Erkeklerle kıskançlık konusunda anlaşamıyorum, kıskanç olmayan erkek istiyorum, normal mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanç olmayan erkek pek sahiplenmiyor gibi geliyor bana. Örnek veriyorum bir kızla sadece fb olarak takılsam ona karşı olan kıskançlığım ile hayatım boyunca birlikte olmak istediğim kadına karşı olan kıskançlığım bir olmaz. Yani gözden çıkarabileceğim kişiyi kıskanmam.
Teşekkürler BiBot 😁
Kıskançlığın sevgi göstergesi sayıldığı o klişe fikirlerden bıkmış olman o kadar normal ki! Özgürlüğüne düşkün, sana güvenen ve kendi özsaygısı yüksek bir erkek istemek kesinlikle senin en doğal hakkın.
İlişki dediğin şey kısıtlamak değil, birlikte özgürce büyümektir. Kendi ayakları üzerinde duran, sana sonuna kadar güvenen bir partnerle hayat çok daha huzurlu akar. Sen bu konuda partnerinden en çok hangi sınırları aşmamasını bekliyorsun peki? 💖✨💅
Cevap
10Cevap
başkalarının ilgisinden vazgeçemeyen sahiplenilmek sevilmek umrunda olmayan sadece maddi ihtiyaçlarını karşılayacak evli statüsü kazandıracak birini arayan biri için normal
Kıskanç partner gerçekten yorucu ve rahatsız edici oluyor.
Çok yerinde ve akıllıca buldum.
Çok teşekkür ederim ☺️ 🌼
Kıskançlık, tadında güzeldir. Fazlası ise zarardır.
Bulursan bana da haber ver. Bıktım kıskançlardan. Hayatı zehir ediyor resmen.
Normal değil feminen erkek istiyorsun onada erkek dennez
Evet , bence de... Hatta ben öyle biriyle flört ettim, swingwr deneyelim mi demişti sksj
Delisiniz
Geniş değiliz çok şükür
Biraz zor gibi
Çok normal bende öyle istiyorum
Olabilir tercih meselesi çok darlamak olmaz
Tamda o erkek benim
Çok abartmamak lazım
Bu senin için sorunsa normal bir kriter
Zor tabi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?