle diyim çocuk eğer evlenecekse ve sende istiyorsan konuşun ama sonu yoksa bataklık olur ben zor alismayi bıraktım daha da bırakamadım o benim yaşımdan dolayı yanaşmıyor ama bırakmıyor da olmayacak da büyük ihtimalle illa ben evlenirim biriyle yaşim zamanı o ise kim bilir ne zaman
Cinsellik konuşmadık ama vücudumu çok beğendiğini söylüyor, ayaklarımı merak ediyor 😂😂
Niye ayak diyorum sen minyonsun küçüktür tatlıdır diyor 😂😂 Göremez de yani kapalıyım ben
Bence o da cinsellik istiyor belli bunlar ergen daha boş bence sen bunu boş ver benim gibi üzücü ama gerçek onlar sevmez çünkü çok istekli dönemlerde
Siz ilişkiye mi girdiniz?
Ne yapacaksın emzirip büyütecek misin
Kocam yapacam
olur tabi neden olmasın büyüyünce
Büyük zaten
Çocuk la o
Abazan bu 😂
Değil senden iyi biliyor
@Berat06905 abazan sensin
Nerem abazaymis kiz kendi halimde masturbatir aletimle mutluyum ben
@Berat06905 sana ne o zaman abaza ne alaka
Başıma gelir mi böylesi