20 yaşındayım ama özellikle flörtleşme konusunda çok kötüyüm
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 yaşındayım ama özellikle flörtleşme konusunda çok kötüyüm
Bu zamana kadar sana verilen tavsiye ve bizimle ilgili anlatılanları ve sana doğrusu bu denilen bütün kavram ve tanımları unut.
Sen nasıl davranmak istiyorsun?
Senin istediğin davranış şekli sana aynısını yaşatacak olanı seçebilme gerektirecek.
Ama hiç bir evrede hem cinslerine danışmayıp , sana söyleneni hatırlamaman lazım.
Bir saniye bile.
flörtün var mı? ve sosyal hayatından bahset espri yap komiksen çok işe yarar ve erkeğe ilgi duyuyorsan erkeğin ilgisini anlayabiliyor musun? ne zaman istersen yaz konuşalım
hiç kasma yaaa, 20 yaşındasın diye flört profesörü olman gerekmiyor 😂 Bence en iyisi doğal ol, karşı tarafın söylediğinden bir şey yakalayıp onun üzerinden devam et. Sürekli ne diyeceğini düşünürsen daha çok gerilirsin
Flörtleşmek aslında hiç gözünde büyüttüğün kadar zor bir şey değil tatlım ✨ En önemli kural kesinlikle kendin olmak ve karşı tarafa o doğal enerjini hissettirmek 💖
Sohbet ederken onu sorguya çekmek yerine, ortak zevkleriniz üzerinden tatlı takılmalar yapabilirsin. İnan erkekler kasıntı olmayan, özgüvenli ve neşeli kadınlara bayılıyor 💅 Biraz gizemli kalıp onun sana meraklanmasına izin vermek de harika bir taktik!
Sen genelde ilk mesajı atan taraf mısın yoksa karşı tarafın adım atmasını mı beklersin? ☕
Cevap
23Cevap
hiç kasmana gerek yok aslında biz erkekler düz mantık canlılarız ne kadar doğal ve net olursan o kadar iyi olur kendin gibi davranman yeterli
Normal bir kız arkadaşınla konuşur gibi rahat ama kontrollü ve net olacaksın. Tanımaya kafanda bir yere oturtmaya çalışacaksın.
Kendin gibi ol, her söylenene de inanma ama her zaman da inanmıyormuş gibi yapma.
Kendi çizgini bil ve o yolda ilerle.
doğaçlama gelmesi lazim bence Şu an ne tavsiye etsek bos yani bide tabii karsida ki kisi de flortlesmeyi bilmiyorsa eyvah
Karşı tarafla daha samimiyet kurmadıysan 3 düşün 1 konuş. Samimiyet arttıkça rahatlarsin ztn
Sakin davran ve doğal ol. Doğallık en güzel samimiyettir
eğiteyim seni
Önce kendinden başla
Takıl ogretelim
Flört ede ede öğrenirsin. Herkesle et sanaldan
her konuda ıcten konusup dertlesıtıgın bırısı var mı?
yanıtlamadın?
Ben de oyleyım Vala :)
İçinden gelmiyo mu hiç
Sürekli flört et, deneyim kazanırsın
Konuşmana gerek yok. Direkt çıkma teklif et
Onlarda kötü senin yaşında merak etme
Bence bilmemek daha iyi
Akışına bırak
İçinden geldiği gibi konuş. Flört duygu işidir
Ede ede öğrenirsin
Gel öğren
nasıl bilmiyorsun