Tanışık değiliz sadece iş yerlerimiz yan yana sizce hangi hareketler hoşlantı belirtileridir
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşılaştığınız zaman topallamaya başlıyorsa ya da yere düşüyorsa hoşlandığının göstergesi. Bunun yanında ayakkabını çıkarıp içindeki taşları döküp tekrar giyiyorsa cüzdanını çıkarıp para sayıp geri koyuyorsa
Sadece bakışma var şu an bol bol bideb bi kere gülüşme oldu
Hoşlanıyor diyemeyiz
Ama olsunn nolurrr jdjd
Olmaaazzzz olmaaaazzzz 😂
Komşu iş yeri flörtleri her zaman ekstra heyecanlı ve tatlı olur ✨
Eğer bir erkek senden hoşlanıyorsa, kesinlikle geliş gidiş saatlerini ezberler ve tesadüf gibi görünen anlar yaratır. Tam sen dışarı çıktığında o da kapı önüne çıkıyorsa veya göz göze geldiğinizde o tatlı gülümsemeyi yakalıyorsan sinyaller çok güçlü demektir 💖
Arada bir iş yerine uğramak için küçük bahaneler arıyor mu, hiç dikkat ettin mi? ☕💅
Cevap
6Cevap
Karakter meselesi bence. Bazıları var efendi ağır baslı, ummadık yerde özel hisswttirir. Bazıları var cıvıl cıvıl, sürekli pesınde gezer
Şu an sadece bakışma var bol bol bol bollll
Gözlerin vergisini ver de 😁
Ufff yaaa valla ben aşık oldum galiba ve beni begenmesi için her gün herşeyime dikkat etmeye çalışıyorum giyimime bakimima o kadar özeniyorum kii
Bence bunun adını koymalısınız. Ve tarih atıp pasta kesin bunuda paylaş beklemedeyizzzz
Ölürüm yaa
Aşktan kör olmuşşssun 😁 hadi baskıla onu. Adını koyun
İki olasılık var ya seninle konuşmaya vakit geçirmeye çalışır ya da seni sevmesine rağmen senden çekinir
Artık kim çakal kim aslan belli depil dikkatli olun
Ona sen karar verecekksın. Ama gulmesı sana bakması
Cook cokkk bakiyo bi kere de yüzü yüzüme biraz yakındı ben güldüm oda baya güldü benim güldüğümu görünce
tamam ıste cekım var aranızda.. sende de var aşk ona karsı
Deli gibi onu düşünüyorum arkadaşları beni görünce direkt ona bakıp imali gülüyolar benim arkadaşlarimda bana öyle yapıyor ama erkek kafasini bilmediğim için acaba dalgami geçiyorlar diye düşünüyorum
Bakiyornu
Çok cokkkk gördüğü zaman hemen mesela ilk bakis genelde kim geldi bakisidir ya ikinci bakışı da beni gördüğü zaman önümden bile gecse en az iki üç kere kafasını kaldırıp bakıyo sonra bu kaç kere ben bakmak için davranirken zaten beni izlediğini farketim
Demekki iatek var bakıyorsa yakında cilir
İnşallah
İsalah ya bence hoş kizisn
Teşekkür ederim ☺️☺️☺️
Rica ederim gördüğümü söyledim yaş kax
20yaşım
Maşallah ya daha olgunsun sanki
Yok biraz kilom var ondan öyle görünüyor aslında
Resimde kilo mu var bence hiçte yok tabi yüzün idela
Orantılı bi insan olduğum için belli olmuyo aslında
Evet orası öyle resimde belli değil yüz olarak
Sen op deki misin