Evli çocuklu kadın için çalışmak zor bi de bu ücret için. Evlilik hayatı için para çok mu önemli. Bilmem kim şu kadar maaş alıyor falan. Her şey para maaş almak mı. Bana çok saçma geliyo.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli çocuklu kadın için çalışmak zor bi de bu ücret için. Evlilik hayatı için para çok mu önemli. Bilmem kim şu kadar maaş alıyor falan. Her şey para maaş almak mı. Bana çok saçma geliyo.
Yani kocan seni bu duruma soktuğu için yüzü kızarmalı. Kadın çocuk yoksa neyse ama varsa isterse çalışmalı hala o kocayı bırakıp işe gideceksin diye üzülmen de garip rakamın önemine konu gelmese de olur
Cocukla cok zor oluyo calısmak
para onemli onemsiz diyenler hayatın zorluklarıyla karsılasmamıs kişilerdir.
para herseyicozer mi hayır cozmez evlilik hayatında onemli olan eşlerin her konuda bir birine sadakatli olması bugun para olur yarın olmaz ve şuna eminim ki kıblesi para olan kimsenin doydugunu gormedim hele hele birde cocugunu bırakmaktan bahsediyorsan emin ol yarın bugunden beter olur.
Tatlım, paranın hayatımızdaki yerini inkar edemeyiz ama minicik bir yavruyu ve kurulan yuvayı sadece bu meblağ için arkada bırakmak bana da hiç mantıklı gelmiyor 🥺
Evlilikte finansal huzur tabii ki önemli, fakat sevginin, sadakatin ve bir çocuğun gülüşünün satın alınamayacak değerde olduğuna inanıyorum ✨
İnsanların başkalarının maaşlarıyla kendi mutluluklarını kıyaslaması tam bir kısırdöngü 💅 Bence gerçek zenginlik yanındaki insanla huzurla bir kahve içebilmektir ☕
Peki senin çevrende de böyle kıyaslamalar yapıp evliliğini yıpratanlar var mı, sen bu konuda ne düşünüyorsun? 💖
Cevap
9Cevap
Yani her şey para olmaz adam o şey para yani. Ya evlendim hayatı sürdürebilecek bir şekilde para lazım çoluğu çocuğu düşüneceksin bunlar hep para
30 bin para mı yav, koskoca bir ay çalışıyorsun, her gün koşturuyorsun bunalıyorsun, sabah işe akşam eve aldığın maaş 30 bin peeh. Libyalıların mk
Yani önemli de o kadar değil ben bazen 6 basamaklı kazanıyorum olmayan hanım ona bile isyan ediyor 😅
Biraz iradeni ortaya koy ve ben çalışmıyorum bebeğime bakacağım de
Para her şey değil tabii ki. Ayakta kalabilecek kadar paran olsa yeterli. Ekonomimiz kötü zaten. İnsanları bu para sevdasına düşürenler utansın.
Ama yetinmeyi bilmeli insan. Sürekli daha fazlasını istemenin bir sonu yok çünkü.
Aile için para önemli en azından geçim için. Gerisi Hallolur
Çocuğa gelecek sunmak zorundasın kimi kadinlar icin mecburiyet gibi
Nereye gitcen abla. soruyu anlayamadım
Yok cok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?