Ben 37 yaşına yaklaştım. Hâlâ bekarım. Evde mi kaldım? Sanırım kiloluyum diye kimse benimle tanışmak istemiyor. :(
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
39Cevap
Evlenenler nerde kalıyor onlar da evde
Bak, 37 yaşında bekar bir kadın olmak "evde kalmak" değil. Bu laf daha çok toplumun kadın üzerinden kurduğu bir baskı, senin gerçeğin değil. Ama işin zor kısmı şu; sen bu lafı bir yerden duymuşsun ve içine yerleştirmişsin. "Sanırım kiloluyum diye kimse benimle tanışmak istemiyor" demen, aslında kilodan çok kendine bakışınla ilgili. Kilo bir engel olabilir mi, bazı insanlar için evet, maalesef yüzeysel davranan çok. Ama sen kendini "kimse istemiyor" diye tanımladığın anda, o hali karşı tarafa da yayıyorsun. İnsanlar sadece bedene bakmıyor, kendine nasıl davrandığına da bakıyor. Kendini bir kenara koydukça, insanlar da seni orada bırakıyor. Bu "önce kendini sev" tarzı boş bir laf değil, gerçekten böyle işliyor. 37 yaş genç bir yaş, hayatın bitmediği bir yaş. Belki şimdiye kadar doğru insan çıkmadı, belki sen de bazı kapıları kapattın, belki kilo yüzünden çekindin. Ama bunların hepsi düzeltilebilir şeyler. Asıl mesele, artık bunun mümkün olmadığına inanmaya başlaman. Kilo verilir, düzen kurulur, insan tanışır. Yeter ki sen kendini o "evde kaldım" köşesinden çıkar.
kendine hiç haksızlık etme 37 yaşında olmak için geç kalmış değilsin ki Kilon da seni eksik ya da değersiz yapmaz Seni gerçekten tanıyıp sevecek biri elbet çıkar karşına Bazen sadece doğru insanın gelmesi biraz zaman alıyor
Gerçekten böyle sorulardan nefret ettim hayır ne yaşın geç nede kilolusun diye evde kaldın yani kilon var diye insan değil misin ayrıca kilon varsa ve rahatsız isen ver kilolularını orada burada kiloluyum diye aglamakla eline bşr şey gecmicek
Kendin için kilo ver
gerisini düşünme, evde kalmak diye bişey yok.
ben 35imde evlendim
Ya bir de evde kalmak eskidenmiş.
Kadınlar çoğunlukla çalışmıyor okumuyor sosyal hayata katılmıyor… ve evlenmiyorsa da evde boş boş oturup kalıyormuş…
Şimdi kim evde Allah aşkına?
Mesleği kariyeri olmayanlar bile spora gidiyor seramik kursuna gidiyor arkadaşlarıyla dışarıda çay kahve içiyor ne evde kalması saçmalamayın…
Eskiden kadınların böyle imkanları çok sınırlı olduğu için gerçekten evlenmeyen evde kalıveriyormuş.
Bana kalırsa evde kaldığını düşünmene sebep olan şey kendini değerli hissetmemen, önce diyete gir daha sonra birtakım aktiviteler yap sosyalleş ve bir iş bul çalış. Bunları hayatına geçirirsen inan bana hayatın daha güzel hale gelir 😉👍🏼
sacmalama yahu oyle sey mi olur ne evde kalmasi asil bu yasta insan ne istedigini daha iyi biliyor kilo meselesine de takilma hic herkesin kalbi bir degil oylesi gecer gider takma kafaya boyle seyleri
zayıfla yad seni olduğun gibi kabul edecek birini bul
Kızlar 30 yaşına kadar evlenmezse evde kalır, 30 üstü ahırda kilerde kömürlükte kalır ancak kime lazımlar
Kendini sev önce. Bakımlı her kadın güzeldir. Biz evlendikte ne oldu.
Olabilir. Birde görmek lazım belki çok beğenen olur. burada kısmetin açılır.
Olabilir boş ver ilgi alanların yokmu onlarla ilgilen
Yani evlilik gibi hayalin vardı ise evet yaşım biraz geçmiş
Kilolu isen sana denk biri bulursan hayır demeyecektir
Ben de 42 :) kilolu derken ne kadar kilo bu boy kaç?
Gençken evlenmek istemiyonuz sonra böyle oluyo hfjjfj
Bunu bilinçli tercih edenler varken kendine öyle deme
O zaman hemen diet ve spora basliyorsun sorunun bu olduğunu biliyorsan
Eevetvbiraz evde kalmışsın 😊.
Ama kilolu olduğun için diildir bence
Zayıfla kanka
Geç kalmışsın
Evde kaldın
Evde kalmakla alakası yok 37 yaş normal taş
Galiba evde kaldın, kedi sahiplenme vakti geldi
Evde kalmazsın daha vaktin geçmedi
kilo ver sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez
Sanirimdan ziyade keisnlikle oyleidr.
Belli olmaz bu işler
30 yaşındayım bekarım
@Haktannn10997 bi sg
Kilo ne alaka
Hersey kilo mu
Kısmet
Evet
Kaldın reis
Kilo ver sende
Neden kii
Boy ve kilo kac
162cm 95kg
Zayıflatan lazım ya yanlış anlamanı veya üzülmeni istemiyorum istersen yardımcı da olurim
Üzülüyorsun şu an özür dilerim inan
Boynkilon kaç ki
Kaç
162cm 95kg
kaldın sankii
Galiba öyle olmuş
Zayıfla o zaman
İsterim
Merak ettim seni
Güzel misin
Kıyamam sana ya
Cok Gecmis olsun
Boy kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Saçmalama lütfen, evde kalmak diye bir şey mi kaldı bu devirde? ✨ Yaş sadece tatlı bir sayıdan ibaret aşkom, hayatının en olgun ve güzel dönemindesin. 💖
Bedeninle barışıp o özgüveni dışarı yansıttığında bak bakalım neler oluyor. Kendi değerini kiloyla ölçmeyi hemen bırakıyorsun 💅
Seni sen olduğun için sevecek biri elbet karşına çıkacak. Söyle bakalım, en son ne zaman sadece kendin için süslenip dışarı çıktın? ☕✨