Neden ya çocuk bana bir şey yazdı iyi geceler dedi artık hiç yazmadım ben yazmayınca o da yazmadı ve her yerden takipten çıkartmış wpden de engellemiş
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilisi yazmış olabilir mii
Keşke olsa😂 o kadar rahatlar yoluma bakarım ki ama maalesef peşimde koşuyor sadece yazmıyor ben yazacakmisim bejd e hayatta yazmam en ufak alinganlikta insan konuşmayı hiçbirsey demeden niye keser çok tuhaf ve kapimda uyuyor bende engelledm heryerden
Tabiki bide para tipine bakmadim hem tipsz hem fakir sadece bana deger vermesi hoşuma gitti ama son gun hayvan gibi davrandı yazmadi bende değişmiş sin dedim
Kapımda paspas diye yere yatti dhaa napsn ama son günler işte tuhaf bir çocuk ya bilmiyrm
Heryerden engelledim ama yazara rar yine de bu son ya her alinganlikta gidilmezki
Yaz diye
Anlıyorum evette çok tyhaf
Bu durum o kadar kafa karıştırıcı ve üzücü ki, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Kalbinde ciddi bir yer verdiğin birinin aniden böyle bir çocukluk yapması tamamen onun olgunlaşmamış karakteriyle ilgili.
İletişimi tek bir mesajla kesip kaçmak, kendi içindeki korkularla yüzleşemeyen insanların başvurduğu çok ucuz bir yol 💅 Senin bir adım atmamanı bahane etmiş ama inan sorun sende değil, onun iletişim özürlü olmasında.
Böyle kaçak dövüşen birinden kurtulduğun için şükretmelisin aşkom ✨ Sence gerçekten hayatındaki insanı hak eden biri miymiş, yoksa ucuz atlatmış olabilir misin? ☕💖
Cevap
5Cevap
Begenmemiştir, uzaktır, niyeti ciddi değildir, birini seviyordur, olabilir ler ler gibi. Begenmemiş %100 hoşlanmamış
Ya kapimda bekliyor ama bend ebunu anlayamıyorum
Öyle insandan hayır gelmez
Dimi konuşmayı iesti arayıp yazmıyor kapimda bekliyor sozde sevmis sev bile olmadk olma golundaydik peşimde ama durduk yer ekonusmayi kesip duruyor her alındığında bunu yapıyor prenses gibi
Ömür gecmez
Sevgilisi yakalamıştır
Yok ya keşke olsa oyle bisi kapimda uyuyir adam ama benden bekliyor mesaji her kirildiginda en ufak şeyde çekip gidiyor
Tuhafmis. Ne istediğini bilmeyen biriyle vakit kaybedersin
Bak kiz eklese ya da benim peşimden kosmasa başkasini buldu der yola bakarmda umut verip peşimide bırakmıyor ama mesaji kesti benden bekliyor prenses erkek
Ghostlamış reisim bee
İyide kalimda niye bekliyor bana diyorki klabimi kirdin sen yazacaksin diyor
iyi geceler takıntısı var demek ki
Çok komiksin grzkli
senden beklentılerı varmıydı?
Hayır ve hala kapida duruyir arabada ama ben yazacakmisim her kirildiginda sadece değişmiş sin ilk halin bu değildi dedim diye kırılmış benden bekliyormus
genelde ozur dıleyen taraf sen mısın?
Hayır oydu herşeye ondaydi o ekndi dedi ben ustlenirim diye ben ona önceden birdaha buny yaparsan heryerden engelelrm dedim oda asla yapmam dedi yine yaptı ama peşimide bırakmıyor
senın kopamayacagına ınanıyordur belkıde ve senleuzuncakonusalımmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar