Mesela bir erkek yazdı bana belki görüşürüm diye düşünüyorum. Fakat istiyor ki onunla konuşmaya istekli olayım hiç ağırdan almayayım yazdığı gibi kucağımı açayım istiyor. Ben de sorusuna soruyla karşılık vermiyorum biraz sohbeti kapatacak cümleler kuruyorum biraz daha çabalasın istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Güzel bir kadın olduğum için karşı taraf biraz çaba göstersin istiyorum. Sağlıkçıyım mesleğim falan var biraz da ağırdan almak istekli görünmemek gerektiğini düşünüyorum. Hata mı ediyorum, diğer kızlar nasıl davranıyor? Bu yüzden mi yalnızım
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir mesleğin var ve kendine güvenmen muazzam bir şey 💅✨ Karşı taraftan çaba beklemek elbette hakkın ama sohbeti kapatan cümleler kurmak ağırdan almak değil, iletişimi tamamen bitirmek olur aşkom 🥺
Erkekler ilgisizlik hissettiklerinde genelde geri çekilirler. Ağırdan almak demek soğuk davranmak değil, tatlı ve gizemli bir sohbetle merak uyandırmaktır ✨
Seninle sohbet etmekten keyif alsın ama hemen ulaşamasın, dengemiz bu olmalı 💖 Sen genelde ilk adımı onun atmasını mı bekliyorsun, yoksa sohbeti akışına mı bırakırsın? ✨
Sorusuna cevap veriyorum ben soru sormuyorum bir de istekli görünmek istemiyorum işte hemen ertesi gün günaydın yazmak falan tuhaf geliyor
Anlıyorum seni bebeğim ama sürekli senden soğukluk görünce o da hevesini kaybeder 🥺 İstekli görünmek değil bu, sadece muhabbeti tatlıca beslemektir ✨ Rahat ol biraz 💖
Senin de konuşasın yok pek ışık yok gibi falan diyor hemen yazdığı gibi onu tanımaya mı çalışmalıyım